Lokal

 

Vojska i otadžbina zahvalne dobrovoljcima

PANČEVO, 27. jun 2018. (TV Pančevo) – U Domu Vojske Pančevo održana je svečana dodela znački i zahvalnica otadžbine vojnim obveznicima koji su dobrovoljno odslužili vojni rok u periodu 2011. do 2015. godine. Svečanost je održana u organizaciji Centra Ministarstva odbrane Pančevo.

 

Dve tačke na dnevnom redu Gradskog veća

PANČEVO, 26. jun 2018. (TV Pančevo) – Dve tačke dnevnog reda našle su se na sednici Gradskog veća. Data je saglasnost da neposrednom pogodbom bez naknade parcela u Dolovu postane javna svojina grada jer ulazi u trasu puta ka novoj deponiji, dok je Udruženju „Prerada drveta“ Kremna Užice dat u zakup magacinski i poslovni prostor.

   

Usvojen nacrt odluke o postavljanju montažnih objekata na površinama javne namene

PANČEVO, 22. jun 2018. (TV Pančevo) – Na 177. sednici gradskog veća, usvojen je nacrt o izmenama i dopunama odluke o postavljanju manjih montažnih, pokretnih i frugih objekata na površinama javne namene kao i nacrt odluke o izmenama i dopunama plana detaljne regulacije infrastruktrukturnog kompleksa za obnovljive izvore energije na području „Bela Anta“ u Dolovu.

   

Usvojen predlog akcionog plana za 2018.

PANČEVO, 19. jun 2018. (TV Pančevo) – Na 175 sednici gradskog veća, većnisi su usvojili izveštaj o realizaciji akcionog plana za 2017. godinu, nacrt odluke o izmenama i dopinama plana generalne regulacije centra grada, kao i odluku nazornog odbora JKP „Higijena“ o dopuni cenovnika za usluge prakiranja na posebim parkiralištima na teritoriji grada Pančeva.

   

Policija podnela krivičnu prijavu protiv Stefana Cvetkovića zbog lažne izjave o otmici

PANČEVO, 19. jun 2018. (TV Pančevo) – Policijska uprava Pančevo podnela je Osnovnom javnom tužilaštvu u Vršcu krivičnu prijavu protivnovinara Stefana Cvetkovića zbog sumnje da je počinio krivično delo lažno prijavljivanje.

   

Uz pomoć Grada nova fasada na školi "Mara Mandić"

PANČEVO, 17. jun 2018. (TV Pančevo) – Zahvaljujući podršci uprave Grada, završena je fasada na školi "Mara Mandić" u Pančevu. Školu su posetile mr Tanja Božić, članica gradskog veća za obrazovanje, i Ljubica Cvetanović, šef Odeljenja za osnovno i srednje obrazovanje u Sekretarijatu za javne službe i socijalna pitanja.