Otvoren “Red star shop” u Pančevu

PANČEVO, 21. septembar 2012. (TV Pančevo) – Posle kluba navijača Crvene Zvezde, u Pančevu je otvorena oficijalna prodavnica ovog kluba. „Red star shop“ nalazi se u Zmaj Jovinoj ulici broj 10a, a otvaranju su prisustvovali prvotimci Zvezde Ognjen Mudrinski, Filip Kasalica, Filip Mladenović i Aleksandar Kirovski. Iz pančevačkog kluba navijača Crvene Zvezde najavljuju da će uskoro organizovati za decu iz našeg grada odlazak na utakmicu, i obilazak Zvezdinog stadiona, muzeja, svlačionica i terena.

Oficijalnu prodavnicu Zvezdine opreme i garderobe otvorili su fanovi ovog kluba iz Pančeva. Dolazak prvotimaca FK Crvena Zvezda okupio je veliki broj Pančevaca koji su želeli da se slikaju, uzmu autograme i druže sa igračima srpskog najtrofejnijeg kluba. Prilikom promocije, u centru pažnje su bili prvotimci crveno-belih Ognjen Mudrinski, Filip Kasalica, Filip Mladenović i Aleksandar Kirovski.

- Sigurno je da se zna da su Zvezdini navijači najbolji u Srbiji i u svetu. Drago mi je da sam ovde sa nama i nadam se da smo našim prisustvom usrećili mnogo navijača, izjavio je za TV Pančevo Ognjen Mudrinski, prvotimac FK Crvena Zvezda.

Zvezdaši iz Pančeva napravili su dobru atmosferu u prostorijama oficijalne prodavnice. Bila je gužva, a druženje Pančevaca sa igračima trajalo je oko sat vremena. - Nakon kluba navijača koji smo osnovali u martu, povećao se broj zvezdaša u Pančevu i rešili smo da otvorimo šop kao što ih ima u drugim gradovima. Radno vreme šopa je od 9 do 20 časova, a nedeljom do 9 do 14časova. Dođite, posetite nas, rekao je Goran Maravić, iz “Red star šopa”.

- Želimo da u svakom gradu omogućimo našim zvezdašima da se osećaju da je Zvezda pored njihi da Zvezda nije samo Beograd već cela Srbija. Drago mi je da smo u Pančevu posle Kluba navijača otvorili i Zvezdin šop. Nastavićemo i sa ovim akcijama po Srbiji, rekao je direktor marketinga FK Crvena Zvezda Goran Broćić.

Maravić koji je i član Kluba navijača Crvene Zvezde u Pančevu najavljuje akcije koje pre svega obradovati najmladje naše sugrađane.

- Planiramo da povedemo pančevačku decu na Zvezdinu akciju “Moja prva utakmica” i u oblizak muzeja, svlačionice i stadiona. Obavestićemo javnost kada će to biti, najavljuje Maravić.

Klub navijača Crvene Zvezde u Pančevu osnovan je u martu. 6 meseci kasnije otvorena je i oficijalna prodavnica ovog kluba u Pančevu.