Lokal

 

Porez na imovinu za 2017.

 

PANČEVO, 4. maj 2017. (TV Pančevo) – Na preko 47 hiljada adresa poslata su rešenja sa utvrđenim porezom na imovinu za 2017. godinu. Za većinu vlasnika porez na imovinu će biti na nivou ili nešto manji nego prošle godine sa izuzetkom onih koji žive u III zoni gde se beleži blagi rast. Sa rešenjima poslate su i uplatnice za drugu ratu poreza, a rok do kada treba da se plati porez je ponedeljak, 15. maj.

 

Radovi u Moše Pijade do 12. maja

PANČEVO, 4. maj 2017. (TV Pančevo) –Zbog izvođenja radova na izgradnji kišne kanalizacije od ulice Svetozara Miletića do raskrsnice ulica Ivana Milutinovića i Moše Pijade u Pančevu u dužini od 250 metara,raskrsnica ulica Moše Pijade i Ivana Milutinovića zatvorena za saobraćaj narednih pet dana, od četvrtka 4.maja do utorka 9.maja.

   

Nestabilno vreme do kraja sedmice

PANČEVO, 3. maj 2017. (TV Pančevo) – Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje zbog nestabilne vremenske situacije koja Srbiju očekuje narednih dana. Gradski štab za vanredne situacije naložio je svim javno-komunalnim preduzećima u gradu da budu u pripravnosti.

   

Jubilej poštanske linije Pančevo- Karansebeš

 

PANČEVO, 3. maj 2017. (TV Pančevo) – Povodom obeležavanja 230 godina od uspostavljanja poštanske linije Pančevo - Karansebeš, i saradnje koju grad ima sa rumunskim partnerima, delegacija ovog grada posetila je Pančevo. Delegacija je imala radni sastanak sa predstavnicima Istorijskog Arhiva u Pančevu, na kome je bilo reči o saradnji između ova dva grada. Sastanku je prisustvovao i gradski većnik za kulturu Nemanja Rotar.

   

Razvoj tri seoska JKP-a

PANČEVO, 2. maj 2017. (TV Pančevo) – Gradsko veće dalo je saglasnost na planove razvoja tri seoska JKP, iz Starčeva, Banatskog Novog Sela i Jabuke. U svakom od ovih strateških dokumenata, vodilo se računa o specifičnostima, tako su u Stačevu planovi vezani za nabavke nedostajućih mašina, ali i izgradnju kapele na katoličkom groblju, u Banatskom Novom Selu svi planovi su vezani za poboljšanje kvaliteta vode i nabavku mašina, dok u Jabuci prioritet će biti proširenje broja usluga koje se prožaju stanovnicima.

   

Pančevci neradne dane proveli u uživanju

PANČEVO, 1. maj 2017. (TV Pančevo) – Prvi maj, jedna od omiljenih “svetkovina” među građanima Srbije, ove godine pao je u ponedeljak. Taman, što bi rekli zaposleni u javnim, ali i u ponekom privatnom preduzeću - jer ko ne voli produženi vikend?