Lokal

 

Porez na imovinu do 14. novembra

 

PANČEVO, 12. novembar 2017. (TV Pančevo) – Svi koji još uvek nisu platili četvrtu ratu poreza na imovinu za ovu godinu mogu to učiniti do 14. novembra. Za one koji nisu u mogućnosti da plate porez neophodno je da dođu u Sekretarijat za poresku administraciju Gradske uprave, kako bi podneli zahtev za reprogramiranje plaćanja.

 

Usvojen nacrt lokalnog antikorupcijskog plana Pančeva

PANČEVO, 10. novembar 2017. (TV Pančevo) - Budžet Grada Pančeva iznosiće u ovoj godini skoro šest milijardi dinara,istaknuto je na sednici Gradskog veća. O ovome će završnu reč dato odbornici Skupštine Grada na narednoj sednici. Na sednici Gradskog veća usvojeni su nacrt lokalnog antikorupcijskog plana Pančeva i predlog akcionog plana za prevenciju i zaštitu od diskriminacije.

   

Dan grada Pančeva

PANČEVO, 8. novembar 2017. (TV Pančevo) – Dan grada Pančeva 8. novembar obeležava se u sećanje na ulazak srpske vojske pod vođstvom kapetana Petra Aračića i oslobadjanja Pančeva 1918. godine od austrouugarske vlasti.

   

Podsticaj lokalne samouprave

PANČEVO, 7. novembar 2017. (TV Pančevo) –Na današnjoj sednici Gradskog veća odlučeno da Pančevo učestvuje na konkursu za unapređenje radnih i upravljačkih kapaciteta lokalne samouprave. Pokrajinski sekretarijat za regionalni razvoj izdvojiće 350 hiljada dinara, a Grad Pančevo 100 hiljada dinara, kako bi se podstakao razvoj lokalne samouprave.

   

Program ovogodišnjeg Dana grada

PANČEVO, 5. novembar 2017. (TV Pančevo) – Član gradskog veća zadužen za kulturu Nemanja Rotar najavio je ovogodišnji Dan grada. Osmog novembra svečanost polaganja venaca na spomenik borcima iz Prvog svetskog rata zakazana je za 10 sati, svečana Akademija u Kultrunom centru je u 12 sati, dok su večernji sati rezervisani za umetnički program.

   

Manjak vozača u ATP-u

PANČEVO, 5. novembar 2017. (TV Pančevo) - U Autotransportnom preduzeću Pančevo poslednjih godina problem je manjak vozača. Ukoliko se ovaj trend nastavi ovo preduzeće neće moći da odgovori zahtevima putnika, kazao je Nebojša Gajić, direktor ATP-a.