Lokal

 

Nova šansa za inkluziju osuđenika

PANČEVO, 31. maj 2018. (TV Pančevo) – U kaznenom popravnom zavodu u Pančevu, održana je prezentacija IPA projekta prekogranične saradnje "Nova šansa za inkluziju osuđenika", koji realizuju Kazneno-popravni zavodi u Pančevu i Temišvaru. Cilj projekta je da osuđenici obezbede praktična znanja i veštine u oblasti proizvodnje suvog voća ,povrća i lekovitog bilja, i tako započnu posao po izlasku iz zatvora.

 

Grad Pančevo i „ZF-Mobility SRB d.o.o.“ potpisali ugovor

PANČEVO, 30. maj 2018. (TV Pančevo) – Danas je, u prisustvu javnog beležnika, zaključen Ugovor o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta katastarske parcele broj 9416/27 K.O. Pančevo (površine 10,8 ha), između grada Pančeva i privrednog društva „ZF E-Mobility SRB d.o.o.“

   

Novoseljani dobijaju kapelu

PANČEVO, 30. maj 2018. (TV Pančevo) – Izgradnja kapele na istočnom groblju u Banatskom Novom Selu je u toku, a investicija je vredna više od 16 miliona dinara. Radove, koji bi trebalo da budu završeni pre kraja avgusta, posetila je Maja Vitman, gradska menadžerka.

   

Usvojen završni račun za 2017.

PANČEVO, 28. maj 2018. (TV Pančevo) – Jednoglasnom odlukom članova Gradskog veća, usvojen je završni račun Pančeva za 20017. godinu kao i nacrt Odluke o određivanju troškova za opremanje građevinskog zemljišta

   

Završetak prve faze Potamiškog kolektora

PANČEVO, 28. maj 2018. (TV Pančevo) – Od prošle godine krenula je velika investicija - izgradnja potamiškog kolektora, koji je dužine preko 8 kilometara tačnije od raskrsnice Jabuka - Kačarevo do Luke Dunav. Prva faza je ugovorena prošle godine, gradnja je krenula a radovi će biti završeni za manje od dva meseca. Vrednost investicije je oko 270 miliona dinara.

   

Usvojene odluke potrebne za dolazak stranog investitora u Pančevo

PANČEVO, 28. maj 2018. (TV Pančevo) – Pančevački odbornici usvojili su odluku po kojoj se nemačkom investitoru - kompaniji "ZF" ustupa građevinsko zemljište u Severnoj poslovnoj zoni bez naknade. Najpoznatiji evropski proizvođač autokomponenti za oko mesec dana kreće sa izgradnjom fabrike u kojoj će biti zaposleno nekoliko hiljada Pančevaca.