Lokal

 

Ulica Moše Pijade zatvorena za saobraćaj od 6. jula

PANČEVO, 5. jul 2017. (TV Pančevo) – Zbog radova na izgradnji fekalnih potisnih cevovoda, od sutra će za saobraćaj biti zatvorena Ulica Moše Pijade od Ulice Sinđelićeve do Svetog Save. Ovi radovi su neophodni kako bi se postojeći cevovodi sklonili sa privatnih parcela kroz koje trenutno prolaze. Predviđeno je da traju četiri meseca, od čega će u prva dva meseca ulica Moše Pijade biti zatvorena.

 

Đurović više zabrinut za svoje ljubavne afere, nego za radnike Azotare!

PANČEVO, 4. jul 2017. (TV Pančevo) – Posle niza serijala o radu duplog direktora Miljana Đurovića, odgovora na konkretna pitanja i činjenice lokalna javnost još uvek nema. Izgleda da je Đurovića najviše pogodilo ono što smo objavili - indicije o ljubavnoj aferi koju ima u Azotari. Do te mere da advokati koje on savetuje maltretiraju našu redakciju pozivima svaki dan.

   

Sa ATP-om do Crne Gore i nazad

 

PANČEVO, 3. jul 2017. (TV Pančevo) - Za sve putnike koji planiraju da putuju na Crnogorsko primorje, ATP je i ove godine uveo linije do mora. Autobusi na sezonskoj liniji za Herceg Novi saobraćaju iz Pančeva svakodnevno u 20 časova, a naši sugrađani će ovu liniju moći da koriste do početka septembra.

   

Bespovratna sredstva preduzetnicima

 

PANČEVO, 2. jul 2017. (TV Pančevo) – Gradsko veće usvojilo je nacrt Odluke o dodeli bespovratnih sredstava preduzetnicima, mikro i malim pravnim licima – privrednim subjektima s teritorije grada Pančeva za nabavku mašina i opreme.

   

Rekonstrukcija platoa "Milana Mladenovića"

PANČEVO, 1. jul 2017. (TV Pančevo) – Radovi na rekonstrukciji platoa "Milana Mladenovića" iza Doma omladine su u toku i u planu je da se završe do kraja sledeće nedelje. Sredstva su obezbeđena iz bužeta grada Pančeva iz 2016. godine, a izvođač je JP "Direkcija za izgradnju i uređenje Grada Pančeva".

   

Maja Vitman na čelu "Direkcije" ali i ozbiljan kandidat za gradskog menadzera

PANČEVO, 1. jul 2017. (Južni Banat) – Gradsko veće u Pančevu usvojilo je danas predlog Kadrovske komisije da Maja Vitman bude imenovana za direktorku JP “Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva”, iako se odluka Veća odnosi na period od četiri godine, prema saznanjima našeg portala pitanje je koliko će Vitman zaista da ostane na čelu Direkcije pošto slovi za ozbiljnog kandidata za – gradskog menadžera.