Usvojen nacrt izmene otuđenja i davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini

PANČEVO, 27. april 2018. (TV Pančevo) – Na današnjoj sednici Gradskog veća, većnici su usvojili nacrt izmena u Programu otuđenja i davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojinu, koji se odnose na parcele u Severnoj industrijskoj zoni. Usvojen je i predlog zaključka povodom predloga ugovore o zajedničkom finansiranju izgradnje trafostanice za potrebe priključenja crpne stanice „Jabuka 1“.

Na 163. sednici Gradskog veća, većnici su usvojili nacrt izmena i dopuna Programa otuđenja i davanja u zakup građevinskog zemljišta u javnoj svojini. Ovaj program je Skupština grada usvojla na svom zasedanju u januaru, a sada su neophodne promene zbog formiranja novih parcela u Severnoj industrijskoj zoni.

Pred gradske većnike našao se i predlog zaključka povodom Ugovora o zajdeničkom finansiranju Grada Pančeva i Preduzeća „Vode Vojvodine“ o izgradnji trafostanice za potrebe crpne stanice „Jabuka 1“.

Vesna Vlajković – Sekretarijat za urbanizam, građevinske, stambeno-komunalne poslove i saobraćaj

I Katarina Banjai gradska većnica zadužena za zaštitu životne sredine istakla je koliki je značaj potpisivanja ovih ugovora.

https://www.youtube.com/watch?v=foFCqOcopDs

Većnici su usvojili program unapređenja socijalne zaštite Grada Pančeva, kao i programe i izveštaje o radu Turističke organizacije Pančeva i Narodnog muzeja.