Lokal

 

Strategija i investicije: gradska preduzeća rade punom parom

PANČEVO, 5. avgust 2018. (TV Pančevo) – Pančevo poslednjih godina beleži pad pritužbi na usluge i rad komunalnih preduzeća. Rast zadovoljstva komunalnim uslugama i delatnostima u Pančevu je, kako je za RTV Pančevo rekao Mišo Marković, član Gradskog veća za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj, rezultat odgovornog rada i posvećenosti građanima u čijoj su službi.

 

Teritorijalni kolektivni ugovor produžen na još tri godine

PANČEVO, 3. avgust 2018. (TV Pančevo) – Teritorijalni kolektivni ugovor, odnosno ugovor koji utvrđuje prava i dužnosti radnika javnih preduzeća čije je osnivač Skupština grada Pančeva nastavlja da važi. Posle dužih pregovora sindikati i gradska vlast dogovorili su se da ovaj dokument važi još tri godine.

   

BNS i "Kombrest" dostavili finansijske izveštaje

PANČEVO, 2. avgust 2018. (TV Pančevo) – Finansijske izveštaje za 2017. godinu JKP-a BNS i "Kombrest" Gradsko veće usvojilo je na 128. sednici.

   

Gradsko veće usvojilo predlog akcionog plana za unapređenje obrazovanja

PANČEVO, 31. jul 2018. (TV Pančevo) – Na 188. sednici Gradskog veća, usvojen je dvogodišnji lokalni akcioni plan u oblasti obrazovanja, a prihvaćeni su i predlozi učešća na konkursima AP Vojvodine za projekte od značaja za razvoj turizma.

   

SO Alibunar: Nova investiciona ulaganja u Alibunaru. Belić ostao bez odbornika!

PANČEVO, 31. jul 2018. (TV Pančevo) – Danas je u lokalnom parlamentu usvojen rebalans budžeta zbog sprovođenja odluka o investicionim ulaganjima pre svega u oblasti školstva. Takođe izglasana su i nova kadrovska rešenja u ustanovama pod ingerencijom opštine.

   

Stižu julski računi za vodu i otpadne vode

PANČEVO, 31. jul 2018. (TV Pančevo) – Julski računi koje će građani dobiti za vodu i otpadne vode biće uvećani za oko 10 odsto. Reč je o zakonskoj obavezi a Pančevo je među prvim gradovima u Srbiji dobilo jedinstvenu cenu vode.