Lokal

 

Obilaznica oko Beograda važna za Pančevce

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Izgradnjom obilaznice oko Beograda, deonicom od Ostružnice do Bubanj Potoka, biće obuhvaćeno i Pančevo. Početak radova se očekuje uskoro, a nakon završetka ove deonice krenuće se sa izgradnjom one koja je bitna za Pančevce.

 

Gradsko veće: Najviše prihoda od poreza na zarade

PANČEVO, 17. jul 2018. (TV Pančevo) – Članovi Gradskog veća jednosglasno su usvojili šestomesečni izveštaj budžeta grada za period januar-jul. Takođe su usvojeni finansijski planovi javnih komunalnih preduzeća. Deveta manifestacija "Eko-regata Tamiš" proglašena gradskom manifestacijom, koja će biti održana u avgustu.

   

Javni poziv za dodelu građevinskog materijala

PANČEVO, 10. jul 2018. (TV Pančevo) – Povereništvo za izbeglice grada Pančeva i Komisija za dodelu građevinskog materijala za rešavanje stambenih potreba izbeglica objavili su konkurs u okviru koga se može dobiti paket građevinskog materijala. U okviru ovog konkursa biće dodeljeno najmanje 8 paketa građevinskog materijala.

   

Skupština Grada: Imenovani novi direktori ATP-a i Arhiva. Usvojen rebalans. Opozicija ponovo ne čita materijal!

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) – Na 26. Skupštini grada usvojen je rebalans budžeta za 2018. godinu i prihvaćen predlog za regulisanje prostora Hipodroma Pančevo. Odbornici su imenovali Ivanu Rosić za predsednika Saveta za rodnu ravnopravnost, Mirka Rupića za vršioca dužnosti Istorijskog arhiva Pančevo a Bojana Bojanića za vršioca dužnosti ATP-a.

   

Direktor ATP-a podneo ostavku

PANČEVO, 6. jul 2018. (TV Pančevo) – Direktor Javnog komunalnog preduzeća za prevoz putnika "Autotransport" Pančevo Nebojša Gajić podneo je ostavku. Ostavka je, kako je obrazloženo, podnešena iz ličnih razloga.

   

Ministar Đorđević u Pančevu na radionici "Reci ne radu na crno"

PANČEVO, 5. jul 2018. (TV Pančevo) – U okviru projekta Jačanje kapaciteta Inspektorata za rad i podizanje svesti građana u cilju suzbijanja rada na "crno" u sedištu Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga organizovana je prva u nizu radionica "Reci ne radu na crno". Radionici su prisustvovali Zoran Đorđević, ministar Ministarstva za rad, zapošljavanje borčka i socijalna pitanja, direktor Inspektorata za rad Stevan Đurović i načelnica Južnobanatskog okruga Danijela Lončar.