Lokal

 

"Higijena" ambiciozno i u 2018.

PANČEVO, 8. januar 2018. (TV Pančevo) – JKP „Higijena“, je u potpunosti izvršila plan i program za 2017. godinu, a što se tiče čišćenja javnih površina i odvoženje smeća, kaže Aleksandar Stevanović, direktor ovog gradskog preduzeća. Najavljuje da će u 2018. godini, uz dobu organizaciju i zalaganje svih zaposlenih, građanima Pančeva pružati mnogo bolje usluge.

 

"Udarac" Poreske uprave u Pančevu

PANČEVO, 8. januar 2017. (TV Pančevo) – Kamere Regionalne RTV Pančevo zabeležile su da su posle nove godine u Pančevu zatvoreni ugostiteljski objekti "Šaran" i "Il Padrino" u Ulici vojvode Radomira Putnika od strane Filijale Poreske uprave Pančevo. Redakcija RTV Pančevo obratila se Poreskoj upravi u Pančevu tražeći informacije, međutim kako nam je rečeno za sve potrebne informacije da se obratimo centrali Poreske uprave. Obratili smo se Birou za informisanje Poreske uprave Srbije, nakon čega nam je potvrđena informacija da su “Šaran” i “Il Padrino” zatvoreni zbog poreskih prekršaja.

   

Kredit za izmirenje obaveza prema "Srbijagasu"

PANČEVO, 5. januar 2018. (TV Pančevo) – Nakon saglasnosti Gradskog veća, JKP "Grejanje" podići će kredit u iznosu od 150 miliona dinara kako bi izmirilo obaveze prema "Srbijagasu" za grejnu sezonu 2017/2018. Ovo preduzeće tokom cele godine naplaćuje svoju uslugu, ali velike iznose za utrošeni gas plaća tokom zime, kada je i najveća potrošnja. U "Grejanju" su izračunali da je manja kamata kod banaka, nego da "Srbijagasu" plaćaju zatezne kamate.

   

Gradska stambena agencija na tržištu dobila visoku ocenu

PANČEVO, 3. januar 2018. (TV Pančevo) – U 2017. godini bilo je nekoliko ključnih segmenata koje su obeležile rad Gradske stambene agencije u Pančevu. Zdenka Jokić, direktorka ovog preduzeća kaže da je godina bila veoma uspešna, ali i dodaje da je predstavljala pripremu za sve ono što Agenciju čeka u 2018. godini.

   

Pančevo među prvim gradovima u Srbiji po broju nagrađenih i talentovanih đaka

PANČEVO, 3. januar 2018. (TV Pančevo) – Većnica zadužena za obrazovanje Tatjana Božić, za Regionalnu Radio-televiziju Pančevo govorila je o planovima i projektima realizovanim u 2017. godini. Ujedno svim Pančevcima poželela je srećnu Novu godinu.

   

Pavlov: Investicije se nastavljaju ali bez opterećenja budžeta

PANČEVO, 2. januar 2018. (TV Pančevo) – Tokom 2016. i 2017. godine u gradu je bilo mnogo javnih investicija koje su za cilj imale strateški razvoj grada, kaže gradonačelnik Saša Pavlov. Ono što je urađeno prethodne dve godine, trebalo bi da donese rezultate tokom 2018. godine. najviše se očekuje od prodajne javne svojine i dolaska investitora u Severnu poslovnu zonu. To bi sve trebalo da doprinese povećanju prohoda koji će biti upotrebljeni za dalji razvitak grada, kaže Pavlov.