Lokal

 

Sutra poslednji dan za plaćanje prve rate poreza

PANČEVO, 13. februar 2017. (TV Pančevo) – Sekretarijat za poresku administraciju grada Pančeva obaveštava poreske obveznike koji ne vode poslovne knjige - fizička lica, da sutra ističe rok za plaćanje prve rate za porez na imovinu za 2017. godinu.

 

Proradio pokriveni olimpijski bazen

PANČEVO, 13. februar 2017. (TV Pančevo) – Pančevci su dobili i drugi zatvoreni bazen. Pored postojećeg zatvorenog bazena, balonkom je prekriven i otvoreni olimpijski bazen. Na ovaj način brojni sportisti koji se bave sportovima na vodi dobili su mesto gde nesmetano mogu trenirati i zimi. Sada se razmatra i mogućnost da zatvoreni plivački bazen bude duže otvoren za reakreativce.

   

Izabran najlepši slavski kolač

PANČEVO, 12. februar 2017. (TV Pančevo) – Rodika Veselinov iz Banatskog novog Sela i Pekara iz Banatskog Karlovca pobednici su takmičenja „Najlepši slavski kolač“ održanog u Starčevu. Najlepši štand imale su žene iz malog bavaništa, a na takmičenju je učestvovalo blizu dvadeset udruženja žena i dve pekare sa trideset slavskih kolača.


   

Završeni radovi u parohijskom domu crkve Svetog Karla Boromejskog

PANČEVO, 12. februar 2017. (TV Pančevo) – Radovi koji su započeti prošle godine na uređenju parohijskog doma crkve Svetog Karla Boromejskog su završeni. Renoviranjem su obuhvaćena hidroizolacija, krečenje, uvođenje parnog grajanja, kao i zamena prozora i vrata. U planu je da crkva na leto dobije i novu fasadu.

   

Milion i 400 hiljada dinara za opremanje školskih kabineta

PANČEVO, 11. februar 2017. (TV Pančevo) – Grad Pančevo iz gradskog budžeta izdvojio je dva miliona dinara za opremanje kabineta srednjih škola u 2016. godini. Škole su novac iskoristile za kupovinu neophodnih učila kako bi učenicima gradivo bilo predstavljeno na zanimljiv način. Lokalnim akcionim planom za ovu godinu opredeljeno je milion i 400 hiljada dinara u ove svrhe.

   

Zatvoren deo Ulice Dimitrija Tucovića

PANČEVO, 10. februar 2017. (TV Pančevo) – Zbog nastavka radova na rekonstrukciji vodovodne mreže za saobraćaj je zatvorena Ulica Dimitrija Tucovića od Moše Pijade do Ive Kurjačkog. Po procenama nadležnih iz Vodovoda radovi će biti završeni najkasnije za mesec i po dana. Zbog radova privremeno su ukinuta sva stajališta duž Dimitrija Tucovića, a uvedena su nova duž trase koju će koristiti autobusi dok traju radovi.