Lokal

 

„Dani za pitanja” pred uvođenje novog načina naplate grejanja

PANČEVO, 11. jul 2014. (TV Pančevo) – Danas je u „Grejanju“ organizovan prvi „Dan za pitanja“, kada građani neposredno od stručnjaka iz ovog javnog komunalnog preduzeća mogu da dobiju objašnjenja o svemu što ih zanima. Neposredan razlog je ipak to što će od jeseni daljinsko grejanje biti plaćano po potrošnji na podstanicama. Već prvog dana bilo je i građana sa pitanjima.

 

Glancanje škola na raspustu

PANČEVO, 10. jul 2014. (TV Pančevo) – Grad je ove godine odvojio oko 20 miliona dinara za popravke i investiciona ulaganja u 10 osnovnih i srednjih škola u Pančevu i okolnim selima. Veći deo popravki i sanacija je već završen, ali do kraja letnjeg raspusta predstoji nekoliko značajnijih investicija, poput popravke sanitarnog čvora u OŠ „Branko Radičević“, koja je u toku, i izgradnje radionice za učenike OŠ „Mara Mandić“, što predstavlja najveću investiciju od blizu 9 miliona dinara. Gradski većnik za obrazovanje Miodrag Radojković potvrdio je za TV Pančevo da će 1. septembra sve škole biti pripremljene za bezbedan početak školske godine.

   

Kreće čišćenje rđe sa mosta

PANČEVO, 10. jul 2014. (TV Pančevo) – Ušli smo u treću nedelju radova na rekonstrukciji mosta preko Tamiša. Sve je spremno da počne čišćenje i betonske i čelične konstrukcije, što bi trebalo da bude gotovo za 10-ak dana. Nakon toga će moći i konačno da se proceni stepen oštećenja ovog mosta, koji je poslednji put popravljan pre 12 godina.

   

Sahranjen Dragoslav Stefanović Stef

PANČEVO, 10. jul 2014. (TV Pančevo) – Dragoslav Stefanović Stef, jedan od najboljih pančevačkih novinara, koji je ostao upamćen u istoriji i stare Jugoslavije kao prvorac i pripadnik Prve proleterske brigade, sahranjen je danas na Novom groblju. Večeras u 23 sata i 15 minuta možete pogledati i poslednji intervju za medije koji je Dragoslav Stefanović pre dva meseca dao Televiziji Pančevo.

   

Pitanja građana za „Grejanje“ od petka

PANČEVO, 10. jul 2014. (TV Pančevo) – JKP „Grejanje“ Pančevo u petak, 11. jula, započinje kampanju „Dan za pitanja“. Svakog petka u periodu od 10 do 12 časova predstavnici „Grejanja“ će odgovarati na pitanja korisnika u vezi sa promenom načina naplate grejanja prema potrošnji u podstanicama.

   

Vojvođanska partija poziva na stvaranje „Vojvođanskog bloka”

PANČEVO, 9. jul 2014. (TV Pančevo) – Vojvođanska partija smtra da će prevremeni izbori za Skupštinu Vojvodine biti održani na proleće iduće godine i zato poziva na stvaranje „Vojvođanskog bloka”, u kojem bi bile i stranke, nevladine organizacije, kao i pojedinci. Aleksandar Odžić, predsednik Vojvođanske partije, kaže da je u Skupštini Vojvodine neodrživo stanje, jer tamo sede poslanici stranaka koje uopšte nisu učestvovale na poslednjim izborima.