Lokal

 

Zavod za javno zdravlje seli se u železničku ambulantu

PANČEVO, 28. februar 2017. (TV Pančevo) – Gradsko veće danas donelo odluku da se železnička ambulanta da na korišćenje Zavodu za javno zdravlje, sve do završetka rekonstrukcije Internog odeljenja Opšte bolnice Pančevo. Za funkcionisanje Doma zdravlja ove godine budždetom planirano 4 miliona manje nego prošle godine, ali to neće uticati na kvalitet usluga koje se pružaju pacijentima, kažu nadležni u ovoj ustanovi.

 

Overa potpisa samo kod notara

PANČEVO, 28. februar 2017. (TV Pančevo) – Overe potpisa, rukopisa i prepisa od 1. marta će obavljati isključivo javni beležnici, tj. notari, u gradovima i opštinama za čije područje su izabrani. Isto važi i za overu potpisa za predloge predsedničkih kandidata .

   

Renovirana ambulanta u Glogonju

PANČEVO, 23. februar 2017. (TV Pančevo) - Radovi na investicionom održavanju ambulante „Glogonj“ koje je sprovela „Direkcija za izgradnju i uređenje Pančeva“, završeni su u kratkom vremenskom roku. Osim drvene međuspratne konstrukcije, obuhvaćena je i rekonstrukcija spuštenog plafona, krečenje, kao i bravarski radovi. Ukupna vrednost radova je milion i 400 hiljada dinara.

   

Gradska voda u Jabuci i Glogonju u maju

PANČEVO, 26. februar 2017. (TV Pančevo) – Nakon mesec dana pauze nastavljeni su radovi na izgradnji magistralnog vodovoda ka Jabuci i Glogonju. Za sada napreduju planiranom dinamikom. Ostalo je da se položi još oko kilometar cevi kako bi magistralni vodovod bio završen. U isto vreme rade se i dva rezervoara čija je osnovna namena da Jabuka i Glogonj imaju uredno snabdevanje vodom.

   

Peti memorijalni turnir "Južnobanatski heroij"

PANČEVO, 25. februar 2017. (TV Pančevo) – U organizaciji Sindikata srpske policije, održan je peti memorijalni turnir „Južnobanatski heroji“, u znak sećanja na pet policajaca sa teritorije Policijske uprave Pančevo, koji su poginuli na Kosovu i Metohiji. Turnir u malom fudbalu održan je u Pančevu i Banatskom Novom Selu, uz učešće 14 ekipa iz cele Srbije.

   

Paketi građevinskog materijala za 32 porodice

 

PANČEVO, 23. februar 2017. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov uručio je 32 ugovora izbeglim licima o dodeli paketa građevinskog materijala u okviru Regionalnog stambenog programa za poboljšanje uslova stanovanja na teritoriji Pančeva.