Lokal

 

Usvojena izmena Programa unapređenja socijalne zaštite

PANČEVO, 28. april 2017. (TV Pančevo) - Gradsko veće usvojilo je izmenu Programa unapređenja socijalne zaštite grada Pančeva za 2017. godinu. Ovom izmenom javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje projekata u oblasi unapređenja socijalne politike, putem koga se navedeni program realizuje, raspisuje gradonačelnik.

 

Moše Pijade do 19. maja

PANČEVO, 27. april 2017. (TV Pančevo) – Radovima na delu Ulice Moše Pijade od Dimitrija Tucovića do Mučeničke, započeta je poslednja faza radova na rekonstrukciji vodovodne mreže u ovom delu grada. U isto vreme radi se na popravci asfalta i trotoara od Svetog Save do Dimitrija Tucovića. Dinamikom je predviđeno da se svi radovi završe do 19. maja.

   

Izmena plana regulacije za Misu

PANČEVO, 26. april 2017. (TV Pančevo) - Gradsko veće usvojilo je i uputilo Skupštini grada nacrt odluke kojom bi se izmenio postojeći Plan generalne regulacije za naselje Misa koji obuhvata i Novo groblje. Izradi novog plana pristupa se zbog velikog broja zahteva građana koji žive u ovom delu grada, jer je bilo onemogućeno dobijanje građevinskih dozvola.

   

Vežba u Azotari

PANČEVO, 26. april 2017. (TV Pančevo) - U pančevačkoj “Azotari” održana je vežba vatrogasaca iz fabrika “južne zone” i Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova. Vežbi su prisustvovali predstavnici međunarodne zajednice.

   

Dobri odnosi sa Kinom važni za Pančevo

PANČEVO, 21. april 2017. (TV Pančevo) – FK "Železničar i FK "Tjencin" odigraće u subotu prijateljsku utakmicu na Sportskom centru "Mladost". Sa kineskim sportistima razgovarao je i gradonačelnik Saša Pavlov i poželeo im dobrodošlicu u naš grad. Kineski fudbaleri obišli su u Pančevu i Sportski centar “Strelište” .

   

Obuka popunjavanja dokumentacije za otpad

PANČEVO, 20. april 2017. (TV Pančevo) – Regionalna komora Južnobanatskog okruga iz Pančeva u saradnji sa Agencijom za zaštitu životne sredine organizovala je besplatnu obuku o zakonskoj obavezi izveštavanja i popunjavanja aplikacije i dokumentacije vezane za otpad. Zakonom o upravljanju otpadom regulisana je obaveza proizvođača i vlasnika otpada da vodi i poseduje dnevnu evidenciju o otpadu.