Lokal

 

Uskršnja čestitka GO SNS Pančevo

PANČEVO, 15. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Pančevo i narodni poslanik Željko Sušec uputio je čestitku svim hrišćanskim vernicima povodom Vaskrsa.

 

Uskršnja čestitka gradonačelnika i predsednika Skupštine

PANČEVO, 15. april 2017. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i predsednik Skupštine grada Tigran Kiš čestitali su najradosniji hrišćanski praznik, Vaskrs, svim sugrađanima i sugrađankama.

   

DEBAKL NAD DEBAKLIMA: Na predizborni skup SPS-a došao smešan broj ljudi, TRG ZVRJI PRAZAN

PANČEVO, 15. april 2017. (TV Pančevo) – Gradski trg u Kovinu bio je ranije tokom dana poprište totalnog fijaska predizbornog skupa Socijalističke Partije Srbije na ovom lokalu. Podsećamo, u Kovinu je u toku lokalna predizborna kampanja, a izbori su raspisani za 23. april.

   

Planovi razvoja JKP "Vodovod i kanalizacija"

PANČEVO, 15. april 2017. (TV Pančevo) –Do 2022. godine, prema planu “Vodovoda”, svi stanovnici na gradskoj teritoriji bili bi povezani na pančevački vodovod i imali bi isti kvalitet vode za piće. Što se tiče kanalizacije priča je komplikovanija jer su u pitanju skupi radovi. Planirano je da u istom periodu pokrivenost kanalizacionom mrežom bude oko 70%. Cene neće biti menjane, čak privrednici mogu očekivati i smanjenje cena, ali se razmatra uvođenje naknade za održavanje mernog mesta.

   

Pokret socijalista u Opovu prešao u SNS

PANČEVO, 15. april 2017. (TV Pančevo) – Opštinski odbor Pokreta socijalista u Opovu pristupio je danas Srpskoj naprednoj stranci. Predsednik Opštinskog odbora SNS u Opovu, Zoran Tasić rekao je da naprednjaci svakim danom sve više jačaju i da su vrata ove stranke otvorena za sve one koji žele da rade u interesu građana.

   

U toku rekonstrukcija Ulice 7.juli

PANČEVO, 14. april 2017. (TV Pančevo) - U toku su radovi na rekonstrukciji ulice 7. jula. Radi se na delu ulice od Spoljnostarčevačke do Ulice Svetozara Markovića. Radi se kišna i fekalna kanalizacija, vodovodna mreža, javna rasveta. Vrednost radova je 122 miliona dinara, a rok za završetak svih radova je sredina jula meseca.