Lokal

 

EKSKLUZIVNO: Ko je Jonel Murešan, sudija Višeg suda u Pančevu?

PANČEVO, 2.jul 2018. (TV Pančevo) – Ko je Jonel Murešan, nekada istražni, a danas sudija za pretkrivični postupak u Višem sudu u Pančevu, kako je gradio svoju politički obojenu "karijeru" i koje sve, sem predsednice Višeg suda Stanke Simonović, nekada takođe istražnog sudije, uticao na Murešanov "životni put"?

 

U budžetu 5,8 milijardi, za uklanjanje deponije 50 miliona

PANČEVO, 1. jul 2018. (TV Pančevo) – Gradsko veće na zasedanju u održanom petak usvojilo Nacrt Odluke o izmenama Odluke o budžetu grada Pančeva za 2018. godinu, tako da sada budžet grada iznsi oko 5 milijardi i 800 hiljada dinara. Najviše novca opredeljeno je za projekat uklanjanje deponije, oko 50 miliona dinara, rekao je Predrag Živković, zamenik gradonačelnika i član Gradskog veća zadužen za finansije.

   

Skupština o završnom računu i letnjoj pozornici

PANČEVO, 29. jun 2018. (TV Pančevo) – Na 25. sednici Skupštine grada odbornici su usvojili izmene i dopuna Plana detaljnje regulacije Centar 1 - širi centar grada, usvoji su i završeni račun budžeta za 2017. godinu. Usvojene su i izveštaji o radu i finansijski planovi ustanove kulture u gradu i Domova kulture u naseljenim mestima. Odbronici su usvojili i predloge rešenja o otuđenju gradjevinskog zemljišta u Pančevu, Omoljici, Ivanovu i Glogonju.

   

Pavlov obišao radove ispred Rafinerije

PANČEVO, 28. jun 2018. (TV Pančevo) – Pre meseca dana započela zajedničaka investicija Grada Pančeva i Rafinerije Nafte Pančevo na unapređenju bezbednosti saobraćaja, kako bi se broj saobraćajnih nezgoda smanjio na deonici puta u Spoljnostarčevačkoj ulici. Gradonačelnik Saša Pavlov obišao danas radove koji se odvijaju na putu ispred Rafinerije Nafte Pančevo.

   

Kontejneri za kabasti otpad na 24 lokacije

PANČEVO, 27. jun 2018. (TV Pančevo) – Kompanija NIS podržala je ideju Regionalnog centra za talente „Mihajlo Pupin“ i kroz projekat „Zajednici zajedno“ finansirala postavljanje „Zelenih ostrva“ u Pančevu, pa će tako naš grad uskoro dobiti metalne kontejnere za odlaganje kabastog otpada na 24 lokacije.

   

Vojska i otadžbina zahvalne dobrovoljcima

PANČEVO, 27. jun 2018. (TV Pančevo) – U Domu Vojske Pančevo održana je svečana dodela znački i zahvalnica otadžbine vojnim obveznicima koji su dobrovoljno odslužili vojni rok u periodu 2011. do 2015. godine. Svečanost je održana u organizaciji Centra Ministarstva odbrane Pančevo.