Lokal

 

Sahranjen Dragoslav Stefanović Stef

PANČEVO, 10. jul 2014. (TV Pančevo) – Dragoslav Stefanović Stef, jedan od najboljih pančevačkih novinara, koji je ostao upamćen u istoriji i stare Jugoslavije kao prvorac i pripadnik Prve proleterske brigade, sahranjen je danas na Novom groblju. Večeras u 23 sata i 15 minuta možete pogledati i poslednji intervju za medije koji je Dragoslav Stefanović pre dva meseca dao Televiziji Pančevo.

 

Pitanja građana za „Grejanje“ od petka

PANČEVO, 10. jul 2014. (TV Pančevo) – JKP „Grejanje“ Pančevo u petak, 11. jula, započinje kampanju „Dan za pitanja“. Svakog petka u periodu od 10 do 12 časova predstavnici „Grejanja“ će odgovarati na pitanja korisnika u vezi sa promenom načina naplate grejanja prema potrošnji u podstanicama.

   

Vojvođanska partija poziva na stvaranje „Vojvođanskog bloka”

PANČEVO, 9. jul 2014. (TV Pančevo) – Vojvođanska partija smtra da će prevremeni izbori za Skupštinu Vojvodine biti održani na proleće iduće godine i zato poziva na stvaranje „Vojvođanskog bloka”, u kojem bi bile i stranke, nevladine organizacije, kao i pojedinci. Aleksandar Odžić, predsednik Vojvođanske partije, kaže da je u Skupštini Vojvodine neodrživo stanje, jer tamo sede poslanici stranaka koje uopšte nisu učestvovale na poslednjim izborima.

   

Od sutra akva park i u Dolovu

PANČEVO, 8. jul 2014. (TV Pančevo) – Skoro 8 hiljada stanovnika Dolova dobiće sutra mali kompleks bazena. Na prostoru nekadašnje klanice Zemljoradničke zadruge privrednik iz Dolova Vladimir Jarkovački izgradio je dva bazena. Planira da svoj kompleks proširi dečjim bazenom, čime će, kako kaže, Dolovci dobiti mini akva park. Sutra, povodom otvaranja bazena, ulaz će biti slobodan.

   

Vanredna situacija zbog bržeg reagovanja

PANČEVO, 8. jul 2014. (TV Pančevo) – Prskanje komaraca koje je najavljeno za danas odloženo je zbog nepovoljnih vremenskih prilika. Upravo zbog toga, kako bi se brže i, po potrebi, i pojačno delovalo na uništavanje ovih insekata koji su prenosioci groznice Zapadnog Nila, uvedena je i vanredna situacija. I Zdenka Miljković iz Sekretarijata za zaštitu životne sredine ponovila je da Zavod za biocide nije registrovao prisustvo virusa Zapadnog Nila kod komaraca u Srbiji, a takođe da i u u Pančevu, kao ni u južnom Banatu, nema obolelih od ovog virusa.

   

Preminuo Dragoslav Stefanović Stef, jedan od najboljih pančevačkih novinara

PANČEVO, 8. jul 2014. (TV Pančevo) – U Pančevu je danas u 90. godini preminuo Dragoslav Stefanović Stef, dugogodišnji novinar i urednik nedeljnika „Pančevac“ i više listova nekadašnje Jugoslavije. Stef će ostati upisan u istorju našeg grada kao jedno od najznačajnih novinarskih imena i prvoborac iz II svetskog rata