Lokal

 

Odobrena dva projekta

PANČEVO, 21. jul 2017. (TV Pančevo) –Vlada Srbije je tokom maja odobrila sanaciju i adaptaciju objekata paviljona u Domu “Srce” u Jabuci, kao i sanaciju Gerontološkog centra u Pančevu. Za prvi projekat odobreno je više od 13 i po miliona, a za investiciono održavanje u Gerontološkom centru još 47 miliona dinara. Gradsko veće dalo je saglasnost na tekst ugovora koji će biti potpisan sa Kancelarijom za upravljanje javnim ulaganjima, čime se stiču uslovi da se započne sa planiranim radovima u ove dve ustanove.

 

Pančevu ni dinara od Azotare

PANČEVO, 21. jul 2017. (TV Pančevo) – Ne samo što radnici ostaju bez svoje zarađene plate, i lokalna poreska administracija, samim tim i gradski budžet od Azotare već duži period ne dobija sredstva. A u obavezi su da plaćaju poreze po različitim osnovama pančevačkoj poreskoj administraciji. Sa druge strane, za prebacivanje novca iz Azotare u Specijalnu luku ima, zatim za kafane, službene puteve, školovanje dece u inostranstvu...

   

Severna poslovna zona spremna za investitore

PANČEVO, 19. jul 2017. (TV Pančevo) - Gostujući u emisiji "Intervju" na regionalnoj RTV Pančevo gradonačelnik Saša Pavlov govorio je o planovima za Severnu poslovnu zonu. U razgovoru je naveo da je objavljen tender za nabavku izvršioca radova Potamiškog kolektora, čijom izgradnjom će Severna poslovna zona biti infrastrukturno opremljena.

   

Porodice Antić i Veličković vlasnici najlepše bašte, odnosno balkona

PANČEVO, 19. jul 2017. (TV Pančevo) – JKP “Zelenilo” je u Narodnoj bašti podelilo nagrade učesnicima akcije u okviru koje se birao najlepšti balkon i baštu. Prema oceni žirija najlepšu baštu u gradu ima porodica Antić iz Skrobare, a najlepši balkon, po drugi put Višnja Veličković sa Novoseljanskog puta. Ove godine dodeljena je i nagrada za najleše uređenu javnu površinu. U ovoj kategoriji pobednik je Vuk Marjan koji stanuje u Ulici Đure Daničića na Strelištu.

   

Bezdušni rukovodioci Azotare. Za porodicu Pejić nema nikakve pomoći, al' za njihovu decu pare i za školovanje u inostranstvu!

PANČEVO, 19. jul 2017. (TV Pančevo) – U pogonu Karbamid, u HIP-u "Azotara" u Pančevu, početkom januara, nešto posle 12 sati, došlo je do nesreće u kojoj se jedan radnik ugušio od amonijaka. Reč je o Goranu Pejiću iz Starčeva. Prošlo je više od pola godine i sada ćete saznati kako se rukovodstvo Azotare ponelo prema porodici preminulog Pejića. U najmanju ruku možemo da kažemo sramno i bezdušno!!!

   

DS u raljama Vesne Martinović. Sukobi dve struje : Stojić-Srećković

PANČEVO, 18. jul 2017. (TV Pančevo) – Lažno predstavljanje stabilnosti u pančevačkom DS nema nikakvu potporu ni istinu. Posle odabira novog vd predsednika DS u Pančevu Dragoljuba Krstića, podele u DS-u su sve veće. Nesumnjivo je da iz senke, politiku DS-a i dalje vode Vesna Martinović, Filip Mitrović i dr Dušan Stojić.