Lokal

 

Počelo asfaltiranje završnog sloja u Ulici 7. nova

PANČEVO, 31. mart 2017. (TV Pančevo) – Postavljanje završnog sloja asfalta na saobraćajnici u severnoj industrijskoj zoni u dužini od 550 metara Ulice 7. Nova, počelo je danas i trebalo bi da bude završeno u narednih sedam dana. Nakon toga u planu je izgradnja Potamiškog kolektora, a za ovu investiciju Grad je izdvojio 230 miliona dinara.

 

Balon hala - mesto budućih šampiona

PANČEVO, 31. mart 2017. (TV Pančevo) – Direktor pokrajinske Uprave za kapitalna ulaganja, Nedeljko Kovačević, posetio je Sportski centar “Strelište”. Iz fonda ove Uprave, grad je dobio 20 miliona dinara, kako bi iznad otvorenog bazena bila postavljena balon hala. Daljim ulaganjem u infrastrukturu, Pančevo će postati grad sporta, a ne samo po rezulatima koje postižu sportisti, istakao je Kovačević.

   

ATP uvećao vozni park za deset autobusa

PANČEVO, 29. mart 2017. (TV Pančevo) – Preduzeće ATP Pančevo uvećalo je vozni park za deset autobusa. Osim povećanja kapaciteta, ATP će biti u situaciji da zadovolji potražnju za dodatnim linijama. Grad Pančevo budžetom je izdvojio 67 miliona za autobuse bez PDV-a.

   

Rekonstrukcija Internističkog bloka krajem maja

PANČEVO, 31. mart 2017. (TV Pančevo) – Posle četiri decenije, krajem maja trebalo bi da počne rekonstrukcija Internističkog bloka Opšte bolnice u Pančevu. Direktor Uprave za kapitalna ulaganja AP Vojvodine Nedeljko Kovačević i direktor Opšte bolnice doktor Slobodan Ovuka danas su potpisali ugovor o dodeli sredstava za rekonstrukciju Internističkog bloka pančevačke bolnice.

   

Počela gradnja novih socijalnih stanova

PANČEVO, 30. mart 2017. (TV Pančevo) – U Čumićevoj 52 danas je počela da se gradi zgrada socijalnog stanovanja. Investitor je Grad Pančevo sa Gradskom stambenom Agencijom Pančevo. Ukupna vrednost projekta je 27 miliona dinara, a oko 9 miliona dinara će finansirati Minisarstvo infrastrukture i građevinarstva. Rok za završetak radova je 180 dana, a u zgradi će biti osam stambenih jedinica.

   

Tri nova ultrazvuka u pančevačkoj Bolnici

PANČEVO, 30. mart 2017. (TV Pančevo) – Zahvaljući pokrajinskoj Vladi i donatorima, Opšta bolnica je dobila tri nova ultrazvučna aparata. Raspoređeni su na Dečijem internom odeljenju, Urologiji i u Opracionoj sali i omogućiće bolju dijagnostiku i komfornije lečenje pacijenata.