Lokal

 

Mladi u akciji dobrovoljnog davanja krvi

PANČEVO, 18. decembar 2016. (TV Pančevo) – U ponedeljak, 19. decembra, od 8 do 12 časova u Službi za transfuziju krvi Opšte bolnice Pančevo, biće organizovana akcija dobrovoljnog davanja krvi. Organizator akcije je Udruženje omladine Grada Pančeva.Članovi ovog udruženja akcije dobrovoljnog davanja krvi organizovaće u martu i avgustu naredne godine.

 

Rekonstrukcija Doma kulture u Padini

PANČEVO, 17. decembar 2016. (TV Pančevo) – Dom kulture u Padinije jedna impozantna građevina koja je godinama propadala, a danas se rekonstruiše. Zahvaljujući sredstvima opštinske vlasti, trenutno se u Domu kulture obavljaju unutrašnji radovi, a tokom naredne godine biće završen čitav posao.

   

Nastavak dobre saradnje Grada i Doma zdravlja

PANČEVO, 17. decembar 2016. (TV Pančevo) – Grad Pančevo i Dom zdravlja imaju izuzetno dobru saradnju, koja će biti nastavljena i u narednom periodu, istakle su gradska većnica Mirela Petrović i vršilac dužnosti direktorke Doma zdravlja – dr Danijela Ristovski Kornic. Podnošenje izveštaja o radu i dostavljanje planova rada za iduću godinu, dodatno će učvrstiti dobre odnose lokalne samouprave i ove zdravstvene ustanove, jer će grad pravovremeno reagovati na potrebe unapređenja rada Doma zdravlja, istakla je gradska većnica za zdravstvo.

   

Gradska voda u Jabuci i Glogonju 2017.

PANČEVO, 17. decembar 2016. (TV Pančevo) – U Jabuci su u toku radovi na izgradnji magistralnog vodovoda Pančevo-Jabuka-Glogonj. Mašine su svakodnevno u radu, a već sredinom iduće godine meštani Jabuke i Glogonja dobiće gradsku vodu.

   

Nalog Gradskog veća Domu zdravlja

PANČEVO, 14. decembar 2016. (TV Pančevo) - Gradsko veće obavezalo je Dom zdravlja Pančevo da do 31. januara sledeće godine dostavi naratvni i finansijski izveštaj o utrošenim sredstvima koja su uplaćena ovoj ustanovi iz gradskog budžeta, kao i da dostavi plan i program rada za narednu godinu za sredstva koja im se opredeljuju, za izmirenje izvršnih sudskih presuda. Dom zdravlja će biti i u obavezi da do kraja I kvartala 2017. godine, dostavi način rešavanja viška zaposlenih stomatologa sa projekcijom potrebnih sredstva za to.

   

Održan sastanak Aktiva direktora

PANČEVO, 14. decembar 2016. (TV Pančevo) – Na sastanku Aktiva direktora osnovnih škola osim o projektima za sledeću godinu, bilo je reči i o rasporedu opštinskih takmičenja, kako ne bi remetili časove. Sastanku je prisustvovala i većnica za obrazovanje Tatjana Božić.