Lokal

 

Stanovi u Čumićevoj useljivi na proleće

PANČEVO, 27. avgust 2017. (TV Pančevo) – U toku su završni radovi na izgradnji zgrade za socijalno stanovanje u Čumićevoj ulici. Zgrada ima osam stanova, koji su namenjeni svima koji nisu u mogućnosti da stambeno pitanje reše pod tržišnim uslovima. Rok za završetak radova je 15. septembar, a prvi stanari, prema najavama, biće useljeni na proleće, nakon sprovedenog konkursa.

 

Uskoro novi lokali na buvljaku

PANČEVO, 25. avgust 2017. (TV Pančevo) – Na Robnoj pijaci „Aerodrom“ „Zelenilo“ postavlja tri privremena prodajna objekta. Cilj je podizanje nivoa usluge koju na ovoj pijaci imaju zakupci, ali i oni koji dolaze da pazare, kazao je za Regionalnu radio-televiziju Pančevo Danilo Bjelica, direktor „Zelenila“. Vrednost radova koje finansira samo „Zelenilo“ je oko 500 hiljada dinara.

   

Novi planovi za gradski stadion, Teslu, Kotež

PANČEVO, 24. avgust 2017. (TV Pančevo) – Gradsko veće usvojilo je izmene urbanističkih planova za gradski stadion, Kotež i Teslu. Distribuciju vode u Jabuci preuzima pančevački Vodovod, a Pančevo film festival proglašen je za gradsku manifestaciju.

   

Dunav kod Bele stene i kupalište u Brestovcu neispravni

PANČEVO, 24. avgust 2017. (TV Pančevo) – Prema poslednjoj analizi uzoraka kvaliteta vode za kupanje koje obavlja Zavod za javno zdravlje, većina voda ispravna je za kupanje i rekreaciju, osim Dunava na Beloj steni desno od špica i kupališta u Banatskom Brestovcu.

   

Usvojena odluka o tehnološkom višku, Albijanić smenjen

PANČEVO, 22. avgust 2017. (TV Pančevo) - Odbornici Skupštine grada usvojili su Odluku o maksimalnom broju zaposlenih u javnom sektoru u Pančevu. Po ovoj odluci, u javnom sektoru biće zaposleno najviše 2280 ljudi. To je smanjenje za oko 9 i po odsto u odnosu na broj zaposlenih 2015. godine. Sanja Patalov Stojanović danas je na sednici Skupštine Grada Pančeva postavljena za novog direktora Centra za socijalni rad u Pančevu. Bivši direktor, Zoran Albijanić, smenjen je posle 17 godina direktorovanja u ovoj ustanovi.

   

Odbornici razmatraju o maksimalnom broju zaposlenih

PANČEVO, 21. avgust 2017. (TV Pančevo) – Centralna tema sednice lokalnog parlamenta, koja je zakazana za sutra, utorak 22. avgusta sa početkom u 10 sati, biće usvajanje Odluke o maksimalnom broju zaposlenih koji rade u javnom sektoru u Pančevu. Osim ove odluke odbornici će imati priliku da raspravljaju i o predlogu Strategije komunikacije, kao i o izveštajima više gradskih preduzeća.