Lokal

 

Pao plafon u vrtiću „Švrća“

PANČEVO, 24. april 2014. (TV Pančevo) – Jutros oko 8 časova, u vrtiću „Švrća“, pola sata pre nego što je trebalo da deca uđu u prostoriju, pao je plafon. Niko nije povređen. Plafon koji je rađen pre više decenija biće brzo saniran, a deca će biti za to vreme raspoređena u druge grupe.

 

Interno odeljenje – mic po mic

PANČEVO, 23. april 2014. (TV Pančevo) – Zahvaljujući donaciji „Telekoma” i farmaceutske kuće „Aktivis”, završena je rekonstrukcija još dve sobe na Kardiološkom odseku Internog odeljenja u pančevačkoj Bolnici. Sledeće nedelje počinju i radovi u sobama 302 i 303, čime počinje rekonstrukcija i III sprata Internog odeljenja.

   

Sajt TV Pančevo najposećeniji

PANČEVO, 22. april 2014. (TV Pančevo) – Sajt Radio-televizije Pančevo odavno je najbolje rangiran sajt od svih pančevačkih. Postao je nezaobilazni deo informisanja Pančevaca, ali i način da se svi van Pančeva obaveste o onome što se zbiva u našem gradu. U petoj godini postojanja u planu je redizajniranje i uvođenje nove organizacije na sajtu.

   

Gradonačelnik prodaje staru „škodu“

PANČEVO, 22. april 2014. (TV Pančevo) – U sklopu sveopštih mera racionalizacije i smanjenja troškova u funkcionisanju rada Grada Pančeva, gradonačelnik Pavle Radanov doneo je odluku da se vozilo marke „škoda super B“, 2.800 kubika, proizvedeno 2005. godine, a koje je bilo na raspolaganju gradonačelniku, zbog visokih troškova održavanja, registracije i osiguranja, proda.

   

Gradonačelnik i predsednik Skupštine čestitali Dan Vojske

PANČEVO, 22. april 2014. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Pančeva Pavle Radanov i predsednik pančevačke Skupštine Filip Mitrović čestitali su pripadnicima Vojske Srbije njihov Dan, 23. april.

   

Solarni punjač za telefone u Goranskom parku

PANČEVO, 22. april 2014. (TV Pančevo) – Posle Beograda, Novog Sada i Obrenovca, i Pančevo je pre mesec dana dobilo javni solarni punjač za mobilne telefone. Zahvaljujući sredstvima dobijenim u okviru prekogranične saradnje sa Rumunijom, koju finansira Evropska unija, Pokret gorana ga je postavio u Goranskom parku. Nažalost, vandali su već uspeli da otkinu jedan od 18 priključaka.