Lokal

 

EKSKLUZIVNO: Nemački investitor dolazi u Pančevo. U prvoj fazi novih 540 radnih mesta. Neto minimalna plata 500 evra

PANČEVO, 30. mart 2018. (TV Pančevo) – Gradsko veće usvojilo je Pismo o namerama upućeno Gradonačelniku grada Pančeva koje je uputila nemačka kompanija ZF Friedrichshafen AG. Reč je o obezbeđenju podsticaja za otuđenje neizgrađenog građevinskog zemljišta u Severnoj industrijsko-poslovno-proizvodnoj zoni u Pančevu površine 10,8 hektara s fokusom na I fazu gde će biti izgrađena fabrika auto-delova . U njoj će obezbeđen posao za više od 500 Pančevaca,sa neto, minimalnim primanjima između 450-500 evra.

 

Ode Miško u političare?!

PANČEVO, 30. mart 2018. (TV Pančevo) – Vest koju je preneo jedan dnevni list ( „koji liči na nedeljni“) da će uskoro na svetlost dana izaći autobiografija Miroslava Miškovića pod nazivom „Ja tajkun“ nije ništa drugo nego direktna najava njegovog direktnog ulaska u politiku!?

   

Iz budzeta Grada 6 miliona za Ivanovo

PANČEVO, 29. mart 2018. (TV Pančevo) –U toku su radovi na periodičnom održavanju ulica u Mesnoj zajednici Ivanovo. Ekipe putara rade na asfaltiranju Ribarske ulice u ovom naseljenom mestu, za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno blizu šest miliona dinara.

   

Budžet za 2018. 5,6 milijardi dinara

PANČEVO, 28. mart 2018. (TV Pančevo) – Odbornici grada Pančeva usvojili su izmene Budžeta za 2018. godinu. Budžet je uvećan za 432 miliona dinara i sada iznosi više od pet milijardi i 600 miliona.

   

Zelena ostrva za pravilno odlaganje otpada

PANČEVO, 27. mart 2018. (TV Pančevo) – U okviru projekta "Zajednici zajedno" za 2017. godinu Kompanija NIS sa blizu tri miliona dinara podržala projekat "Zelena ostrva za čistije Pančevo", dok je nosilac projekta Regionalni centar za talente "Mihajlo Pupin", odsek za zaštitu životne sredine. Cilj projekta je da se sugrađani edukuju da pravilno odlažu kabasti otpad, ali i da im se postave posude gde mogu ovu vrstu smeća da bace.

   

Izgradnja vodnih objekata na konkursu

PANČEVO, 27. mart 2018. (TV Pančevo) – Na 156. sednici Gradskog veća usvojen je Predlog načina rada sistema za kontinualni monitoring kvaliteta vazduha grada Pančeva i postupanju u slučajevima povećanih koncentracija zaguđujućih materijala u vazduhu, kao i Predlog zaključaka u vezi sa učestvovanjem Grada Pančeva na konkursu o dodeli sredstava za sufinansiranje feklane kanalizacije na teritoriji AP Vojvodine u 2018. godini