Lokal

 

Usvojen završni račun za 2017.

PANČEVO, 28. maj 2018. (TV Pančevo) – Jednoglasnom odlukom članova Gradskog veća, usvojen je završni račun Pančeva za 20017. godinu kao i nacrt Odluke o određivanju troškova za opremanje građevinskog zemljišta

 

Završetak prve faze Potamiškog kolektora

PANČEVO, 28. maj 2018. (TV Pančevo) – Od prošle godine krenula je velika investicija - izgradnja potamiškog kolektora, koji je dužine preko 8 kilometara tačnije od raskrsnice Jabuka - Kačarevo do Luke Dunav. Prva faza je ugovorena prošle godine, gradnja je krenula a radovi će biti završeni za manje od dva meseca. Vrednost investicije je oko 270 miliona dinara.

   

Usvojene odluke potrebne za dolazak stranog investitora u Pančevo

PANČEVO, 28. maj 2018. (TV Pančevo) – Pančevački odbornici usvojili su odluku po kojoj se nemačkom investitoru - kompaniji "ZF" ustupa građevinsko zemljište u Severnoj poslovnoj zoni bez naknade. Najpoznatiji evropski proizvođač autokomponenti za oko mesec dana kreće sa izgradnjom fabrike u kojoj će biti zaposleno nekoliko hiljada Pančevaca.

   

Parcela postala građevinsko zemljište

PANČEVO, 25. maj 2018. (TV Pančevo) – Na 169. sednici Gradskog veća usvojen je Nacrt Odluke o otuđenju još jedne parcele neizgrađenog građevinskog zemljišta u Pančevu.

   

Pančevu 19,5 miliona od Pokrajine za atarske puteve i odvodnjavanje

PANČEVO, 25. maj 2018. (TV Pančevo) – Pančevu je na konkursima Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarsto odobreno 19,5 miliona dinara za realizaciju dva projekta u oblasti poljoprivrede. Ugovore je uručio Igor Mirović, predsednik Vlade Vojvodine, a u ime Pančeva potpisao ih je gradonačelnik Saša Pavlov.

   

Usvojen pravilnik kategorizacije za izdavanje parking karti

PANČEVO, 21. maj 2018. (TV Pančevo) – Na 168. sednici Gradskog veća prihvaćen je predlog Pravilnika kategotizacije i postupka za rešenja o izdavanju parking karti na javnim parkiralištima za osobe sa invaliditetom, a usvojeni su i izveštaji o radu i finansijski izveštaji kulturnih institucija na teritoriji Pančeva za 2017. godinu.