Lokal

 

Održan Sajam zapošljavanja

PANČEVO, 29. mart 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu je danas održan Sajam zapošljavanja, na kome su učestvovala 34 preduzeća, koja su zainteresovana za zapošljavanje 188 radnika. Sajmovi zapošljavanja godinama daju rezultate, a od prošlogodišnjeg Sajma do danas, u Pančevu je zaposleno ukupno 1.300 radnika.

 

Vanja Udovičić u Medicinskoj školi u Pančevu

PANČEVO, 29. mart 2017. (TV Pančevo) – Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić je u Medicinskoj školi „Stevica Jovanović“ prisustvovao času na kome je bilo reči o borbi protiv dopinga u sportu. U saradnji sa Antidoping agencijom ministarstvo na čijem čelu je Vanja Udovičić započelo je projekat o podizanju svesti o štetnosti nedozvoljenih supstanci u sportu.

   

OŠ "Branko Radičević" proslavila 190 godina postojanja

PANČEVO, 28. mart 2017. (TV Pančevo) – Osnovna škola „Branko Radičević“ proslavila je 190 godina postojanja. Publika je bila u prilici da uživa u pesmi, igri i glumi, koji su sa svojim nastavnicima pripremili svi učenici od prvog do osmog razreda.

   

Renoviranje ambulante u Dolovo gotovo u aprilu

PANČEVO, 28. mart 2017. (TV Pančevo) – Do polovine aprila trebalo bi da bude gotova i druga faza radova na renoviranju ambulante u Dolovu, i posle više od 40 godina, pacijenti i medicinsko osoblje dobiće komforne uslove za lečenje i rad. U trećoj fazi rekonstrukcije objekta, planirano je i povećanje energetske efikasnosti objekta.

   

Centar za mentalno zdravlje i u Pančevu

PANČEVO, 27. mart 2017. (TV Pančevo) – Gradsko veće usvojilo je zaključak da Grad Pančevo obezbedi adekvatan prostor za potrebe rada Centra za mentalno zdravlje, ako se odobri projekat „Centar za mentalno zdravlje u zajednici“ na konkursu IPA. Nosilac projekta Specijalna bolnica za psihijatrijske bolesti „Kovin“, a partner je Grad Pančevo.

   

Saniranje kolovoza u Joakima Vujića

PANČEVO, 27. mart 2017. (TV Pančevo) – Krajem prošle nedelje započeti su radovi na uređenju proseka Ulice Joakima Vujića. Ovaj deo ulice, nakon radova na izgradnji vodovdne mreže ostao je u jako lošem stanju, jer vremenski uslovi nisu bili povoljni za radove na putnoj infrastrikturi. Ulica će do kraja nedelje dobiti sloj peska i drobljenog kamena što bi trebalo građanima koji žive u ovoj ulici da omogući bolje uslove da prolazak. Vrednost radova je milion i devetsto hiljada dinara.