MAJA VITMAN PREUZELA DUŽNOST GRADSKOG MENADŽERA: Udarno od prvog dana, kreće sprovođenje projekata za razvoj Pančeva

PANČEVO, 5.septembar 2017. (TV Pančevo) – Maja Vitman gradski menadžer Pančeva, već prvi radni dan inicirala je niz sastanaka koji imaju za cilj ubrzanje sprovođena projekata za razvoj grada, među kojima je i što skorije privođenje nameni Severne industrijske zone.

Vitman se pre ove funkcije nalazila na čelu Direkcije za izgradnju i uređenje Pančeva od 2015. godine. Upravo dobri rezulti koje je ostvarila u radu ovog Javnog preduzeća preporučilu su je za mesto gradskog menadžera.

,,Radiću na sprovođenju projekata koji imaju za cilj da stimulišu ekonomski razvoj kako bi se što adekvatnije odgovorilo na potrebe građana. U fokusu će nam biti dodatno promovisanje i dalje unapređenje poslovnog ambijenta, ne treba zaboraviti da je grad Pančevo po tome što je uradio na tom polju visoko rangiran. Na nama je, sada i na meni kao menadžera grada, da ohrabrimo sprovođenje pozitivnih, konkretnih preduzetničkih inicijativa. Moramo više snage i energije da uložimo u podsticanje kapitalnih investicija, na aktivnosti privlačenje kapitala u naš grad.“ -izjavila je nova gradska menadžerka za naš portal.

Smatra se da bi Vitman svojim iskustvom, znanjem i veštinama upravljanja, upravo mogla da bude taj dodatni motor gradu kako bi rad uprave bio još kvalitetniji i efikasniji.

Da podsetimo pre Maje Vitman na pomenutoj funkciji bio je Aleksandar Farkaš čijim radom nije bio zadovoljan gradski odbor SNS-a smatrajući da projekti koji imaju za cilj unapređenje života građana moraju efikasnije da se sprovede.

Izvor: Južni Banat