Lokal

 

Vera Jovanovska Tipko u poseti Jabuci

PANČEVO, 12. april 2017. (TV Pančevo) - Danas je selo Jabuku posetila Vera Jovanovska Tipko, ambasadorka Makedonije, koja je tom prilikom posetila Osnovnu školu "Goce Delčev". U Jabuci je otvorena bina za koncerte, a završeni su i radovi na popločavanju ulice ispred škole. Oba projekta finansirala je Naftna industrija Srbije. Na skupu u Jabuci istaknuto je da se saradnja makedonske ambasade i lokalne samouprave sve više i sve bolje razvija.

 

Sušec: Vučić sa ubedljivom pobedom u Glogonju

PANČEVO, 12. april 2017. (TV Pančevo) – Zeljko Sušec, predsednik GO Srpske napredne stranke u Pančevu na konferenciji za novinare ponovio je ubedljivu pobedu Aleksandra Vučića na jučerašnjim ponovljenim izborima za predsednika republike, na biračkom mestu 11 u Glogonju. Naime Aleksandra Vučića je podržalo čak 77,80 odsto glasača, i time je potvrđena negova ubedljiva pobeda na izborima drugog aprila, dodao je Sušec.

   

Počinju radovi na Kudeljarskom nasipu

PANČEVO, 11. april 2017. (TV Pančevo) –Za nedelju dana, 18. aprila, počinju radovi na izgradnji fekalne kanalizacije na Kudeljarskom nasipu. Rok za završetak radova je tri meseca, odnosno polovina jula. Nakon što radovi budu okončani svi stanovnici Kudeljarskog nasipa biće u mogućnosti da se priključe na gradsku kanalizacionu mrežu. Vrednost radova je oko 700 hiljada evra i finasirani su iz programa koji Vodovod realizuje sa nemačkom razvojnom bankom KfW.

   

Politička presuda Stanke Simonović?

PANČEVO, 11. april 2017. (TV Pančevo) – Odlučujući u drugostepenom postupku, Viši sud u Pančevu ukinuo je dve presude protiv Stefana Cvetkovića koji je doneo Osnovni sud u Vršcu.Viši sud kojim predsedava Stanka Simonović doneo je odluku da se ukinu presude kojima je okrivljeni samozvani novinar Stefan Cvetković oglašen krivim da je izvršio više dela uvrede i neovlašćenog objavljivanja i prikazivanja tuđeg spisa, portreta i simaka na štetu privatnih tužioca.

   

Grad konkurisao za sredstva za rekonstrukciju škola

PANČEVO, 10. april 2017. (TV Pančevo) – Grad Pančevo je konkurisao za dobijanje sredstava za rekonstrukciju i obnovu objekata javne namene u oblasti zdravstva, socijalne zaštite i obrazovanja. Za radove u Mašinskoj školi i Osnovnoj školi „Sveti Sava“, Grad očekuje podršku u vrednosti od 53 i 23 miliona dinara, ističe Tatjana Božić, gradska većnica zadužena za obrazovanje.

   

Potpuni krah protesta u Pančevu

 

PANČEVO, 10. april 2017. (TV Pančevo) – Protesti u Pančevu danas su doživeli potpuni krah i debakl. Oko 18 časova na platou kod Gradske uprave večeras se okupilo petoro ljudi. Tako se osipanje protestanata iz dana u dan u Pančevu nastavlja. Naši sugrađani pokazali su još jednom da poštuju narodnu volju iskazanu na nedavno održanim predsedničkim izborima i da ne žele da budu žrtve manipulacije političara koji zloupotrebljavaju decu na ovim protestima.