Lokal

 

Usvojen predlog odluke o skidanju useva sa poljoprivrednih državnih zemljšta

PANČEVO, 14. avgust 2018. (TV Pančevo) – Na 190. sednici gradskog veća, usvojen je nacrt odluke o preradi i dristribuciji vode,nacrt odluke o održavanju čistoće i upravljanju otpadom ,kao i predlog odluke o skidanju useva sa državnog poljoprivrednog zemljišta.

 

Treća rata poreza 14. avgusta

PANČEVO, 13. avgust 2018. (TV Pančevo) – Treća rata poreza na imovinu fizičkih lica za ovu godinu dospeva na naplatu u utorak, 14. avgusta. Uplatnice sa iznosom duga su odštampane i dostavljene obveznicima na kućne adrese, saopšteno je iz Sekretarijata za poresku administraciju grada Pančeva.

   

Upravnici zgrada neminovni i u Pančevu

PANČEVO, 11. avgust 2018. (TV Pančevo) – Zakon o stanovanju i održavanju stupio je na snagu 1. januara 2016. godine. U Pančevu nisu svi stanari ispunili zakonske obaveze pa je do 20. jula izdato 10 rešenja za obaveznu registraciju stambenih jedinica i izbor upravnika.

   

Javni radovi i stručna praksa u misiji rasta zaposlenosti

PANČEVO, 9. avgust 2018. (TV Pančevo) – Angažman nezaposlenih lica na javnim radovima i stručna praksa diplomaca, samo su neke od mera u Pančevu predviđene Akcionim planom a sa ciljem smanjenja nezaposlenosti.

   

Rebalansom opredeljena sredstva za priključenje na vodovodnu mrežu

PANČEVO, 7. avgust 2018. (TV Pančevo) – Odlukom članova Gradskog veća, iz gradskog budžeta biće obezbeđena finansijska sredstva koja su nedostajala za priključenje pojedinačnih korisnika na vodovodnu mrežu, a Pančevke i Pančevci biće uredno informisani o komunalnim uslugama javnih preduzeća.

   

Odgovorna socijalna politika lokalne samouprave: Krov nad glavom za korisnike Kolektivnog centra

PANČEVO, 6. avgust 2018. (TV Pančevo) – Kolektivni centar za izbegla i raseljena lica u Pančevu, zvanično je prestao da postoji 20. aprila. Uprava grada obezbedila je smeštaj za sve koji su boravili u Kolektivnom centru – rekao je za RTV Pančevo Milenko Čučković, član Gradskog veća zadužen za područje rada, zapošljavanja i socijalne politike.