Lokal

 

"Vodovod" završava radove u Moše Pijade

PANČEVO, 9. septembar 2017. (TV Pančevo) – Sredinom naredne nedelje planirano je asfaltiranje dela Ulice Moše Pijade, jer je JKP "Vodovod i kanalizacija" završio radove na uličnom delu potisnih cevovoda. Završetak svih radova planiran je za početak novembra.

 

Obuka zatvorenika za rad - projekat Pančeva i Temišvara

PANČEVO, 8. septembar 2017. (TV Pančevo) – Projekat „Nova šansa za socijalnu inkluziju osuđenika“ je prekogranični projekat koji realizuju Okružni zatvor u Pančevu i zatvor u Temišvaru. Projektom je predviđena nabavka opreme za sušenje voća, povrća i lekovitog bilja, kao i obuka osuđenika za rad. Stečena znanja osuđenici bi mogli da koriste kada izađu na slobodu i postanu korisni članovi društva.

   

Severna zona infrastrukturno opremljena

PANČEVO, 7. septembar 2017. (TV Pančevo) - Severna industrijska zona je spremna za potencijalne investitore. Do proleća 2018. godine biće izgrađena i kanalizaciona mreža, što će omogućiti sve uslove da se podignu nove fabrike u ovom delu grada. Do sada je vođena briga o zaštiti životne sredine, a tako će biti i ubuduće, poručuje Saša Pavlov, gradonačelnik Pančeva.

   

Usvojena sistematizacija

PANČEVO, 6. septembar 2017. (TV Pančevo) - Na sednici Gradskog veća usvojen je predlog o sistematizaciji radnih mesta u Gradskoj upravi, redovan finansijski izveštaj Javnog preduzeća "Gradske stambene agencije", kao i predlog izmene i dopune Programa korišćenja sredstava budžetskog fonda za zaštitu životne sredine.

   

Predstavljeni ciljevi projekta „Eko Tamiš - novi turistički proizvod“

PANČEVO, 6. septembar 2017. (TV Pančevo) - U okviru programa prekogranične saradnje Rumunije i Srbije u Prvirednoj komori predstavljeni ciljevi projekta „Eko Tamiš - novi turistički proizvod.“

   

MAJA VITMAN PREUZELA DUŽNOST GRADSKOG MENADŽERA: Udarno od prvog dana, kreće sprovođenje projekata za razvoj Pančeva

PANČEVO, 5.septembar 2017. (TV Pančevo) – Maja Vitman gradski menadžer Pančeva, već prvi radni dan inicirala je niz sastanaka koji imaju za cilj ubrzanje sprovođena projekata za razvoj grada, među kojima je i što skorije privođenje nameni Severne industrijske zone.