Lokal

 

Konkurs za direktora "Zelenila" čeka podršku odbornika

PANČEVO, 26.oktobar 2017. (TV Pančevo) - Gradsko veće usvojilo je Predlog odluke o budžetu za sledeću godinu, a pored ostalog, usvojen je i Nacrt odluke o raspisivanju konkursa i izbor direktora JKP "Zelenilo". Na dnevnom redu današnje sednice pančevačkih većnika, našla se i prva ovogodišnja izmena programa poslovanja "Zelenila" i manje promene Odluke o taksi prevozu putnika, Odluke o lokalnim komunalnim taksama i Odluke o poslovnom, magacinskom prostoru i garažama grada Pančeva.

 

Gradske službe spremne za predstojeći period

PANČEVO, 26.oktobar 2017. (TV Pančevo) - Na redovnom sastanku Gradskog štaba za vanredne situacije Javno komunalna preduzeća i službe potvrdili su da su obavljene sve neophodne pripreme za predstojeći period.

   

Deo Moše Pijade zatvoren do petka

PANČEVO, 24. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Zbog povezivanja novog potisnog cevovoda fekalne kanalizacije, za saobraćaj je od petka ponovo zatvorena Ulica Moše Pijade od Svetog Save do Sinđelićeve. Predviđeno je da radovi traju do petka, nakon čega bi ulica ponovo bila otvorena. Zbog zatvaranja ove ulice, izmenjena je i trasa linije broj 14.

   

Kanalizacija u Jabuci, Ivanovu i Omoljici za tri meseca

PANČEVO, 23. oktobar 2017. (TV Pančevo) - U toku su radovi na izgradnji kanalizacije u Jabuci, Ivanovu i Omoljici. U toku je treća faza radova. Vrednost je 75 miliona dinara, a započeti radovi biće završeni za 90 dana.

   

Započeti pregovori za izgradnju učeničkog doma

PANČEVO, 21.oktobar 2017. (TV Pančevo) - U Pančevu su započeti pregovori za izgradnju učeničkog doma, a da bi projekat bio realizovan, gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov sastao se sa predstavnicima Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje. Cilj je da grad dobije objekat u kojem će, tokom školske godine, boraviti đaci, a koji bi leti, kada u gradu ima mnoštvo manifestacija, nadomestio nedostatak smeštajnih kapaciteta za turiste i goste Pančeva.

   

Započeti radovi na prvoj fazi izgradnje Potamiškog kolektora

PANČEVO, 19. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Započeti su radovi na prvoj fazi izgradnje Potamiškog kolektora. Ova faza obuhvata radove od Severne poslovne zone do Knićaninove ulice. Završetkom prve faze radova, stvaraju se uslovi da Severna poslovna zona primi prve investitore.