Lokal

 

Stanica kod Stare pošte, umesto kod Vodne zajednice

PANČEVO, 25. jun 2014. (TV Pančevo) – U toku su radovi na rekonstrukciji starog mosta na Tamišu, koji će trajati do polovine novembra. Zbog toga sav saobraćaj za Beograd ide preko prevodnice. Autobusi ATP-a više na uzimaju putnike kod Hotela „Tamiš“, već sa Autobuske stanice saobraćaju Ulicama Svetog Save i Moše Pijade, gde ispred kućnog broja 25 skupljaju putnike. Uvedena su i dva nova stajališta i to kod stare Pošte i kod „Snežane“, a koriste se i sva tri stajališta u Ulici Žarka Zrenjanina.

 

Svetlo će sinuti u Hrastovoj ulici na Starom Tamišu

PANČEVO, 25. jun 2014. (TV Pančevo) – Tokom sledeće nedelje trebalo bi da budu završeni radovi na montaži javne rasvete u Hrastovoj ulici na Starom Tamišu nakon čega će ova ulica noću biti osvetljena. Završetkom radova u ovoj ulici biće ispunjena ugovorna obaveza od pre 20 godina kada je Grad dobio od Starog Tamiša 34 hektara poljoprivrednog zemljišta za izgradnju nove deponije.

   

Dr Nebojša Tasić novi direktor pančevačke Bolnice

PANČEVO, 25. jun 2014. (TV Pančevo) – Pokrajinska vlada za vršioca dužnosti direktora Opšte bolnice u Pančevu postavila je doktora Nebojšu Tasića. Do sada Tasić je bio pomoćnik direktora za hirurške grane.

   

Daljinsko grejanje po potrošnji na podstanicama od oktobra

PANČEVO, 24. jun 2014. (TV Pančevo) – Od iduće grejene sezone počinje dugo najavljivano plaćanje daljinskog grejanja po utrošku na podstanicama, umesto po fiksnoj ceni, koja se obračunavala samo po broju kvadrata u stanu. To će sigurno za mnoge značiti i veću cenu, za neke i manju. To je i obaveza propisana Zakonom. U međuvremenu, prilagođavanje će značiti i ulaganje u izolaciju i stolariju. U predlogu nove gradske odluke stoji da, ipak, potrošači mogu da se odjave sa daljinskog grejanja, ako to žele.

   

Demokratska omladina poziva na saradnju

PANČEVO, 23. jun 2014. (TV Pančevo) – Klub Demokratske omladine iz Pančeva u narednom periodu nastaviće sa svim do sada pokrenutim inicijativama i projektima. U planu je uređenje još jednog sportskog terena u gradu, a od septembra i jedan dan nedeljno za razgovor sa mladima o problemima sa kojima se susreću i mogućnostima za njihovo rešavanje.

   

Samo jedna žalba pred Okružnom komisijom

PANČEVO, 23. jun 2014. (TV Pančevo) – Od subote su učenici imali priliku da podnose žalbe ukoliko misle da su oštećeni. Žalbe su prvo podnošene opštinskim žalbenim komisijama, a odbijeni učenici danas su prigovore mogli da podnesu i Okružnoj žalbenoj komisiji. Najviše prigovora je bilo na greške u sabiranju bodova na testovima.