Lokal

 

34 miliona od Grada za zapošljavanje

PANČEVO, 2.april 2017. (TV Pančevo) – Nedavno je u Pančevu završen Sajam zapošljavanja, na kome su poslodavci tražili 188 radnika. U periodu od prošlogodišnjeg do ovogodišnjeg Sajma zapošljavanja u Gradu je zaposleno 1.300 radnika.

 

Starčevci i Omoljčani biraju predsednika Srbije

PANČEVO, 2. april 2017. (TV Pančevo) –I u popodnevnim časovima ekipa Regionalne Radio Televizije Pančevo je nastvila da obilazi biračka mesta. Izlaznost je do 15 časova bila oko 30 posto, a izbori su proticali regularno.

   

Planula trska u Malom ritu

 

PANČEVO, 1. april 2017. (TV Pančevo) – U naselju Mali rit oko 18 časova zapalila se trska i u ovom delu Pančeva je izbio požar koji se brzo širio ka Luci Dunav. Zahvaljujući brzoj i profesionalnoj intervenciji vatrogasaca, požar je za kratko vreme lokalizovan.

   

30 miliona od Grada za uređenje kanalske mreže

PANČEVO, 1. april 2017. (TV Pančevo) – Na Gradskom veću usvojen je predlog kojim bi Sekretarijat za poljoprivredu, selo i ruralni razvoj konkurisao kod Pokrajine za podsticajna sredstava za odvodnjavanje i odvođenje atmosferskih voda radi efikasnijeg korišćenja poljoprivrednog zemljišta. Ukupna vrednost radova bi bila 67 miliona dinara, od kojih 30 obezbeđuje Grad.

   

Veliki broj posetilaca na vašaru u Debeljači

PANČEVO, 31. mart 2017. (TV Pančevo) – Veliki broj posetilaca, slabija kupovna moć i manje kupaca, karakteristike su prvog ovogodišnjeg vašara održanog u Debeljači. Vašaru je prisustvovalo nekoliko hiljada ljudi, a reč je o najvećem banatskom vašaru koji ima tradiciju dugu više od vek i po.

   

U Pančevu glasanje na 72 biračka mesta

PANČEVO, 31. mart 2017. (TV Pančevo) – Izbori za novog predsednika Srbije biće održani u nedelju, 2. aprila. Biračka mesta biće otvorena od sedam do dvadeset časova, a u Pančevu će se glasati na 72 biračka mesta, kao i u Okružnom zatvoru.