Lokal

 

Još nepotvrđeni slučaj groznice Zapadnog Nila u pančevačkoj Bolnici

PANČEVO, 17. jun 2014. (TV Pančevo) – U pančevačkoj Bolnici nalazi se jedan pacijent za koga se sumnja da je oboleo od groznice Zapadnog Nila. Ali, da li je stvarno u pitanju ova bolest, znaće se tek nakon analize u Torlaku. Jedini način borbe protiv ove bolesti, koja u nekim slučajevima može dovesti i do smrtnog ishoda jeste uništavanje komaraca.

 

Stari most se zatvara u četvrtak

PANČEVO, 17. jun 2014. (TV Pančevo) – Stari most na Tamišu se zatvara u četvrtak od 8 sati ujutru, i za vozila i za pešake. Počinju radovi na njegovoj rekonstrukciji, koji će trajati do sredine novembra. Za saobraćaj ka Beogradu i od Beograda koristiće se most preko prevodnice.

   

Deo Vojlovice bez vode u utorak

PANČEVO, 16. jun 2014. (TV Pančevo) – Sutra će zbog radova na vodovodnoj mreži od 9 do 14 sati bez vode biti stanovnici Ulice Bratstva jedinstva, od Grobljanske do Poljske, Ulice Šandora Petefija, od Grobljanske do Boračke, Boračka ulica od Bratstva jedinstva do Šandora Petefija i Poljska od Svetozara Markovića do Bratstva jedinstva.

   

70 zaprega na dolovačkoj Fijakerijadi

PANČEVO, 16. jun 2014. (TV Pančevo) – Dolovački konjari organizovani u Konjičkom klubu „Dolovac” organizovali su uspešno desetu jubilarnu Fijakerijadu. Na Fijakerijadi je učestvovalo više od 70 zaprega, a mogli su se videti lepi konji i fijakeri.

   

Kupanje samo u zatvorenom bazenu od kraja jula

PANČEVO, 16. jun 2014. (TV Pančevo) – Pančevci će se ovog leta, i to od kraja jula, kupati samo u zatvorenom bazenu. Od nadoknade osiguravajućeg društva za štetu neće biti dovoljno novca da se zamene sve instalacije nakon požara sredinom maja. Ove nedelje se raspisuje nabavka male vrednosti i, ako ne bude komplikacija i žalbi, zatvoreni bazen bi proradio posle 20. jula.

   

Maternji jezik polagalo 1.070 pančevačkih osmaka

PANČEVO, 16. jun 2014. (TV Pančevo) – Polaganjem maternjeg jezika, danas je počeo prijemni za srednje škole, odnosno završni ispit za osmake, koji ove godine traje tri dana. Sutra se polaže matematika, a u sredu prvi put i kombinovani test. Prvi dan male mature u pančevačkim školama protekao je bez problema, rekli su u Okružnoj upisnoj komisiji.