Lokal

 

Po osveženje na javnu česmu

PANČEVO, 19. avgust 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu je trenutno u funkciji 25 javnih česama na kojima sugrađani mogu da potraže osveženje ili utaže žeđ kada su velike vrućine. Kako za Regionalnu radio-televiziju Pančevo kazao Alekandar Radulović, direktor Vodovoda, javne česme postoje svuda gde je prošao gradski vodovod, postoje i u Skrobari i na Starom Tamišu, tako da ih ima dovoljno kako bi građani mogli da se osveže tokom velikih vrućina ili da imaju zdravu pijaću vodu tamo gde je još nemaju u svojim domovima.

 

Crpna stanica u Jabuci čeka struju

PANČEVO, 14. avgust 2017. (TV Pančevo) - Radovi na izgradnji magistralnog vodovoda ka Jabuci i Glogonju su u završnoj fazi. U crpni stanicama montirana je sva hidromašinska oprema i oprema za hlorisanje vode. Elektrodistribucija završila je postavljanje kabla i montirala je orman za napajenje strujom crpne stanice u Jabuci. Čeka se još samo potpisivanje aneksa ugovora sa snabdevačem strujom, čime bi se stekli uslovi za priključenje postrojenja na elektromrežu i početak probnog rada.

   

Porez za treći kvartal

PANČEVO, 11. avgust 2017. (TV Pančevo) – Treća rata poreza na imovinu fizičkih lica za ovu godinu, dospeva na naplatu u ponedeljak, 14. avgusta. Uplatnice sa iznosom duga su odštampane i dostavljene obveznicima na kućne adrese, saopšteno je iz Sekretarijata za poresku administraciju grada Pančeva.

   

Prihvaćeni finansijski planovi 15 ustanova kulture

PANČEVO, 11. avgust 2017. (TV Pančevo) – Na sednici Gradskog veća posvećenoj programima rada kulturnih institucija u Pančevu i okolnim selima, prihvaćeni su planovi i programi rada i finansijski planovi 15 ustanova kulture. Inače, kulturne institucije Pančeva poznate su širom Srbije po dobrom radu.

   

Zemljotres u Pančevu i Vršcu

PANČEVO, 10. avgust 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu se u sredu uveče osetio zemljotres jačine 3,8 stepeni Rihtera, objavljeno je na sajtu Republičkog seizmološkog zavoda.
   

Žalba odlaže rekonstrukciju Internog, rešenje stiže za mesec dana

PANČEVO, 9. avgust 2017. (TV Pančevo) – Zbog žalbe jednog od ponuđača koji se javio na tender za rekonstrukciju Internog odeljenja bolnice u Pančevu, još uvek nije izabran izvođač i nisu započeti radovi. Slobodan Ovuka, direkor Opšte bolnice u Pančevu rekao je da očekuje da će republička komisija za javne nabavke u narednih mesec dana doneti konačnu odluku.