Lokal

 

Sportski tereni na pokrajinskom konkursu

PANČEVO, 30. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Grad će sa projektom "Sanacija sportskih terena" u OŠ "Bratstvo-jedinstvo" učestvovati na konkursu koji je raspisao Pokrajinski sekretarijat za sport. Ukupna vrednost projekta je 2 miliona i 400 hiljada dinara. Grad će kod Pokrajine konkurisati za 2 miliona, a u slučaju da projekat bude odobren, Grad će iz budžeta opredeliti nedostajućih 400 hiljada dinara.

 

Stambeno zbrinjavanje raseljenih sa KiM

PANČEVO, 29. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U okviru Regionalnog stambenog programa zbrinjavanja izbeglica i raseljenih lica sa Kosova, Grad Pančevo sprovodi više programa. Trenutno je aktuelan program 2, u okviru kojeg se dodeljuje građevinski materijal u vrednosti od 126 hiljada evra.

   

Regionalna kancelarija Nacionalnog saveta Roma i u Pančevu

PANČEVO, 28. oktobar 2017. (TV Pančevo) – U Pančevu će biti otvorena jedna od tri regionalne kancelarije Nacionalnog saveta Roma. Upravo tim povodom, sa gradonačelnikom Sašom Pavlovim i gradskim većnikom Milenkom Čučkovićem, razgovarali su predsednik Saveta Tefik Ramadanović i njegova zamenica Jelena Jovanović. Sastanku u kabinetu gradonačelnika prisustvovala je i koordinatorka za romska pitanja u Pančevu, Pava Novakov – Čabrilovski.

   

Atletska staza uz podršku Atletskog saveza

 

PANČEVO, 27. oktobar 2017. (TV Pančevo) – Atletski savez Srbije pre dve godine donirao je projekat za izgradnju atletske staze na Gradskom stadionu. Rešavanjem imovinsko-pravnih odnosa stekli su se i svi neophodni uslovi za realizaciju tog projekta, kaže Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva. Novac je za deo radova obezbeđen, ali Pavlov očekuje, u realizaciji projekta, i podršku Pokrajine.

   

Konkurs za direktora "Zelenila" čeka podršku odbornika

PANČEVO, 26.oktobar 2017. (TV Pančevo) - Gradsko veće usvojilo je Predlog odluke o budžetu za sledeću godinu, a pored ostalog, usvojen je i Nacrt odluke o raspisivanju konkursa i izbor direktora JKP "Zelenilo". Na dnevnom redu današnje sednice pančevačkih većnika, našla se i prva ovogodišnja izmena programa poslovanja "Zelenila" i manje promene Odluke o taksi prevozu putnika, Odluke o lokalnim komunalnim taksama i Odluke o poslovnom, magacinskom prostoru i garažama grada Pančeva.

   

Gradske službe spremne za predstojeći period

PANČEVO, 26.oktobar 2017. (TV Pančevo) - Na redovnom sastanku Gradskog štaba za vanredne situacije Javno komunalna preduzeća i službe potvrdili su da su obavljene sve neophodne pripreme za predstojeći period.