Lokal

 

Kapela u Glogonju pri kraju

PANČEVO, 6. maj 2017. (TV Pančevo) – Radovi na izgradnji kapele na groblju u Glogonju su u završnoj fazi. Uskoro će prva faza investicije vredne više od 10 miliona dinara biti završrna, a potom sledi uređenje peostora ispred kapele.

 

Kanalizacija u Ružinoj do 12. maja

PANČEVO, 5. maj 2017. (TV Pančevo) – U toku su radovi na izgradnji kišne kanalizacije u Ružinoj ulici. Trenutno se radi na raskrsnici ulica Ivana Milutinovića, Ružine i Moše Pijade. Na ovoj raskrsnici posle kiše uvek se voda dugo zadržavala jer nije postojala kišna kanalizacija. Rok za završetak radova je 12. maj, a vrednost investicije je oko 5 miliona dinara.

   

Porez na imovinu za 2017.

 

PANČEVO, 4. maj 2017. (TV Pančevo) – Na preko 47 hiljada adresa poslata su rešenja sa utvrđenim porezom na imovinu za 2017. godinu. Za većinu vlasnika porez na imovinu će biti na nivou ili nešto manji nego prošle godine sa izuzetkom onih koji žive u III zoni gde se beleži blagi rast. Sa rešenjima poslate su i uplatnice za drugu ratu poreza, a rok do kada treba da se plati porez je ponedeljak, 15. maj.

   

Radovi u Moše Pijade do 12. maja

PANČEVO, 4. maj 2017. (TV Pančevo) –Zbog izvođenja radova na izgradnji kišne kanalizacije od ulice Svetozara Miletića do raskrsnice ulica Ivana Milutinovića i Moše Pijade u Pančevu u dužini od 250 metara,raskrsnica ulica Moše Pijade i Ivana Milutinovića zatvorena za saobraćaj narednih pet dana, od četvrtka 4.maja do utorka 9.maja.

   

Nestabilno vreme do kraja sedmice

PANČEVO, 3. maj 2017. (TV Pančevo) – Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje zbog nestabilne vremenske situacije koja Srbiju očekuje narednih dana. Gradski štab za vanredne situacije naložio je svim javno-komunalnim preduzećima u gradu da budu u pripravnosti.

   

Jubilej poštanske linije Pančevo- Karansebeš

 

PANČEVO, 3. maj 2017. (TV Pančevo) – Povodom obeležavanja 230 godina od uspostavljanja poštanske linije Pančevo - Karansebeš, i saradnje koju grad ima sa rumunskim partnerima, delegacija ovog grada posetila je Pančevo. Delegacija je imala radni sastanak sa predstavnicima Istorijskog Arhiva u Pančevu, na kome je bilo reči o saradnji između ova dva grada. Sastanku je prisustvovao i gradski većnik za kulturu Nemanja Rotar.