Lokal

 

Krečenje fasade Parohijskog doma

PANČEVO, 10.oktobar 2017. (TV Pančevo) - Posle radova koji su počeli na rekonstrukciji zvonika u Preobraženskoj crkvi, sveštenici zajedno sa parohijanima i prijateljima crkve odlučili su da okreče fasadu Parohijskog doma kao i da se ofarbaju i srede vrata na crkvi, klupe u dvorištu i letnjikovac.

 

Pomoć za priključenje na gasnu mrežu i 2018.

PANČEVO, 7. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Zbog utroška predviđenih sredstava, završen je javni poziv za pomoć prilikom priključenja na distributivnu gasnu mrežu. Grad je u budžetu ove godine odvojio 2 miliona dinara kako bi sa po 50 hiljada dinara pomogao sugrađane da se priključe na gasnu mrežu. Zbog dobrog odziva, ovakva vrsta pomoći biće perdviđena i u budžetu za 2018. godinu, kazala je za regionalnu RTV Pančevo Katarina Banjai, članica Gradskog veća zadužena za zaštitu životne sredine.

   

Za bezbednost dece u saobraćaju svi zajedno

PANČEVO, 5. oktobar 2017. (TV Pančevo) - Po drugi put Grad Pančevo i Odeljenje za saobraćaj, u saradnji sa Mašinskom školom, organizovali su akciju "Za bezbednost dece u saobraćaju svi zajedno". Osnovni cilj je da se odrasla lica informišu na koji način da zaštite najmlađe u saobraćaju, bilo da su pešaci, biciklisti ili putnici u kolima.

   

Ekskluzivno - promene u Pančevu: Odlučeno je - ovo će biti novi direktor Gerontološkog centra

PANČEVO, 5. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Prema saznanjima portala JužniBanat.rs, za nekoliko dana biće izvršene promene na čelnim pozicijama Gerontološkog centra u Pančevu.

   

Obeležen Dan opštine Kovin

PANČEVO, 4. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Svečanom sednicom Skupštine opštine Kovin, i nizom drugih manifestacija danas je obeležen Dan Opštine i 73. godišnjica oslobođenja opštine Kovin u Drugom svetskom ratu. Povodom Dana Kovina Plaketu opštine Kovin dobilo je preduzeće “Premil”, a povelje Violeta Pomar, profesorka muzičke kulture i Dušan Kolarski, doktorant hemije.

   

Čista i zdrava voda u Bavaništu

PANČEVO, 4. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U Bavaništu je svečano pušteno u rad postrojenje za preradu pijaće vode. Izgradnjom postrojenja rešen je veliki problem sa kojima su se suočavali stanovnici Bavaništa, jer su do sada nedostatak vodovoda i ispravne vode za piće rešavali kopanjem bunara i ugrađivanjem hidrofora.