Lokal

 

Završeni radovi u parohijskom domu crkve Svetog Karla Boromejskog

PANČEVO, 12. februar 2017. (TV Pančevo) – Radovi koji su započeti prošle godine na uređenju parohijskog doma crkve Svetog Karla Boromejskog su završeni. Renoviranjem su obuhvaćena hidroizolacija, krečenje, uvođenje parnog grajanja, kao i zamena prozora i vrata. U planu je da crkva na leto dobije i novu fasadu.

 

Milion i 400 hiljada dinara za opremanje školskih kabineta

PANČEVO, 11. februar 2017. (TV Pančevo) – Grad Pančevo iz gradskog budžeta izdvojio je dva miliona dinara za opremanje kabineta srednjih škola u 2016. godini. Škole su novac iskoristile za kupovinu neophodnih učila kako bi učenicima gradivo bilo predstavljeno na zanimljiv način. Lokalnim akcionim planom za ovu godinu opredeljeno je milion i 400 hiljada dinara u ove svrhe.

   

Zatvoren deo Ulice Dimitrija Tucovića

PANČEVO, 10. februar 2017. (TV Pančevo) – Zbog nastavka radova na rekonstrukciji vodovodne mreže za saobraćaj je zatvorena Ulica Dimitrija Tucovića od Moše Pijade do Ive Kurjačkog. Po procenama nadležnih iz Vodovoda radovi će biti završeni najkasnije za mesec i po dana. Zbog radova privremeno su ukinuta sva stajališta duž Dimitrija Tucovića, a uvedena su nova duž trase koju će koristiti autobusi dok traju radovi.

   

Ugašen požar u Vojlovici, nema povređenih

PANČEVO, 9. februar 2017. (TV Pančevo) – U Ulici Svetozara Markovića 128 u Vojlovici, jutros oko 11 sati izbio je požar na staroj kući. Pančevački vatrogasci izašli su na teren sa tri vozila. Požar je nakon četiri sata intervencije ugašen, a povređenih u požaru nije bilo.

   

Jelena Đorđević generalni sekretar Saveza za školski sport

PANČEVO, 8. februar 2017. (TV Pančevo) – Na Skupštini Saveza za školski sport, Jelena Đorđević, jednoglasno je izabrana za generalnog sekretara Saveza za školski sport Pančeva. Ona je donedavno bila koordinator za školski sport Južnobanatskog okruga. Osim toga na Skupštini je usvojen program rada za 2017. godinu.

   

Ulica Joakima Vujića skoro neprohodna

PANČEVO, 8. februar 2017. (TV Pančevo) – JKP „Vodovod i kanalizacija“ tokom novembra izvodio je radove na novoj vodovodnoj mreži u proseku Ulice Joakima Vujića na Strelištu. Nakon što se sneg i led otpio, ovim delom ulice teško se prolazi zbog blata. U Vodovodu kažu da su radovi morali da se urade kako 25 porodica u ovoj ulici ne bi ostalo bez pijaće vode, a u Direkciji kažu da će se ulica popraviti kada se zemlja prosuši. Do tada posut je drobljeni kamen, kako bi bar peške moglo da se uđe i izađe iz ulice.