Lokal

 

Kanalizacija na Bavaništanskom početkom decembra

PANČEVO, 26. novembar 2017. (TV Pančevo) – Do prvog decembra, očekuje se da će biti završeni radovi na izgradnji kolektora fekalne kanalizacije na Bavaništanskom putu. Radove finansira Ministarsvo pravde, jer je predviđeno da se na ovu kanalizacionu mrežu priključi novi zatvor koji je u izgradnji. Na novoizgrađenu kanalizaciju moći će da se priključe i građani koji žive u ovom delu grada. Prijave već mogu da se podnose, a priključenja bi počela sa novom građevinskom sezonom.

 

Konkurs za raspodelu šest stanova

PANČEVO, 25. novembar 2017. (TV Pančevo) – Od ponedeljka 27. novembra Gradska stambena agencija raspisuje konkurs za podelu 6 gradskih stanova. Stanovi se nalazi na više lokacija, četiri su u Pančevu i dva u Kačarevu.

   

Kozaračka i Makedonska spojene stazom

PANČEVO, 25. novembar 2017. (TV Pančevo) – U toku je poslednja faza izrade pešačke staze od Kozaračke do Makedonske ulice. Ukupna dužina staze je 645 metara, a vrednost radova je oko tri i po miliona dinara.

   

Montažne kuće za četiri izbegličke porodice

PANČEVO, 23. novembar 2017. (TV Pančevo) – U okviru Regionalnog stambenog programa koji se u Srbiji sprovodi od 2013 godine u Pančevu je stambeno zbrinuto preko 1000 izbeglih porodica sa prostora bivše SFRJ. Gradonačelnik Saša Pavolov danas je uručio je ključeve montažnih kuća za još četiri porodice.

   

U Glogonju gradska voda u decembru

PANČEVO, 23. novembar 2017. (TV Pančevo) - Gradsku vodu stanovnici Glogonja, u svojim slavinama trebalo bi da dobiju tokom decembra. Do sada je izvšeno probno punjenje rezervoara i kontrola rada pumpi, a ostalo je da se izvrši dezinfekcija i ispiranje lokalne vodovodne mreže, kako bi voda bila zdrava i bakteriološki ispravna. Dok bude pripremana mreža za korišćenje, voda neće biti naplaćivana. Prve fakture Vodovod će poslati nakon januarskog očitavanja vodomera.

   

Severna zona adut na međunarodnim sajmovima

PANČEVO, 20. novembar 2017. (TV Pančevo) – Gradsko veće odlučilo je da i Pančevo bude potpisnik Sporazuma o saradnji radi zajedničkog nastupa na međunarodnim sajmovima koji imaju investicioni karakter. Ovaj sporazum Vlada Vojvodine ponudila je lokalnim samoupravama koje imaju status grada u pokrajini. Glavni aduti našeg grada biće Severna poslovna zona, ali i ponuda za privatno-javnim partnerstvom u 4 komunalne oblasti.