Lokal

 

ZBOG OVOG ČOVEKA KOVAČICA ISPAŠTA: Neviđene zloupotrebe Miroslava Krišana

PANČEVO, 19. jun 2017. (TV Pančevo) – Miroslav Krišan, čest gost novinskih hronika, zbog malverzacija u poslovanju, godinama je blokirao izgradnju gasovoda u Opštini Kovačica. Nije mogao da pronađe strateškog partnera koji bi mu omogućio da tokom izgradnje gasovoda pribavi ličnu korist, saznaje portal.

 

Radovi na Bavaništanskom putu u toku

PANČEVO, 18. jun 2017. (TV Pančevo) – Radovi na izgradnji kanalizacione mreže duž Bavaništanskog puta odvijaju se predviđenom dinamikom. Do sada je kanalizacija urađena na nešto više od 1 kilometra. Izgradnju ove kanalizacione mreže finasira Ministarsvo pravde, jer je predviđeno da se na ovu kanalizacionu mrežu priključi novi zatvor koji je u izgradnji, ali i građani koji žive u ovom delu grada. Planirano je da se radovi završe do početka novembra.

   

Pančevo ugostilo karnevaliste iz 6 država

PANČEVO, 17. jun 2017. (TV Pančevo) – Više od 35 karnevalskih grupa prodefilovalo je Ulicom vojvode Radomira Putnika, u povorci 15. Internacionalnog pančevačkog karnevala. Kao i do sada, u Pančevo su stigle karnevalske grupe iz Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Italije i Slovenije, i zajedno sa pančevačkim karnevalistima uživali su u programu koji je ove godine priređen. Kao i mnogo godina do sada, i 15. Internacionalni karneval završen je vatrometom za kraj karnevalske povorke.

   

Potrebno više ulaganja u agrar

PANČEVO, 17. jun 2017. (TV Pančevo) – U poljoprivredi Srbije mnogo je znanja. Stručnjaci i poljoprivrednici znaju šta im je činiti. Međutim, agrar još uvek nije na nivou na kom bi trebao da bude. Proizvodnja je ekstezivna, a ne intezivna. Godinama ovoj grani proivrede nije posvećen značaj i danas je tu gde je.

   

Takmičenje vozača u poznavanju saobraćaja i vožnji

PANČEVO, 17. jun 2017. (TV Pančevo) – Savez vozača i automehaničara Pančevo organizovao je takmičenje vozača u poznavanju saobraćaja i vožnji. Na ovo takmičenje mogli su da se prijave i vozači koji nisu profesionalci. Ove godine na takmičenju je učestvovalo 15 vozača, a najbolji vozač “D” kategorije je Marko Birčanin iz ATP-a, najbolji vozač “C” kategorije je Nenad Nišavić koji radi u Higijeni, a najbolji vozač sa “B” kategorijom je Jelena Cvijić koje nije profesionalni vozač.

   

Bogata ponuda na pijaci u Pančevu

PANČEVO, 17. jun 2017. (TV Pančevo) – Nikad bogatija ponuda pančevačke pijace. Izbor veliki a cene za svačiji džep. Kako kreće sezona pripreme zimnica, kupci su najviše zainteresovani za kajsije i višnje a od povrća, najviše je tražen mlad krompir, paradajz i kupus.