Lokal

 

BNS i "Kombrest" dostavili finansijske izveštaje

PANČEVO, 2. avgust 2018. (TV Pančevo) – Finansijske izveštaje za 2017. godinu JKP-a BNS i "Kombrest" Gradsko veće usvojilo je na 128. sednici.

 

Gradsko veće usvojilo predlog akcionog plana za unapređenje obrazovanja

PANČEVO, 31. jul 2018. (TV Pančevo) – Na 188. sednici Gradskog veća, usvojen je dvogodišnji lokalni akcioni plan u oblasti obrazovanja, a prihvaćeni su i predlozi učešća na konkursima AP Vojvodine za projekte od značaja za razvoj turizma.

   

SO Alibunar: Nova investiciona ulaganja u Alibunaru. Belić ostao bez odbornika!

PANČEVO, 31. jul 2018. (TV Pančevo) – Danas je u lokalnom parlamentu usvojen rebalans budžeta zbog sprovođenja odluka o investicionim ulaganjima pre svega u oblasti školstva. Takođe izglasana su i nova kadrovska rešenja u ustanovama pod ingerencijom opštine.

   

Stižu julski računi za vodu i otpadne vode

PANČEVO, 31. jul 2018. (TV Pančevo) – Julski računi koje će građani dobiti za vodu i otpadne vode biće uvećani za oko 10 odsto. Reč je o zakonskoj obavezi a Pančevo je među prvim gradovima u Srbiji dobilo jedinstvenu cenu vode.

   

Voda za piće u Pančevu izuzetnog kvaliteta

PANČEVO, 30. jul 2018. (TV Pančevo) – Voda za piće u Pančevu je izuzetnog kvaliteta a snabdevenost domaćinstava i privrednih subjekata nije ugrožena ni tokom leta, iako je dostignut broj od 7.000 korisnika sa tendencijom rasta priključivanjem pojedinih naselja na vodovodnu mrežu – potvrdio je za RTV Pančevo Mišo Marković, član Gradskog veća za stambeno komunalne poslove i saobraćaj.

   

Preventiva od poplava

PANČEVO, 29. jul 2018. (TV Pančevo) – Meteorolozi su za prvu medelju avgusta najavili promenjivo vreme, sa učestalom kišom i mogućim nepogodama . Uprava grada apelovala je na Pančevce da poštuju gradske odluke i da objekte ne povezuju nelegalno na fekalnu kanalizaciju jer je to opasnost od poplava.