Lokal

 

Javni poziv za dodelu građevinskog materijala

PANČEVO, 10. jul 2018. (TV Pančevo) – Povereništvo za izbeglice grada Pančeva i Komisija za dodelu građevinskog materijala za rešavanje stambenih potreba izbeglica objavili su konkurs u okviru koga se može dobiti paket građevinskog materijala. U okviru ovog konkursa biće dodeljeno najmanje 8 paketa građevinskog materijala.

 

Skupština Grada: Imenovani novi direktori ATP-a i Arhiva. Usvojen rebalans. Opozicija ponovo ne čita materijal!

PANČEVO, 9. jul 2018. (TV Pančevo) – Na 26. Skupštini grada usvojen je rebalans budžeta za 2018. godinu i prihvaćen predlog za regulisanje prostora Hipodroma Pančevo. Odbornici su imenovali Ivanu Rosić za predsednika Saveta za rodnu ravnopravnost, Mirka Rupića za vršioca dužnosti Istorijskog arhiva Pančevo a Bojana Bojanića za vršioca dužnosti ATP-a.

   

Direktor ATP-a podneo ostavku

PANČEVO, 6. jul 2018. (TV Pančevo) – Direktor Javnog komunalnog preduzeća za prevoz putnika "Autotransport" Pančevo Nebojša Gajić podneo je ostavku. Ostavka je, kako je obrazloženo, podnešena iz ličnih razloga.

   

Ministar Đorđević u Pančevu na radionici "Reci ne radu na crno"

PANČEVO, 5. jul 2018. (TV Pančevo) – U okviru projekta Jačanje kapaciteta Inspektorata za rad i podizanje svesti građana u cilju suzbijanja rada na "crno" u sedištu Regionalne privredne komore Južnobanatskog upravnog okruga organizovana je prva u nizu radionica "Reci ne radu na crno". Radionici su prisustvovali Zoran Đorđević, ministar Ministarstva za rad, zapošljavanje borčka i socijalna pitanja, direktor Inspektorata za rad Stevan Đurović i načelnica Južnobanatskog okruga Danijela Lončar.

   

Vodovod na Novoseljanskom na pokrajinskom konkursu

PANČEVO, 3. jul 2018. (TV Pančevo) – Na sednici Gradskog veća usvojen predlog učešća grada Pančeva na Javnom konkursu uprave za kapitalna ulaganja Autonomne pokrajine Vojvodine za Izgradnju dela vodovodne mreže duž Novoseljanskog puta. Manifestacija 19 moto skup proglašena za gradsku manifestaciju.

   

Usvojen nacrt odluke o socijalnoj zaštiti

PANČEVO, 2. jul 2018. (TV Pančevo) – Članovi Gradskog veća usvojili su na 179. sednici Nacrt odluke o izmenam i dopunama Odluke o socijalnoj zaštiti, čime su uvodi nova usluga, angažovanje ličnog pratioca deteta.