Lokal

 

Skupština usvojila rebalans budžeta

 

PANČEVO, 13. jul 2017. (TV Pančevo) – Odbornici Skupštine grada usvojili su prvi rebalans gradskog budžeta. Gradski budžet uvećan je za 172 miliona dinara i sada iznosi oko 5 milijardi i 900 miliona. Skupština je i za direktora JP „Direkcija za izgradnju i uređenje grada Pančeva“ imenovala Maju Vitman, Današnje zasedanje su napustili opozicioni odbornici, nezadovoljni zbog predloga dopunskih tačaka i što njihovi predlozi nisu uvršteni u dnevni red.

 

Planovi usklađeni sa rebalansom

PANČEVO, 12. jul 2017. (TV Pančevo) – Gradsko veće je usvojilo izmene Programa poslovanja JKP „Mladost“, „ATP“ i Javnog preduzeća „Gradska stambena agencija“. Ove izmene posledica su usvojenog rebalansa gradskog budžeta u kojem su ovim preduzećima opredeljena dodatna sredstva. Gradsko veće je i ove godine „Moto skup“ u Pančevu proglasilo za gradsku manifestaciju.

   

Đurović sam sebi prebacio 40 miliona dinara?

 

PANČEVO, 12. jul 2017. (TV Pančevo) – Prema nezvaničnim informacijama regionalne RTV Pančevo, tokom jučerašnjeg dana Azotara je Specijalnoj luki prebacila oko 40 miliona dinara. Razlog ne znamo. Ono što znamo jeste da Đurović plate nije podelio radnicima 5. jula, kako je najavio, ali dupli direktor je uspeo Specijalnoj luki da obezbedi novi prihod.

   

Tužilaštvo proverava krivične prijave. Đuroviću odzvonilo?

 

PANČEVO, 11. jul 2017. (TV Pančevo) – Tri krivične prijave trenutno su na proveri u Osnovnom Tužilaštvu u Pančevu, saznaje regionalna RTV Pančevo iz svojih izvora. Da podsetimo protiv duplog direktora Azotare i Specijalne luke podnete su 3 krivične prijave. Nezadovoljni radnici Azotare dve i radnici Petrohemije jednu.

   

Na prodaju više od 78 hektara građevinskog zemljišta.

PANČEVO, 10. jul 2017. (TV Pančevo) - Gradsko veće donelo je odluku da se na prodaju ponudi više od 78 hektara građevinskog zemljišta. Više od 70 hektara nalazi se u poslovnim zonama a ostatak je predviđen za gradnju kolektivnih i individualnih stambenih objekata. Sva prodaja radiće se prema tržišnim uslovima i na osnovu procene vrednosti koju vrši Poreska uprava, filijala u Pančevu.

   

Za studentsku letnju praksu 600.000 dinara

PANČEVO, 9. jul 2017. (TV Pančevo) – Ovog leta 30 pančevačkih studenata javilo se za obavljanje letnje prakse u preduzećima i ustanovama. Reč je uglavnom o studentima završnih godina fakulteta, za koje je grad izdvojio ukupno 600.000 dinara.