Lokal

 

Normalizovan pritisak vode u Kačarevu

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) - Stanje u kačarevačkom vodovodu je vrlo dobro. Za sada ima primedbi samo od stanara jedine zgrade sa više spratova u selu zbog malog pritiska. Prema rečima nadležnih iz Vodovoda, danas je podignut pritisak vode, a ukoliko ima nezadovoljnih, oni će morati da nabave uređaj za podizanje pritiska vode.

 

Zimska služba spremna za novi sneg

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) - Zimska služba u Pančevu zbog najavljenih padavina ne očekuje veće probleme, a u slučaju da bude poledice na kolovozu, putevi će biti očišćeni i posuti solju.

   

U kovačičkoj opštini pažnja usmerena ka komunalnom uređenju sela

PANČEVO, 17. januar 2017. (TV Pančevo) – Karakteristika 2017. godine u kovačičkoj opštini je što će se značajno više pažnje posvetiti selima i njihovom komunalnom uređenju, nego što je to ranije bio slučaj. Izgradnja Doma kulture u Padini, balon hale i parka u Crepaji, puteva u Samošu i Idvoru, uređenja Uzdina samo su neke od aktivnosti u 2017. godini u opštini Kovačica.

   

Tužba u najavi

PANČEVO, 17. januar 2017. (TV Pančevo) –Gradska stambena agencija će tužiti Poljoprivrednu školu ukoliko ne bude izmirila dugovanja koja ima prema njima. Reč je o preostalom iznosu od 600 hiljada dinara, koji su prestali da plaćaju septembra 2015. godine za stan koji je kupio Milorad Gavrilović 2006 godine, zaposlen u školi.

   

Oštra zima potrošila ugalj

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Stovarišta i prodavci ogreva ovih dana posećuje veliki broj sugrađana. Oštra zima i niske temperature izazvale su veliku potražnju za ogrevom, kojeg nema. Veoma hladno vreme, ali veliki broj neradnih dana, doveli su do toga da su stovarišta prazna. Normalizaciju snabdevanja, bar što se uglja tiče, prodavci očekuju do kraja nedelje.

   

Gradske službe spremne za novi ledeni talas

PANČEVO, 16. januar 2017. (TV Pančevo) – Prvi ledeni talas javne, komunalne i ostale službe spremno su dočekale u Pančevu. U okviru pripreme za najavljeni novi ledeni talas, danas je zasedao Gradski štab za vanredne situacije kako bi spremno dočekali i naredne zimske talase.