Novogodišnji koktel u Narodnom muzeju

PANČEVO, 28. decembar 2017. (TV Pančevo) - U Narodnom muzeju, gradonačelnik Saša Pavlov sa saradnicima, upriličio je novogodišnji koktel za goste iz političkog, privrednog, kulturnog, sportskog života Pančeva. Tom prilikom, on je poželeo svima srećnu Novu godinu, mnogo sreće, zdravlja i uspeha u narednoj godini. Pavlov je trojci propadnika Voske Srbije koji su kod kasarne Stevica Jovanović, spasili život jednoj našoj sugrađanki uručio Diplome grada Pančeva za iskazanu hrabrost i herojski čin.

Gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov, sa saradnicima tradicionalno organizuje Novogodišnjem koktel. Svečanom prijemu u Narodnom muzeju prisustvovali su Branko Malović, koordinator SNS-a za Južni banat, Darko Jovanović, član Glavnog odbora SNS-a, kao i veliki broj gostiju iz političkog, privrednog, kulturnog, sportskog života Pančeva. Željom da se svima ostvare svi planovi u 2018. godini, obratio se gradonačelnik Saša Pavlov okupljenim gostima.

- Želim da nam 2018. godina, svima bude bolja, lepša, u ekonomski stabilnijem, boljem, zdravijem, ekološki čistijem prelepom našem gradu Pančevu, gde se nadamo da će mladi da ostaju, rade, grade svoj dom. A stariji, gde smo i mi negde između, da uživaju u onom što su zaslužili, uz socijalnu i zdravstvenu sigurnost. Želim vam da u Novoj godini budemo bliži, da zajednički ostvarimo sve ciljeve na poboljšavanju provrednog ambijenta rekao je Saša Pavlov gradonačelnik Pančeva.

Gradonačelnik Saša Pavlov, uručio je Diplome grada Pančeva za iskazanu hrabrost i herojski čin, Ivanu Ristiću, Jovanu Đokiću i Ivanu Vasiću, trojci propadnika Vojske Srbije koji su 5. novembra, ove godine kod kasarne “Stevica Jovanović”, spasili život našoj sugrađanki koja je bila napadnuta nožem.

- Smatram da bi svaki priradnik Vojske, jer tu sa vama živimo, i zbog Pančeva i zbog Srbije i zbog naroda to uradio. Mogu da računaju na nas u svakom pogledu. Trebaju da računaju na svoju vojsku. mi smo tu zbog vas. Jako mi je drago zbog priznanja, ponosan sam - istakao je Ivan Ristić.

Pošto je novogodišnji koktel, pitali smo prisutne zvanice šta bi poželeli sugrađanima u novoj 2018. godini.

Našim sugrađankama i sugrađanima želim puno zdravlja, sreće i veselja. Kao predstavnik najveće političke stranke u Skupštini Pančeva, poželeo bi što više investicija, novih radnih mesta, jer Pančevo zaslužuje da ekonomski i privredno ponovo bude tamo gdeje bilo pre dvadeset godina - objasnio je Željko Sušec narodni poslanik SNS.

- Pre svega dobro zdravlje. Sreću, mir. Da to bude godina u kojoj ćemo biti posvećeni porodici, najbiližima. Da više vremena provodimo u dokonosti. Čini mi se da smo zaboravili da budemo mirni, spokojni. Želim da to bude prva godina kojom ćemo krenuti putem da se vratimo tardicionalnim vrednostima, ljubavi, mira - kazao je Tigran Kiš predsednik Skupštine.

- Pre svega zdravlja. Zdravlje je najvažnije. Ako ga čovek ne sačuva ništa mu ne vredi. Naravno posle toga i para, jer se bez para ne može živeti. Pare život čine lakšim, ali ne i lepšim. A lepšim ga čini sreća - rekao je Danilo Bjelica direktor JKP „Zelenilo“.

Gradonačelnik Pavlov poručio je Pančevcima da u idućoj godini imaju više vremena za sebe i svoje porodice, ali i da budu brižni i blagonakloni prema drugim ljudima koji čine ovu našu zajednicu, kao i da svi nastavimo da živimo u boljem, ekološki čistijem našem gradu Pančevu.