Lokal

 

DS u raljama Vesne Martinović. Sukobi dve struje : Stojić-Srećković

PANČEVO, 18. jul 2017. (TV Pančevo) – Lažno predstavljanje stabilnosti u pančevačkom DS nema nikakvu potporu ni istinu. Posle odabira novog vd predsednika DS u Pančevu Dragoljuba Krstića, podele u DS-u su sve veće. Nesumnjivo je da iz senke, politiku DS-a i dalje vode Vesna Martinović, Filip Mitrović i dr Dušan Stojić.

 

Smena direktora Centra za socijalni rad zbog nečasnih radnji

PANČEVO, 18. jul 2017. (e-pančevo) – Upravni odbor Centra za socijalni rad u Pančevu doneće narednih dana odluku o smeni direktora Zorana Albijanića, o čemu će biti obavešten i nadležni pokrajinski sekretarijat. Ukoliko Pokrajina odmah ne potvrdi zahtev Upravnog odbora, reagovaće Ministarstvo kao najviša instanca, nezvanično saznaje portal ePančevo.

   

240 zaposlenih tehnološki višak

PANČEVO, 17. jul 2017. (TV Pančevo) - U pančevačkom javnom sektoru, 240 zaposlenih je tehnološki višak. Gostujući u emisiji "Intervju" na programu RTV Pančevo, gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov istakao je da je sprovođenje odluke o višku zaposlenih moguće realizovati na dva načina, i da će ona biti realizovana za oko mesec i po dana.

   

Žuti dim iz Azotare kulja nedeljama!Đuroviću priznaj da Pančevci zbog tvoje nestručnosti leže na atomskoj bombi. Firma pred štrajkom?

PANČEVO, 17. jul 2017. (TV Pančevo) – Žuti dim koji izlazi iz dimnjaka Azotare, nedeljama prekriva Pančevo, tačnije pogon Amonijak. Kaže dupli direktor Đurović, preko svojih službi, da je Pančevo bezbedno i da nema opasnosti od zagađenja životne sredine. Ali, Đurović neće da kaže da zbog nestručnosti kadrova i loše nabavke cevi, Pančevo leži na atomskoj bombi.

   

Izdato oko 1.300 rešenja o ozakonjenju

PANČEVO, 15. jul 2017. (TV Pančevo) – Na teritoriji grada Pančeva do 15. marta popisano je oko 34 hiljade nelegalno izgrađenih objekata. U isto vreme izdato je oko 1.300 rešenja o ozakonjenju. Kako kaže Petar Komnenić, pomoćnik gradonačelnika za urbanizam, nedeljno se uradi oko 40 predmeta.

   

Vrtić u vatrogasnom domu

PANČEVO, 14. jul 2017. (TV Pančevo) – Gradsko veće odlučilo je da kod Uprave za kapitalna ulaganja konkuriše za sredstva za rekonstrukciju Vatrogasnog doma u Ivanovu, i za njegovo preuređenje u vrtić. Za radove je potrebno oko 8 miliona dinara, a Grad će za tu namenu izdvojiti oko milion i 600 hiljada dinara.