Lokal

 

Najlepše uskršnje jaje Brestovčanke Sandre Lazarević

PANČEVO, 16. april 2014. (TV Pančevo) – U susret najvećem hrišćanskom prazniku Uskrsu u Banatskom Brestovcu danas su izabrana najlepše jaja koja su oslikali učenici OŠ „Olga Petrov“. Jaja su bila izložena u centru sela, a prolaznici koji su glasali odlučili su da je najlepše jaje Sandre Lazarević, učenice VII razreda.

 

Pomoć Dramskog studija za lečenje Vasilise Milekić

PANČEVO, 16. april 2014. (TV Pančevo) – U Kulturnom centru je održana premijera mjuzikla „Crvenkapa“, koji su pripremili srednjoškolci. Sve karte su prodate, a prihod je namenjen za odlazak na lečenje Vasilise Milekić u Ameriku.

   

Novi direktor TOP-a Branislav Rovčanin

PANČEVO, 16. april 2014. (TV Pančevo) – Novi direktor Turističke organizacije Pančevo je ekonomista Branislav Rovčanin. To su danas odlučili odbornici Skupštine Grada. Inače, druga ovogodišnja sednica lokalnog parlamenta trajala je manje od dva sata i skoro bez ikakve rasprave. Od tri opozicione partije, koje broje 18 od 70 odbornika, jedini su za skupštinsku govornicu izlazili predstavnici Lige socijaldemokrata Vojvodine.

   

Bez "otpadnika" među odbornicima DS-a u Pančevu

PANČEVO, 15. april 2014. (TV Pančevo) – Na današnjoj konferenciji za novinare članovi Gradskog odbora Demokratske stranke najavili su izbore u okviru Gradskog odbora stranke, koji će biti održani sredinom juna, i pozvali su članove i simpatizere da učestvuju u daljem radu stranke u Pančevu.

   

SDPS: Javna preduzeća pretvoriti u holding društva

PANČEVO, 15. april 2014. (TV Pančevo) – Gradski odbor Socijaldemokratske partije danas je pred novinarima izložio svoje predloge za Strategiju razvoja do 2020 godine. Predsednik SDPS-a u Pančevu Rajko Mijović poručuje da se razvoj privrede može jedino omogućiti uz izgradnju obilaznice oko Pančeva, unapređenju energetskog sektora, opremanju industrijskih zona, ali i pretvaranje javnih preduzeća u holding društva.

   

Preminuo Miloš Bandić

PANČEVO, 15. april 2014. (TV Pančevo) – Juče je u Pančevu preminuo Miloš Bandić, nosilac Partizanske spomenice. Miloš Bandić, rođen 1928. godine, bio je i borac Prve proleterske brigade. Sahrana će biti sutra u 16 sati na groblju na Kotežu.