Lokal

 

Veće usvojilo planove javnih preduzeća

PANČEVO, 5. septembar 2018. (TV Pančevo) – Na 193. sednici Gradskog veća usvojena je informacija o usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti javnih preduzeća, izmene poslovanja „Grejanja“ i odluka o raspodeli dobiti Nadzornog odbora „Gradske stambene agencije“.

 

Usvojen izveštaj kapitalnih ulaganja u grad za prethodne tri godine

PANČEVO, 3. septembar 2018. (TV Pančevo) – Gradsko veće usvojilo je Izvešataj o realizaciji Plana kapitalnih investicija, infrastrukturnog opremanja i investicionog održavanja grada Pančeva od 2015. do 2017. godine.

   

"Grejanje" u remontu: Toplana na Sodari dobila nov kotao

PANČEVO, 30. avgust 2018. (TV Pančevo) – Javno komunalno preduzeće "Grejanje" proleće i leto koristi za remont, popravke, ali i za investicije. Ove godine radilo se na sređivanju 23 podstanice na Kotežu 2, kupljen je nov kotao za Toplanu na Sodari, gde je bilo radova i na toplovodu. Zdenka Jokić, v. d. direktora JKP-a "Grejanje" kaže da će spremno dočekati novu grejnu sezonu.

   

Sedam i po miliona dinara iz budžeta za udžbenike učenika romske nacionalnosti

PANČEVO, 26. avgust 2018. (TV Pančevo) – Ove godine Grad Pančevo izdvojio je oko 7 i po miliona dinara kako bi se kupili udžbenici za 650 učenika romske nacinalnosti i nagradili sa 4000 dinara učenike koji su završili školsku godinu sa vrlo dobrim i odličnim uspehom. Cilj je da se unapredi sistem obrazovanja Roma u Pančevu.

   

Radovi u Petra Bojovića zbog priključenja na daljinsko grejanje

PANČEVO, 23. avgust 2018. (TV Pančevo) – Javno komunalno preduzeće "Grejanje" od srede, 22. avgusta, radi priključenje novih korisnika na sistem daljinskog grejanja. Radovi se izvode u Ulici vojvode Petra Bojovića i prema planu trebalo bi da budu gotovi za mesec dana. Vrednost radova je oko 7 miliona dinara.

   

U planu izgradnja višespratnice u Ulici Svetozara Miletića

PANČEVO, 16. avgust 2018. (TV Pančevo) – Kako saznaje RTV Pančevo, u Ulici Svetozara Miletića biće izgrađena višespratnica sa 10 stanova. Informaciju je potvrdio Mišo Marković, član Gradskog veća zadužen za stambeno–komunalne poslove i saobraćaj.