Lokal

 

Bespovratna sredstva preduzetnicima

 

PANČEVO, 2. jul 2017. (TV Pančevo) – Gradsko veće usvojilo je nacrt Odluke o dodeli bespovratnih sredstava preduzetnicima, mikro i malim pravnim licima – privrednim subjektima s teritorije grada Pančeva za nabavku mašina i opreme.

 

Rekonstrukcija platoa "Milana Mladenovića"

PANČEVO, 1. jul 2017. (TV Pančevo) – Radovi na rekonstrukciji platoa "Milana Mladenovića" iza Doma omladine su u toku i u planu je da se završe do kraja sledeće nedelje. Sredstva su obezbeđena iz bužeta grada Pančeva iz 2016. godine, a izvođač je JP "Direkcija za izgradnju i uređenje Grada Pančeva".

   

Maja Vitman na čelu "Direkcije" ali i ozbiljan kandidat za gradskog menadzera

PANČEVO, 1. jul 2017. (Južni Banat) – Gradsko veće u Pančevu usvojilo je danas predlog Kadrovske komisije da Maja Vitman bude imenovana za direktorku JP “Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva”, iako se odluka Veća odnosi na period od četiri godine, prema saznanjima našeg portala pitanje je koliko će Vitman zaista da ostane na čelu Direkcije pošto slovi za ozbiljnog kandidata za – gradskog menadžera.

   

Uređenje pijačnog platoa u Starčevu

PANČEVO, 30. jun 2017. (TV Pančevo) – U toku je uređenje pijačnog platoa u Starčevu. U okviru radova predviđena je izrada metalnih pijačnih tezgi, dve brvnare, kao i izgradnja parking prostora i pristupne saobraćajnice. Vrednost radova je 18 i po miliona dinara.

   

Posebni uslovi rada iznad 36 stepeni

PANČEVO, 30. jun 2017. (TV Pančevo) – Iz inspekcije rada podsećaju poslodavce da sa povećanjem spoljnih temperatura moraju da se poštuju posebni uslovi rada koji su propisani u Preporuci Vlade Srbije iz 2007. Smernica za bezbedan rad na otvorenom iz 2013.godine. Posebni uslovi rada su kada je temperatura u radnoj sredini veća od 36 stepeni.

   

Đurović nema za radnike, ali ima za konkubine?

PANČEVO, 30. jun 2017. (TV Pančevo) – Klupko se polako razmotava. Đurović posle maltretiranja, svoje radnike odnosno radnice, izgleda koristi kao seksualne robove. Žalosno je da su Miljanu Đuroviću umesto prihoda fabrike i redovne isplate radnicima bitnija lična zadovoljstva i satisfakcije. Sramotno je ako se on ucenama služi da bi u Pančevu imao devojku, odnosno u svojoj firmi, s obzirom na to da je toliko "uspešan" direktor da se cela Srbija, a i šire krste.