"Aviv park" - Novi tržni centar u Pančevu

PANČEVO, 5. jun 2011. (TV Pančevo) – Pančevo je dobilo veliki tržni centar - riteil „Aviv park“ koji se nalazi u ulici Miloša Obrenovića br. 12. Ovaj riteil park predstavlja novi koncept maloprodaje na otvorenom koji trenutno doživljava ekspanziju u Evropi. Iako na obodima grada, riteil parkovi su uvek nadomak velikog broja puteva. Pančevački „Aviv park“, međutim, gotovo je u centru grada, a samo dvadesetak kilometara od Beograda.

„Aviv park Pančevo“ se prostire na preko 15.000 kvadrata komercijalnog prostora, i promoviše niz robnih marki renomiranih svetskih i domaćih proizvođača. Među njima su i marke svetskih brendova koje do sada nismo imali prilike da vidimo ni u Beogradu. Par dana nakon otvaranja, Pančevci uglavnom dolaze u obilazak, ali među njima su i oni koji ipak odluče da ponešto kupe.

- Koliko mogu da primetim ovaj tržni centar daje mnogo, od garderobe, obuće, mešovite robe, do kozmetike. Ja sam oduševljena. Kupila sam cipele, puder, maskaru, klincima majice, kaže jedna naša mlada sugrađanka.

- Gledamo za motore i još ne znam ništa kaže naš mladi sugrađanin, a drugi dodaje – tek sam došao i sada ćemo da razgledamo.

- Sad sam došla i prvi put ovo gledam. Nije loše, kaže jedna starija gospođa. Druga sugrađanka dodaje očekujem da cene budu pristupačne.

Direktorka marketinga Aviv parka, Danka Gladović kaže da ovaj park predstavlja novi koncept kupovine na otvorenom, i od ostalih tržnih centara odvaja ga poseban miks ponuđenih brendova.

- Ono što razlikuje ovaj park od drugih tržnih centara na koje smo navikli u Beogradu i drugim gradovima jeste odličan spoj brendova koje smo ovde doveli i koji imaju izuzetno kvalitetnu robu, ali po prihvatljivim, povoljnim cenama. Aviv park je i odlično povezan i situiran u samom gradu, i ne samo da se nalazi na odličnom mestu za Pančevce, već je odlično pozicioniran i za ljude koji dolaze iz Beograda, Vršca, Zrenjanina, kaže direktorka marketinga Aviv parka za Srbiju, Danka Gladović.

Za sada, Aviv park će raditi kao i svi drugi tržni centri, od 10 do 22 sata, ali u planu je prilagođavanje radnog vremena potrebama kupaca, kaže Danka Gladović.

Komentari 

 
+3 #2 03-11-2011 17:51
Gde je ovo-tačno ?
Citiraj
 
 
+4 #1 31-07-2011 13:41
Fenomenalno mesto za kupovinu. Ima jako povoljnih i kvalitetnih patika a i svega ostalog. Najvise mi se dopada sto te radno osoblje ne uznemirava dok razgledas, jer volim opusteno da kupujem. Sve najbolje! :)
Citiraj