Lokal

 

Vodovod na Novoseljanskom na pokrajinskom konkursu

PANČEVO, 3. jul 2018. (TV Pančevo) – Na sednici Gradskog veća usvojen predlog učešća grada Pančeva na Javnom konkursu uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine za Izgradnju dela vodovodne mreže duž Novoseljanskog puta. Manifestacija 19 moto skup proglašena za gradsku manifestaciju.

 

Usvojen nacrt odluke o socijalnoj zaštiti

PANČEVO, 2. jul 2018. (TV Pančevo) – Članovi Gradskog veća usvojili su na 179. sednici Nacrt odluke o izmenam i dopunama Odluke o socijalnoj zaštiti, čime su uvodi nova usluga, angažovanje ličnog pratioca deteta.

   

EKSKLUZIVNO: Ko je Jonel Murešan, sudija Višeg suda u Pančevu?

PANČEVO, 2.jul 2018. (TV Pančevo) – Ko je Jonel Murešan, nekada istražni, a danas sudija za pretkrivični postupak u Višem sudu u Pančevu, kako je gradio svoju politički obojenu "karijeru" i koje sve, sem predsednice Višeg suda Stanke Simonović, nekada takođe istražnog sudije, uticao na Murešanov "životni put"?

   

U budžetu 5,8 milijardi, za uklanjanje deponije 50 miliona

PANČEVO, 1. jul 2018. (TV Pančevo) – Gradsko veće na zasedanju u održanom petak usvojilo Nacrt Odluke o izmenama Odluke o budžetu grada Pančeva za 2018. godinu, tako da sada budžet grada iznsi oko 5 milijardi i 800 hiljada dinara. Najviše novca opredeljeno je za projekat uklanjanje deponije, oko 50 miliona dinara, rekao je Predrag Živković, zamenik gradonačelnika i član Gradskog veća zadužen za finansije.

   

Skupština o završnom računu i letnjoj pozornici

PANČEVO, 29. jun 2018. (TV Pančevo) – Na 25. sednici Skupštine grada odbornici su usvojili izmene i dopuna Plana detaljnje regulacije Centar 1 - širi centar grada, usvoji su i završeni račun budžeta za 2017. godinu. Usvojene su i izveštaji o radu i finansijski planovi ustanove kulture u gradu i Domova kulture u naseljenim mestima. Odbronici su usvojili i predloge rešenja o otuđenju gradjevinskog zemljišta u Pančevu, Omoljici, Ivanovu i Glogonju.

   

Pavlov obišao radove ispred Rafinerije

PANČEVO, 28. jun 2018. (TV Pančevo) – Pre meseca dana započela zajedničaka investicija Grada Pančeva i Rafinerije Nafte Pančevo na unapređenju bezbednosti saobraćaja, kako bi se broj saobraćajnih nezgoda smanjio na deonici puta u Spoljnostarčevačkoj ulici. Gradonačelnik Saša Pavlov obišao danas radove koji se odvijaju na putu ispred Rafinerije Nafte Pančevo.