Lokal

 

Ispravna voda za piće na javnim česmama

PANČEVO, 28. jun 2017. (TV Pančevo) – Na visokim temperaturama koje su ovih dana prešle trideset stepeni, jedno do mesta na kojima sugrađani mogu da se okrepe i osveže su javne česme. U Pančevu postoji dvadesetak javnih česmi koje rade, a prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje, voda na svakoj od njih je ispravna za piće.

 

Radovi na gasifikaciji Severne poslovne zone

PANČEVO, 27. jun 2017. (TV Pančevo) – Posle potpisivanja aneksa ugovora o poslovno-tehničkoj saradnji, počelo se sa gasifikacijom Skrobare, dela Jabučkog puta i Severne poslovne zone. U toku su radovi na izradi gasne mreže od ulice 7. nova do „Nadine krivine“.

   

E MOJ ŽIKS! KONAČNO TI KRALJ BAKRA KUPIO TASTATURU UMESTO AUTO LAKA

PANČEVO, 26. jun 2017. (TV Pančevo) – Ponovo radi bioskop ! Pardon, Nenad Živković - Žiks. Posle višegodišnjeg lutanja od Pančevca, pa kroz državni posao u Beogradu u Vladi DS-LSV, preko standardnih NVO, došao je ponovo do pera, odnosno tastature. S obzirom na dokonost u životu, vremena na pretek ima…. I može da piše šta god hoće, ovo je demokratska država i naravno da postoji sloboda medija , iako Žiks to neće da prizna. Ali preispitivanje motiva ovakvog pisanja je legitimna stvar.

   

ĐUROVIĆ REKETIRA RADNIKE? STIGLA NOVA KRIVIČNA PRIJAVA

PANČEVO, 26. jun 2017. (TV Pančevo) – Dupli direktor Azotare i Specijalne luke Miljan Đurović zbog svog bahatog ponašanja i nedostatka „obraza“ samo ređa sebi krivične prijave. Ovakva tvrdoglavost još nije viđena na prostorima Pančeva. Mada šta njega briga, čovek iz Novog sada. Prijave koje su sa debelim osnovana, predate su i zavedene nadležnim Tužilaštvima, a sada je stigla nova. Srećom imamo hrabre radnike koji se bore za svoje porodice i lične dohotke, koji istovremeno shvataju da je država rešila da se izbori sa korupcijom i kriminalom u svakom obliku.

   

Pao i Almex: Pančevački tajkuni grade bez dozvola

 

PANČEVO, 26. jun 2017. (TV Pančevo) – Kompanija Almex, u vlasništvu Miroslava Alekse pasioniranog lovca na afričku divljač, uhvaćena je u gradnji bez dozvole. Inspekcija je zatvorila gradilište u Skrobari, gde je Almex pokušao da izgradi objekat za koji nije nikada zatražio dozvolu.

   

Brzina najčešći uzrok nezgoda

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Stanje bezbednosti saobraćaja u Pančevu je zadovoljavajuće. Tokom 2016. godine smanjen je broj saobraćajnih nesreća za više od 7% u odnosu na 2015. godinu. Najčešći uzrok sabraćajnih nezgoda je brzina. Kako bi se nastavilo sa smanjenjem broja nesreća, nastaviće se i ove godine akcije koje su usmerene prema najugoženijim grupama učesnika u saobraćaju.