Lokal

 

U Pančevu četiri notara

PANČEVO, 1. septembar 2014. (TV Pančevo) – Posle više od sedam decenija u Srbiji od danas ponovo postoje javni beležnici. Od 94 notara koji su danas otvorili kancelarije, poslove koje im je poverila država četvoro njih obavlja na teritoriji Grada Pančeva: Ljiljana Krstić Milakov, Snežana Jukić, Branislav Medaković i Živa Bogdanov.

 

Preminuo dugogodišnji novinar „Pančevca” Milan Mirković Taliman

PANČEVO, 31. avgust 2014. (TV Pančevo) – Milan Mirković Taliman, dugogodišnji novinar, glavni i odgovorni urednik i kolumnista nedeljnika „Pančevac”, preminuo je danas u 77. godini života.

   

Predrag Patić: Pojačana kontrola saobraćaja u blizini škola

PANČEVO, 31. avgust 2014. (TV Pančevo) – U apelu dostavljenom medijima, predsednik Komiteta za bezbednost saobraćaja Predrag Patić pozvao je vozače da značajno povećaju pažnju tokom vožnje u narednom periodu.

   

Gradonačelnik i predsednik Skupštine čestitali prvacima polazak u školu

PANČEVO, 31. avgust 2014. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Pančeva Pavle Radanov i predsednik Skupštine Filip Mitrović čestitali su đacima prvacima polazak u školu.

   

Eleonora Kelemen radosno u prvi razred

PANČEVO, 31. avgust 2014. (TV Pančevo) – Sutra počinje nova školska godina. Tačno 1.172 Pančevca, iz grada i naseljenih mesta, krenuće sutra u prvi razred osnovne škole. Pripreme za prvi školski dan su uveliko obavljene, a osim mališana, veliku tremu imaju i njihovi roditelji. Bar je tako u domu sedmogodišnje Eleonore Kelemen.

   

Od prošle jeseni 4.000 dece u Odmaralištu na Divčibarama

PANČEVO, 31. avgust 2014. (TV Pančevo) – Ekipa Televizije Pančevo je u toku prošle nedelje, zajedno sa ljudima iz Direkcije za izgradnju Grada, posetila dečje odmaralište na Divčibarama. Na kraju letnje sezone, osoblje kaže da je boravak dece u svim smenama protekao bez problema i najavljuje da će posle radova na održavanju, koji bi trajali mesec i po dana, biti spremni za zimske radosti mališana.