Lokal

 

Zimska služba u četvrtom stepenu dežurstva

PANČEVO, 11. januar 2017. (TV Pančevo) – Zimska služba nalazi se u IV stepenu dežurstva. Ulice prvog prioriteta su posoljene i isplužene, a opštinski putevi su prohodni. Čiste se i ulice II i III prioriteta. Spoljna temperatura je u porasu tako da so može da deluje, a do kraja dana očekuje se i prestanak padavina, pa je pretpostavka da će situacija biti još bolja, kaže Stanko Škaljak iz Direkcije za igradnju grada. Što se tiče puteva u Južnom banatu, saobraćaj se otežano odvija jer ima do 5 cm snega na putevima.

 

Pukla cev u Vladimira Žestića

PANČEVO, 11. januar 2017. (TV Pančevo) –Zbog pucanja vodovodne cevi u Ulici Vladimira Žestića žitelji ovog dela grada od Ulice Miloša Trebinjca do Ulice Cara Dušana do sutra će biti bez vode. Ekipe JKP „Vodovod i kanalizacija“ zatvorili su vodu u Vladimira Žestića i sutra će otkloniti kvar i zameniti cev koja je pukla zbog smrzavanja.

   

Izgradnja fabrike vode prioritet

PANČEVO, 10. januar 2017. (TV Pančevo) - Primaran posao u kovačičkoj opštini ove godine je izgradnja fabrike vode. Vrednost treće faze posla koji će se raditi u ovoj godini je 42 miliona dinara. Cilj izgradnje fabrike vode je poboljšanje kvaliteta života ne samo u Kovačici, već i u svim selima opštine.

   

Izgradnja magistralnog vodovoda u Jabuci i Glogonju

PANČEVO, 10. januar 2017. (TV Pančevo) - Radovi na izgradnji magistralnog vodovoda prema Jabuci i Glogonju započeti su krajem novembra. Od tada do danas postavljeno je oko 10 od ukupno 17 kilometara cevi koje će vodu iz gradskog vodovoda dovesti u ova dva sela. U isto vreme izvode se radovi na izgradnji rezervoara u Jabuci i Glogonju. Rok za zavšetak radova je maj 2017. godine.

   

Požar u Rafineriji

PANČEVO, 9. januar 2017. (TV Pančevo) – U pančevačkoj Rafineriji,izbio je požar u 21 sat i 15 minuta na proizvodnom pogonu serije 200. Požar je u 22 sata i pet minuta lokalizovan, a ugašen i stavljen pod kontrolu u 22 sata i 54 minuta. Nije bilo povređenih, niti opasnosti po životnu sredinu. U gašenju su učestvovali vatrogasci Rafinerije i Grada Pančeva.

   

Komunalna inspekcija podseća građane da čiste sneg ispred svojih kuća

PANČEVO, 9. januar 2017. (TV Pančevo) - Sa prvim snegom koji se zadržao na trotoarima, na teren su izašli i komunalni inspektori. Oni podsećaju da su za javne površine zaduženi radnici „Higijene“, a da je sve ostalo - ispred trotoara i lokala, u nadležnosti vlasnika istih. Kazne za sada neće pisati.