Lokal

 

Rekonstrukcija Internog odeljenja najkasnije u maju

PANČEVO, 24. januar 2017. (TV Pančevo) – Rekonstrukcija Internog odeljenja pančevačke Opšte bolnice mogla bi da počne najkasnije u maju. U isto vreme, biće završavana zgrada Zavoda za javno zdravlje. Vrednost ove dve investicije je više od 500 miliona dinara.

 

Grad prodao parcelu u Banatskom Novom Selu

PANČEVO, 23. januar 2017. (TV Pančevo) – U Direkciji za izgradnju i uređenje Pančeva, počelo je otuđenje parcela koja su u javnoj svojini grada Pančeva. Na prvom ovogodišnjem javnom nadmetanju pokazano je slabo interesovanje, a ponuđene su četiri parcele od koji je jedna prodata.

   

"Zbrinjavanje" dobija novi izgled

PANČEVO, 21. januar 2017. (TV Pančevo) – Glavni paviljon Doma za lica sa oštećenim vidom “Zbrinjavanje” uskoro će dobiti novi izgled. U toku su radovi na njegovoj rekonstrukciji, posle čega će uslovi za korisnike biti mnogo bolji, jer će biti olakšano njihovo kretanje i snalaženje u samom paviljonu. U domu je trenutno 120 korisnika što znači da je pun kapacitet, prvi put od 1998. godine.

   

Usvojen plan rada Gradskog štaba za vanredne situacije

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) – Gradsko veće usvojilo je godišnji plan rada Gradskog štaba za vanredne situacije, kojim su predviđene edukacije i formiranje jedinica civilne zaštite, ali i nabavka novih pumpi i vozila koje će biti korišćeno tokom vanrednih situacija. Grad će i dalje plaćati troškove vođenja evidencije naplate posebne naknade za unapređenje zaštite životne sredine u fabrikama južne zone, još jedna je današnja odluka Gradskog veća.

   

Nastavljaju se radovi u Kovačici

PANČEVO, 20. januar 2017. (TV Pančevo) - Nastavljamo tamo gde smo započeli s radovima poruka je iz Kovačice. U ovoj opštini mnogo toga valja uraditi u toku 2016. godine, a kako vele stvar je dobrom planiranju da bi se uspelo u težnjama.

   

Otkazano plivanje za časni bogojavljenski krst

PANČEVO, 18. januar 2017. (TV Pančevo) – Udruženje sportista i ljubitelja sporta „Srpska Sparta“, Preobraženska crkva u Pančevu, i Mesna zajednica „Gornji grad“, otkazali su ovogodišnje plivanje za časni bogojavljenski krst.