Lokal

 

Podrškom Pokrajine vodovodna mreža duž Jabučkog puta i kanalizaciona u Pelisterskoj

PANČEVO, 26. april 2018. (TV Pančevo) – Potpredsednik Pokrajinske vlade Đorđe Milićević uručio je danas ugovore u vrednosti do pola milijarde dinara za sufinansiranje izgradnje, sanacije i rekonstrukcije vodnih objekata na teritoriji Vojvodine u 2018. godini. Grad Pančevo je konkurisao sa dva projekta.

 

"Smanjenje siromaštva kroz mogućnosti zapošljavanja u cilju pristupanja Srbije EU"

PANČEVO, 22. april 2018. (TV Pančevo) – Prezentacija projekta "Smanjenje siromaštva kroz mogućnosti zapošljavanja u cilju pristupanja Srbije Evropskoj uniji" održaće se u Maloj sali Gradske uprave u ponedeljak u 13 sati, najavio je Milenko Čučković, gradski većnik zadužen za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku, gostujući u emisiji "Južnim Banatom" na Televiziji Pančevo.

   

Romima u Pančevu podrška Grada

PANČEVO, 21. april 2018. (TV Pančevo) – U Gradskoj upravi Pančeva u organizaciji IMPLUS obeležen je dan Roma okruglim stolom o ekonomskom osnaživanju Roma i Romkinja.

   

Izveštaji i planovi pred većnicima

PANČEVO, 21. april 2018. (TV Pančevo) – Gradski većnici na poslednjoj sednici usvojili su izveštaje o radu za prošlu godinu i ovogodišnje planove rada Centra za socijalni rad „Solidarnost“ i Centra za talente „Mihajlo Pupin“. Takođe su usvojene izmene pograma poslovanja JKP „Grejanje“.

   

PRONAĐENA NESTALA UČENICA: Evo gde je bila Jelena Urošević iz Pančeva

PANČEVO, 21. april 2018. (TV Pančevo) – Devojčica Jelena Urošević, 14 godina, koja je nestala 14. aprila u Pančevu, sinoć je pronađena u Obrenovcu, rekao je njen otac Slobodan za beogradske medije.

   

NESTALA!!! Jelena Urošević (14) iz Pančeva

 

PANČEVO, 20. april 2018. (TV Pančevo) – Poslednji put viđena u subotu, 14. aprila, 2018. godine u Pančevu, na naselju Misa i od tada joj se gubi svaki trag.