Stanovnici Tesle pitali gradsku vlast

PANČEVO, 31. januar 2018. (TV Pančevo) – Nastavljena je praksa direktnih razgovora predstavnika aktuelne vlasti sa građanima Pančeva. Ovoga puta u MZ Tesla predstavnici lokalne samouprave predstavili su konkretne rezultate rešavanja problema i dali odgovore na pitanja koja su građani postavili na prvom ovakvom razgovoru.

Gradska menadžerka Maja Vitman, predsednik gradske skupštine Tigran Kiš i zamenik gradonačelnika Predrag Živković razgovarali su sa stanovnicima MZ Tesla. Na prethodnom razgovoru predstavnici lokalne samouprave su saslušali probleme građana, da bi sada izašli sa konkretnim odgovorima i rešenjima. Gradska vlast je na taj način pokazala da se sastajala sa Pančevcima kako bi na pravi način reagovala i poboljšala život u gradu.

Zamenik gradonačelnika Predrag Živković ističe da su nadležna preduzeća, čiji je osnivač Grad, reagovala i uklonila sitne komunalne probleme, na koje su se najviše žalili stanovnici Tesle.

Gradska menadžerka Maja Vitman ističe da lokalna samouprava nastavlja rešavanje svih tekućih problema građana.

I u narednom periodu predstavnici gradske vlasti nastaviće sa organizovanjem ovakvih tribina, odnosno direktnih razgovora sa stanovnicima Pančeva i rešavanjem problema.