Lokal

 

ATP godišnje izda preko 2.000 besplatnih karata

PANČEVO, 4. novembar 2017. (TV Pančevo) – Autotransportno preduzeće Pančevo uz učešće Grada svake godine građanima daje povlašćene karte. Tu su dve kategorije Pančevaca, oni koji dobijaju besplatne godišnje karte i oni koji plaćaju karte po nižim cenama od dve do šest hiljada dinara.

 

Radovi na krovu Sportskog saveza do 10. novembra

PANČEVO, 4. novembar 2017. (TV Pančevo) – U toku su radovi na rekonstrukciji krova na zgradi koji sportisti i sportski radnici znaju kao Sportski savez. radovi su bili neophopdni jer su vremenske prilike, odnosno nepriloike, toliko oštetile krovni pokrivač da je pretila opasnost od prokišnjavanja i oštećenja elektroinstalacija. Vrednost radova je oko 2 miliona i 800 hiljada dinara, a planirano je da se radovi završe do 10. novembra.

   

I treći rebalans pred većnicima. Uvećanje budžeta za 35-40 miliona dinara

PANČEVO, 3. novembar 2017. (TV Pančevo) – Gradski budžet za 2017. godinu, nakon trećeg rebalansa trebalo bi da bude uvećan za 35 do 40 miliona dinara, i iznosiće oko 5 milijardi i 960 miliona dinara. Na uvećanje sredstava uticali su najviše prihodi od poreza na zaradu, prenos apsolutnih prava, uplata dela dobiti gradskih preduzeća, kao i naknada za zaštitu životne sredine. Prema planu, nacrt rebalansa trebalo bi da tokom sledeće nedelje prvo usvoji Gradsko veće, a nakon toga i odbornici Skupštine grada.

   

Smene pančevačkih funkcionera

PANČEVO, 3. novembar 2017. (TV Pančevo) – Direktor Gerontološkog centra, načelnik Gradske uprave, jedan većnik, načelnik komunalne policije i direktor Doma "Srce" u Jabuci, uskoro će biti razrešeni funkcija, saznaje iz izvora bliskih vlasti portal ePančevo.

   

Konkurs za stanove u Čumićevoj početkom 2018.

PANČEVO, 2. novembar 2017. (TV Pančevo) – Gradska stambena agencija završila je građevinsko-zanatske radove na izgradnji višeporodičnog stambenog objekta u Čumićevoj ulici broj 52, kao i radove na sređivanju partera, dvorišta i parkinga.

   

Veće: Cene nepokretnosti, "Ponjavica", otpremnine u ATP-u

PANČEVO, 2. novembar 2017. (TV Pančevo) – Na 122. sednici Gradskog veća na dnevnom redu bilo je sedam tačaka. Usvojen je Nacrt odluke o prosečnim cenama metra kvadratnog odgovarajućih nepokretnosti po zonama u periodu januar-septembar 2017. godine.