Lokal

 

Zakazivanje rendgena svakodnevno

PANČEVO, 27. januar 2017. (TV Pančevo) – Kako bi se izbegle velike gužve prilkom zakazivanja ultrazvučnih pregleda, u Radiološkoj službi Doma zdravlja uveden je novi način zakazivanja. Za razliku od prethodnog perioda, kada je zakazivanje bilo moguće samo tokom poslednja dva dana u mesecu, ubuduće pacijenti pregled mogu da zakažu svakodnevno, a umesto njih to može da uradi i izabrani lekar.
 

Led na Tamišu debljine 10 centimetara

PANČEVO, 27. januar 2017. (TV Pančevo) – Trenutna debljina leda na Tamišu je od 10 do 12 centimetara i pokrivenost je 100 procenata. Iz Vodoprivrednog društva „Tamiš – Dunav“ upozoravaju da nije bezbedno izlaziti na zaleđenu reku, jer je moguće da dođe do popuštanja leda čime bi bili ugroženi životi onih koji šetaju. Gomilanja leda nema na toku Tamiša, voda ispod leda teče i ne očekuju se problemi kada počne topljenje.
   

Najsvečaniji dan u O.Š. "Sveti Sava"

PANČEVO, 27. januar 2017. (TV Pančevo) – U Osnovnoj školi „Sveti Sava“ svečano obeležana školska slava i dan škole. Učenici viših razreda zajedno sa decom iz Kulturno umetničkog društva „Stanko Paunović“ učestvovala u priredbi koja je održana povodom školske slave, uz prisustvo velikog broja roditelja.
   

Pančevački naprednjaci podeli perece za Svetog Savu

PANČEVO, 27. januar 2017. (TV Pančevo) – Članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Pančevu, podelili su na Savindan, više od 600 pereca. Na ovaj način prisetili su se, zajedno sa Pančevcima, velikih dela srpskog svetitelja.
   

Regionalni zavod za urbanizam

PANČEVO, 25. januar 2017. (TV Pančevo) – U Maloj sali gradske uprave, javno preduzeće „Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva“ predstavila je predstavnicima lokalnih samouprava iz Južnobanatskog okruga, Sektor za prostorno i urbanističko planiranje i projektovanje. Cilj prezentacije je da se pokaže šta je sve projektovano do sada, ali i da se predstave kapaciteti koje ovaj sektor Direkcije poseduje, i na taj način svoje usluge projektovanja ponudi i drugim opštinama i gradu Vršcu.

   

Skuplji parking od 1. februara

PANČEVO, 24. januar 2017. (TV Pančevo) – JKP „Higijena” će od 1. februara primenjivati nove, više cene za parkiranje na zoniranim parkinzima, kao i na parkingu na Buvljaku. Cene parkiranja donete su na osnovu gradske Odluke o uređenju saobraćaja na teritoriji Pančeva i Odluke o lokalnim komunalnim taksama, koja je usvojena na sednici Skupštine 29. decembra 2016.