Lokal

 

Počela rekonstrukcija Hale sportova

PANČEVO, 18. maj 2018. (TV Pančevo) – Gradska menadžerka Maja Vitman obišla je početak radova na rekonstrukciji Sportske hale u Pančevu. Rekonstrukcija Hale sportova je deo međunarodnog Projekta “Energetska efikasnost –preduslov za bolju životnu sredinu u prekograničnom regionu Rumunija - Srbija" vrednog 1.353.000 evra.

 

Gradsko veće: Ista cena vode za građane i privredu

PANČEVO, 15. maj 2018. (TV Pančevo) – Gradsko veće se saglasilo da cena vode za građane i privredu bude jedinstvena, što je obaveza koja je preuzeta i investicionim aranžmanom sa KFW-om. Pančevu je na Konkursu za finansiranje ili sufinansiranje projekata iz oblasti kulturnog nasleđa u Republici Srbiji za 2018. godinu odobreno skoro 22 miliona dinara, saopštio je na sednici Gradskog veća Nemanja Rotar, gradski većnik za kulturu i omladinu.

   

U Pančevu nulta tolerancija za porodično nasilje

PANČEVO, 14. maj 2018. (TV Pančevo) – Skupština Grada Pančeva organizovala je javno slušanje na temu „Prevencija i otklanjanje posledica nasilja u porodici u lokalnim sredinama sa osvrtom na Istanbulsku konvenciju“ kako bi sve zainteresovane strane dobile dodatne informacije o ovoj značajnoj problematici.

   

Danski ambasador u Zmajevoj školi

PANČEVO, 12. maj 2018. (TV Pančevo) – Osnovnu školu "Jovan Jovanović Zmaj" posetio je danski ambasador kako bio čuo šta su deca naučila o njihovoj zemlji. Povod njegovog dolaska u Pančevo je 7. BUDI, čiji je Danska pokrovitelj.

   

Donacija Pokrajine predstavnicima romske zajednice u Pančevu

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Predstavnici AP Vojvodine, donirali su romskoj zajednici sa teritorije Pančeva poklon – pakete koji sadrže namirnice i sredstva za higijenu.

   

Grad Pančevo subvencioniše priključenje domaćinstava na gasnu mrežu

PANČEVO, 10. maj 2018. (TV Pančevo) – Grad Pančevo obezbedio je subvenciju, odnosno, deo sredstava za priključenje individualnih domaćinstava na gasnu mrežu. Zainteresovani građani dokumentaciju mogu da podnesu preko Uslužnog centra Grada Pančeva.