Lokal

 

Jelena Đorđević generalni sekretar Saveza za školski sport

PANČEVO, 8. februar 2017. (TV Pančevo) – Na Skupštini Saveza za školski sport, Jelena Đorđević, jednoglasno je izabrana za generalnog sekretara Saveza za školski sport Pančeva. Ona je donedavno bila koordinator za školski sport Južnobanatskog okruga. Osim toga na Skupštini je usvojen program rada za 2017. godinu.

 

Ulica Joakima Vujića skoro neprohodna

PANČEVO, 8. februar 2017. (TV Pančevo) – JKP „Vodovod i kanalizacija“ tokom novembra izvodio je radove na novoj vodovodnoj mreži u proseku Ulice Joakima Vujića na Strelištu. Nakon što se sneg i led otpio, ovim delom ulice teško se prolazi zbog blata. U Vodovodu kažu da su radovi morali da se urade kako 25 porodica u ovoj ulici ne bi ostalo bez pijaće vode, a u Direkciji kažu da će se ulica popraviti kada se zemlja prosuši. Do tada posut je drobljeni kamen, kako bi bar peške moglo da se uđe i izađe iz ulice.

   

Prva rata za porez u 2017.

PANČEVO, 8. februar 2017. (TV Pančevo) – Sekretarijat za poresku administraciju grada Pančeva obaveštava poreske obveznike koji ne vode poslovne knjige - fizička lica da 14. februara dospeva prva rata za porez na imovinu za 2017. godinu.

   

Počinje renoviranje ambulante u Dolovu

PANČEVO, 7. februar 2017. (TV Pančevo) – Renoviranje ambulante u Dolovu počinje ove nedelje. Radovi će obuhvatiti zamenu elektro i vodovodnih instalacija, kao i krečenje. Planirano je da radovi budu završeni za mesec i po dana, a lekari će za to vreme pacijente primati u prostorijama Mesne zajednice u Dolovu. Grad je za ovaj posao izdvojio osam miliona dinara.

   

Autobusi i dalje saobraćaju starom trasom

PANČEVO, 6.februar 2017. (TV Pančevo) – Iako je zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže bilo najavljeno da će za saobraćaj biti zatvorena Ulica Dimitrija Tucovića od Ulice Moše Pijade do Knićaninove, autobusi će voziti starom trasom, saopštio je Voja Savičić, šef saobraćaja u ATP-u.

   

Bez grejanja deo Koteža II

PANČEVO, 6. februar 2017. (TV Pančevo) – Zbog havarije na toplovodu, bez grejanja su trenutno potrošači u Ulici Stevana Šupljikca brojevi 149, 151, 153, 155 i 157; potrošači u Knićaninovoj ulici 56, 58 i 60 i u Kikindskoj ulici 23, 25 i 27, saznajemo u JKP "Grejanje". Ekipe preduzeća su na terenu, i trebalo bi da kvar bude otklonjen do 17 časova.