Lokal

 

NESTALA!!! Jelena Urošević (14) iz Pančeva

 

PANČEVO, 20. april 2018. (TV Pančevo) – Poslednji put viđena u subotu, 14. aprila, 2018. godine u Pančevu, na naselju Misa i od tada joj se gubi svaki trag.

 

Prva faza izgradnje Potamiškog kolektora pri kraju

PANČEVO, 19. april 2018. (TV Pančevo) - Prva faza, od tri planirane na izgradnji Potamiškog kolektora fekalne kanalizacije, privodi se kraju i biće završena do 15. maja.

   

Završena grejna sezona u Pančevu

PANČEVO, 17. april 2018. (TV Pančevo) - Iako je u Srbiji grejna sezona završena 15. aprila, direktorka pančevačkog JKP „Grejanje“ Zdenka Jokić, najavila je da će zaposleni u tom preduzeću dežurati do kraja meseca kako bi pustili toplotnu energiju ukoliko vremenske prilike to zahtevaju.

   

Usvojen predlog korišćenja poljoprivrednog zemljišta

PANČEVO, 12. april 2018. (TV Pančevo) – Gradski većnici usvojili su, prvi na teritoriji Vojvodine, predlog godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja državnog poljoprivrednog zemljišta.

   

Nemački investitor gradi fabriku auto-delova u Pančevu

PANČEVO, 7. april 2018. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Saša Pavlov je gostujući na RTV Pančevo pričao o dolasku stranog investitora u Pančevu posle skoro 40 godina. Prema njegovim rečima radi se o nemačkoj kompaniji ZF Friedrichshafen, fabrici auto-delova, koja će u prvoj fazi obezbediti posao za više od 500 Pančevaca.

   

158. sednica Gradskog veća

PANČEVO, 3. april 2018. (TV Pančevo) – Na 158. sednici gradskog veća, usvojen je nacrt odluke o izmenama i dopunama plana detaljne regulacije područja "Mali rit", izveštaj o poslovanju MZ "Kotež" za 2017 kao i predlog zaključka u vezi sa organizacijom Sajma zapošljavanja u 2018. godini.