Lokal

 

Nastavak projekta UNDP-a

PANČEVO, 22. decembar 2016. (TV Pančevo) – Skupština u Pančevu prva je u Srbiji u kojoj je počeo da se sprovodi pilot projekat „Jačanje nadzorne uloge i javnosti u radu Narodne skupštine“, druga faza. Projekat se sprovodi u saradnji sa Skupštinom Srbije, a osmišljen je kako bi se unapredila odgovornost, efikasnost i delotvornost rada lokalnih parlamenata.

 

Veliki radovi u Glogonju

PANČEVO, 21. decembar 2016. (TV Pančevo) – Glogonj je sredinom decembra veliko gradilište. Postavljaju se cevi za magistralni vodovod od Pančeva do sela, gradi se rezervoar vode u selu, a u toku je i završetak radova izgradnje kapele na seoskom groblju.

   

Krov nad glavom za 12 porodica

 

PANČEVO, 21. decembar 2016. (TV Pančevo) – Dvanaest izbegličkih porodica danas je u Maloj sali gradske uprave potpisalo ugovore, po kojima postaju vlasnici seoske kuće sa okućnicom. Prijekat je realizovao grad u saradnji sa Komesarijatom za izbeglice, koji je obezbedio sredstva. Vrednost projekta je oko 150 hiljada evra. Svaka od izbegličkih porodica dobila je 9 i po hiljada za kupovinu seoske kuće i još hiljadu i petsto eura za opremanje kuće osnovnim stvarima.

   

Šta se gradi u Kovačici

PANČEVO, 20. decembar 2016. (TV Pančevo) – U opštini Kovačica ovih dana se dosta radi na izgradnji nekoliko veoma važnih infrastrukturnih objekata za ovaj kraj. Jedan od najvažnijoh poslova je završetak radova na izgradnji fabrike vode, zatim, Doma kulture u Padini, a radi se i u drugim selima ove opštine.

   

Jelke sa busenom na Zelenoj pijaci

PANČEVO, 20. decembar 2016. (TV Pančevo) – U susret predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima JKP „Zelenilo“ i ove godine organizuje prodaju jelki sa busenom na Zelenoj pijaci. Cene jelki u zavisnosti od veličine kreću se od 700 do 2300 dinara.

   

Nove odluke Gradskog veća

PANČEVO, 20. decembar 2016. (TV Pančevo) – Članovi Gradskog veća dali su saglasnost na nacrte brojnih odluka, koje se usklađuju s zakonom. Gradiće se kanalizacija na Kudeljarskom nasipu, a usvojen je Statut Turističke organizacije Pančeva, koji je usaglašen s zakonom. Uz to jesenja berba bila je odlična, poruka je sa sednice Gradskog veća.