Lokal

 

ĐUROVIĆ REKETIRA RADNIKE? STIGLA NOVA KRIVIČNA PRIJAVA

PANČEVO, 26. jun 2017. (TV Pančevo) – Dupli direktor Azotare i Specijalne luke Miljan Đurović zbog svog bahatog ponašanja i nedostatka „obraza“ samo ređa sebi krivične prijave. Ovakva tvrdoglavost još nije viđena na prostorima Pančeva. Mada šta njega briga, čovek iz Novog sada. Prijave koje su sa debelim osnovana, predate su i zavedene nadležnim Tužilaštvima, a sada je stigla nova. Srećom imamo hrabre radnike koji se bore za svoje porodice i lične dohotke, koji istovremeno shvataju da je država rešila da se izbori sa korupcijom i kriminalom u svakom obliku.

 

Pao i Almex: Pančevački tajkuni grade bez dozvola

 

PANČEVO, 26. jun 2017. (TV Pančevo) – Kompanija Almex, u vlasništvu Miroslava Alekse pasioniranog lovca na afričku divljač, uhvaćena je u gradnji bez dozvole. Inspekcija je zatvorila gradilište u Skrobari, gde je Almex pokušao da izgradi objekat za koji nije nikada zatražio dozvolu.

   

Brzina najčešći uzrok nezgoda

PANČEVO, 25. jun 2017. (TV Pančevo) – Stanje bezbednosti saobraćaja u Pančevu je zadovoljavajuće. Tokom 2016. godine smanjen je broj saobraćajnih nesreća za više od 7% u odnosu na 2015. godinu. Najčešći uzrok sabraćajnih nezgoda je brzina. Kako bi se nastavilo sa smanjenjem broja nesreća, nastaviće se i ove godine akcije koje su usmerene prema najugoženijim grupama učesnika u saobraćaju.

   

Košenje u Pančevu po priritetima, svi stižu na red

PANČEVO, 24. jun 2017. (TV Pančevo) – Letnji period je deo godine koji pogoduje intenzivnom rastu trave, pogotovu u danima kada i pada kiša. Radnici JKP „Zelenilo“ svakodnevno su na terenu i kose travu u različitim delovima grada, po planu i programu košenja koji je predviđen. Iz “Zelenila” apeluju za strpljenje, jer će sva naselja blagovremeno doći na red.
   

Radna grupa skida useve sa uzurpiranog zemljišta

PANČEVO, 24. jun 2017. (TV Pančevo) – Ove agrarne godine, poljoprivredna inspekcija identifikovala je oko 70 hektara državnog poljoprivrednog zemljišta koje uzurpirano. To je mala površina ako se ima u vidu kolika je pojava to bila prošle godine. Ipak i ako je u pitanju relatinvno mala površina, Grad je formirao radnu grupu koja će sprovoditi rešenja o skidanju useva sa uzurpiranih površina.
   

SLUČAJ "KRALJ BAKRA": Kako je sujeta ukrala sjaj iz očiju Milanovih...

PANČEVO, 23. jun 2017. (TV Pančevo) – Milan Popović, povratnik u Vršac posle sticanja enormnog bogatstva u izuzetno kratkom vremenskom intervalu, izgleda da ne podržava napore vlasti da u južnom Banatu uvedu red i poštovanje zakona.