Lokal

 

Voda za piće u Pančevu izuzetnog kvaliteta

PANČEVO, 30. jul 2018. (TV Pančevo) – Voda za piće u Pančevu je izuzetnog kvaliteta a snabdevenost domaćinstava i privrednih subjekata nije ugrožena ni tokom leta, iako je dostignut broj od 7.000 korisnika sa tendencijom rasta priključivanjem pojedinih naselja na vodovodnu mrežu – potvrdio je za RTV Pančevo Mišo Marković, član Gradskog veća za stambeno komunalne poslove i saobraćaj.

 

Preventiva od poplava

PANČEVO, 29. jul 2018. (TV Pančevo) – Meteorolozi su za prvu medelju avgusta najavili promenjivo vreme, sa učestalom kišom i mogućim nepogodama . Uprava grada apelovala je na Pančevce da poštuju gradske odluke i da objekte ne povezuju nelegalno na fekalnu kanalizaciju jer je to opasnost od poplava.

   

Usvojeni finansijski izveštaji javnih preduzeća

PANČEVO, 27. jul 2018. (TV Pančevo) – Na Gradskom veću usvojeni su finansijski izveštaji pančevačkih Javnih i Javno komunalnih preduzeća za 2017. godinu. Izveštaj je članovima veća predstavio „Urbanizam“, kao i „ATP“, „Zelenilo“ i „Mladost“.

   

Plaćanje računa za održavanje zgrada uskoro bez provizije

PANČEVO, 23. jul 2018. (TV Pančevo) – Za manje od dva meseca, Pančevci će račune za održavanje zgrade moći da plate bez provizije na blagajni JP „Gradske stambene agencije”, koja se nalazi u Njegoševoj ulici, broj jedan.

   

Plandište investira u budućnost

PANČEVO, 22. jul 2018. (TV Pančevo) – Lokalna samouprava u Plandištu primer je brige o meštanima investirajući u budućnost i ispunjavanjem predizbornih obećanja. O realizovanim i planiranim projektima za RTVC Pančevo govorio je jovan Repac, predsednik Opštine Plandište.

   

Voskresenski na čelu bolnice "dr Slavoljub Bakalović" u Vršcu i naredne četiri godine

PANČEVO, 20. jul 2018. (TV Pančevo) – Upravni odbor Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti "Dr Slavoljub Bakalović" u Vršcu, uputiće predlog Pokrajinskom sekretarijatu za zdravstvo da dr Tatijana Voskresenski funkciju direktora obavlja i u naredne četiri godine, saznaje RTV Pančevo. Sednica Upravnog odbora zakazana je za ponedeljak, kada će i zvanično biti upućen predlog Vladi AP Vojvodine, odnosno Pokrajinskom sekretarijatu.