Lokal

 

Paori pažnju posvećuju ravnanju atarskih puteva

PANČEVO, 8. januar 2017. (TV Pančevo) – Atarski putevi u pančevačkom ataru su često zapušteni. Ima i onih drugih - uređenih. Zemljoradnici početkom svake godine izlaze u njive i ravnaju atarske puteve, kako bi manje štete nanosili mašinama. Paori iz Banatskog Novog Sela će i ove godine ovom poslu posvetiti pažnju.

 

Investicioni budžet u Kovačici

PANČEVO, 8. januar 2017. (TV Pančevo) – U kovačičkoj opštini prošle godine se dosta toga radilo. Posvećena je pažnja kako opštinskom mestu, tako i selima. Za novi budžet u Kovačici kažu da je investicioni, jer je usmeren ka završetku radova izgradnje fabrike vode, završiće se rekonstrukcija Doma kulture u Padini i urediti mnogo toga još.

   

Dovoljna količina soli na putu

PANČEVO, 7. januar 2016. (TV Pančevo) - Zimska služba, koja održava ulice u gradu i opštinske puteve, u II stepenu je dežurstva. Sve ulice su prethodnih dana posute dovoljim količinama soli, tako da kada je teritoriju grada zahvatio hladni talas, sve ulice su ostale suve i saobraćaj se odvija normalno. Soli i agregata ima dovoljno, tako da će se odmah reagovati u slučaju potrebe, kažu u Zimskoj službi.

   

Uhapšeni razbojnici u Pančevu

PANČEVO, 6. januar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu rasvetlili su dva razbojništva izvršena na području grada i uhapsili pet osumnjičenih osoba.

   

Sušec čestitao najradosniji hrišćanski praznik

PANČEVO, 6. januar 2017. (TV Pančevo) – Predsednik gradskog odbora Srpske napredne stranke i narodni poslanik u Skupštini Srbije Željko Sušec uputio je Božićnu čestitku svim vernicima koji Božić slave po julijanskom kalendaru.

   

Zimska služba reagovala na vreme

PANČEVO, 4. januar 2017. (TV Pančevo) – Prethodne noći zimska služba je reagovala u Pančevu i okolini. Bačena je so, a tokom dana nije bilo potrebe za nekom većom akcijom. S obzirom da se narednih dana najavljuje pogoršanje vremenskih prilika u ovoj službi ističu da su spremni da se uhvate u koštac s problemima.