Lokal

 

Nestala Milka Balog

PANČEVO, 13. jun 2018. (TV Pančevo) – Pančevka Milka Balog nestala je 8. juna, kada je u prepodnevnim satima izašla iz svog stana u Ulici kralja Milana Obrenovića u naselju Tesla.

 

Unapređenje bezbednosti saobraćaja na deonici Spoljnostarčevačke ulice

PANČEVO, 5. jun 2018. (TV Pančevo) – Gradsko veće usvojilo je predlog ugovora o zajedničkom finansiranju radova Grada i kompanije NIS na deonici Spoljnostarčevačke ulice.

   

Kompanija "Božić i sinovi" kupila parcelu u Omoljici

PANČEVO, 3. jun 2018. (TV Pančevo) – Gradsko veće jednoglasno je usvojilo Nacrt rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta u Omoljici neposrednom pogodbom sa kompanijom "Božić i sinovi".

   

Gradonačelnik Saša Pavlov član UO NALED-a

PANČEVO, 2. jun 2018. (TV Pančevo) – Imenovanje gradonačelnika Pančeva Saše Pavlova za člana UO Nacionalne alijanse za ekonomski razvoj značajno je za građane imajući u vidu ulogu i uticaj ove nevladine organizacije koja predstavlja sponu između privrede i Vlade Republike Srbije.

   

Atarski put Starčevo-Ivanovo u julu

PANČEVO, 1. jun 2018. (TV Pančevo) – Sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo obezbedio je sredstva za atarski put u Starčevu u dužini od 6,5 kilometara. Trideset pet posto sredstva od ukupne sume obezbedila je Pokrajina.

   

Nova šansa za inkluziju osuđenika

PANČEVO, 31. maj 2018. (TV Pančevo) – U kaznenom popravnom zavodu u Pančevu, održana je prezentacija IPA projekta prekogranične saradnje "Nova šansa za inkluziju osuđenika", koji realizuju Kazneno-popravni zavodi u Pančevu i Temišvaru. Cilj projekta je da osuđenici obezbede praktična znanja i veštine u oblasti proizvodnje suvog voća ,povrća i lekovitog bilja, i tako započnu posao po izlasku iz zatvora.