Lokal

 

Opljačkao poštu na Kotežu i pobegao, policija ga stigla

PANČEVO, 14. mart 2018. (TV Pančevo) – U utorak, 13. marta, oko 12.15, M. Š. (1993) upao je u poštu na Kotežu 1 maskiran i preteći pendrekom oteo novac radnici.

 

Prestanak mandata direktora "Grejanja" pred gradskim većnicima

PANČEVO, 9. mart 2018. (TV Pančevo) – Na 152. sednici Gradskog veća usvojen je Nacrt rešenja o utvrđivanju prestanka mandata direktora Javnog komunalnog preduzeća „Grejanje“ Pančevo, kao i Predlog rešenja o davanju saglasnosti Ministarstvu pravde Republike Srbije za izgradnju priključne saobraćajnice za potrebe kompleksa kazneno-popravnog zavoda u Pančevu.

   

Pančevačka policija uz dame osmog marta

PANČEVO, 8. mart 2018. (TV Pančevo) – Pančevačka policija je, povodom osmog marta - Dana žena, danas u jutarnjim časovima, delila ruže pripadnicama lepšeg pola koje se odgovorno ponašaju u saobraćaju.

   

"Zelenilo" brine o Ponjavici

PANČEVO, 6. mart 2018. (TV Pančevo) – Članovi Gradskog veća usvojili su predlog JKP "Zelenilo" da kao upravljač Parka prirode "Ponjavica" ovo preduzeće obavlja tu funkciju bez ostvarivanja dobiti.

   

Renoviranje Ekonomske škole

PANČEVO, 3. mart 2018. (TV Pančevo) – U Ekonomskoj školi „Paja Marganović“ u toku su radovi na renoviranju školskog nameštaja, opremanju kabineta i sređivanju dvorišta. Do kraja ove gosine bi trebalo i da se završi projektno-tehnička dokumentacija za stepenište.

   

Grad zbrinuo beskućnike

PANČEVO, 2. mart 2018. (TV Pančevo) – Grad u saradnji sa javnim komunalnim preduzećima i drugim službama u zimskim danima brine o beskućnicima. Za vreme ledenog talasa, četvoro naših sugrađana smešteno je u Gerontološki centar.