Lokal

 

Slatki diplomski radovi učenika Ekonomsko-trgovinske škole

PANČEVO, 10. jun 2014. (TV Pančevo) – Ikebanu od torti, ali i drugih vrsta jela napravili su danas učenici Ekonomsko-trgovinske škole „Paja Marganović“. Poslastičari su radili diplomski rad za treći stepen, a njihovim radovima zadovoljni su profesori, posetioci, kao i oni sami. Lepota njihovih ostvarenja i ukus jela samo potvrđuju da su diplome došle u prave ruke.

 

Ministar Vujović na čelu Tima za konsolidaciju Petrohemije

PANČEVO, 10. jun 2014. (TV Pančevo) – Vlada Srbije formirala je danas Tim, na čelu sa ministrom privrede Dušanom Vujovićem, koji će pripremiti plan konsolidacije „HIP Petrohemija“ iz Pančeva, saopštila je vladina Kancelarija za saradnju s medijima.

   

„Zmajevi“ četvrtaci učili o pticama u Narodnoj bašti

PANČEVO, 10. jun 2014. (TV Pančevo) – Često provodimo vreme u Narodnoj bašti kako bismo šetali, bavili se sportom ili se družili. Međutim, malo je onih koji isključivo dolaze da bi gledali ili proučavali ptice. Da bi deca OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“ iz našeg grada što bolje upoznala Narodnu baštu i ptice koje u njoj obitavaju, učiteljice su organizovale druženje sa dr Zoranom Manasijevićem, koji je odličan poznavalac i ljubitelj ptica, odnosno ornitolog.

   

Dobrovoljno davanje krvi prvi put u Preobraženskoj crkvi

PANČEVO, 10. jun 2014. (TV Pančevo) – Sveštenici i Odbor Preobraženske crkve organizovali su danas akciju dobrovoljnog davanja krvi kojoj se odazvao 21 davalac. Ovo je prvi put da akciju davanja krvi organizuje crkva u Pančevu, rekao je starešina Preobraženske crkve Novica Todorović.

   

Koja vlast drži pančevačku Bolnicu?

PANČEVO, 10. jun 2014. (TV Pančevo) – Po svemu sudeći, pančevačka Bolnica će na kraju, bar za sada, dobiti vršioca dužnosti direktora. Pokrajina je oborila izbor članova Upravnog odbora iz redova zaposlenih, pa će novi sastav ovog tela morati da raspisuje novi konkurs. A do tada umesto direktora, biće vršilac direktora. Da li će to biti sadašnji direktor dr Milan Milić ili neko drugi, odlučiće Upravni odbor do 16. juna.

   

Ambasadorka Makedonije u poseti Pančevu

PANČEVO, 10. jun 2014. (TV Pančevo) – Danas je u Pančevu u prvoj zvaničnoj poseti od postavljenja, boravila ambasadorka Republike Makedonije u Srbiji Vera Jovanovski Tipko. Tokom kratkog razgovora sa gradonačelnikom i predstavnicima lokalne vlasti dogovoreno je da se u narednom periodu konkretizuju aktivnosti vezane za unapređenje saradnje na ekonomskom planu grada Pančeva sa lokalnim samoupravama u Makedoniji.