Lokal

 

Pokret socijalista u Opovu prešao u SNS

PANČEVO, 15. april 2017. (TV Pančevo) – Opštinski odbor Pokreta socijalista u Opovu pristupio je danas Srpskoj naprednoj stranci. Predsednik Opštinskog odbora SNS u Opovu, Zoran Tasić rekao je da naprednjaci svakim danom sve više jačaju i da su vrata ove stranke otvorena za sve one koji žele da rade u interesu građana.

 

U toku rekonstrukcija Ulice 7.juli

PANČEVO, 14. april 2017. (TV Pančevo) - U toku su radovi na rekonstrukciji ulice 7. jula. Radi se na delu ulice od Spoljnostarčevačke do Ulice Svetozara Markovića. Radi se kišna i fekalna kanalizacija, vodovodna mreža, javna rasveta. Vrednost radova je 122 miliona dinara, a rok za završetak svih radova je sredina jula meseca.

   

Gradsko veće usvojilo planove rada ustanova socijalne zaštite

PANČEVO, 13. april 2017. (TV Pančevo) – Gradsko veće usvojilo je finasijske izveštaje i planove rada za više ustanova socijalne zaštite. Svoje izveštaje i planove predstavili su predstavnici Crvenog krsta, Doma „Srce u jabuci“ iz Jabuke i Doma za decu bez roditeljskog staranja „Spomenak“. Opšti zaključak je da i pored manje novca nije bilo problema u funkcionisanju nijedne ustanove.

   

Da li je predsednica Višeg suda iskoristila položaj u privatne svrhe?

PANČEVO, 13. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednica Višeg suda u Pančevu Stanka Simonović ne samo što se trudila da isplanira uspešnu karijeru uz pomoć uticajnih ljudi iz DS-a i tajkunskog lobija već se trudila da do savršenstva isplanira život svoje porodice.

   

Uskršnji red vožnje

PANČEVO, 13. april 2017. (TV Pančevo) – Javno komunalno preduzeće ATP Pančevo za predstojeće uskršnje praznike saobraćaće po prazničnom redu vožnje. Sve podatke o redu vožnje tokom praznika zainteresovani građani mogu pogledati i na sajtu ATP-a, kaže Voja Savičić, rukovodilac saobraćaja u ATP-u.

   

U slučaju niskih temperatura grejanje i van sezone

PANČEVO, 12. april 2017. (TV Pančevo) - Toplane još uvek rade i greju stanove sugrađana koji su na daljisnkom sistemu grejanja. Režim rada zavisi od spoljne temperature, tako da se stanovi više greju ujutru, kada su spoljne temperature niske. Po gradskoj odluci grejna sezona se završava 15. aprila, ali u Grejanju kažu da će stanove grejati i posle tog datuma ako bude bilo potrebe, odnosno bude niskih temperatura.