Lokal

 

Dogradnja medicinske škole "Stevica Jovanović"

PANČEVO, 17. april 2017. (TV Pančevo) – Gradsko veće dalo je pozitivno mišljenje o opravdanosti projekta dogradnje medicinske škole „Stevica Jovanović“. Ovo mišljenje je bilo potrebno kako bi škola mogla da učestvuje na konkursu Pokrajine kojim se finasira izrada tehničke dokumentacije. Planirano je da se izgrade još 4 učionice koje bi pomogle u organizaciji dopunske i dodatne nastave.

 

Usvojen plan razvoja JKP „Omoljica“

PANČEVO, 16. april 2017. (TV Pančevo) - Gradsko veće usvojilo je srednjoročne i dugoročne planove JKP Omoljica iz Omoljice i Kombrest iz Banatskog Brestovca. U planovima su sadržani ciljevi i prioriteti razvoja komunalnih delatnosti za narednih 10 godina. U Banatskom Brestovcu planiraju natkrivanje pijace i izgradnju hladnjače na groblju, dok su u Omoljici planovi u vezi sa većom tehničkom opremljenošću.

   

Uskršnja čestitka GO SNS Pančevo

PANČEVO, 15. april 2017. (TV Pančevo) – Predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Pančevo i narodni poslanik Željko Sušec uputio je čestitku svim hrišćanskim vernicima povodom Vaskrsa.

   

Uskršnja čestitka gradonačelnika i predsednika Skupštine

PANČEVO, 15. april 2017. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Pančeva Saša Pavlov i predsednik Skupštine grada Tigran Kiš čestitali su najradosniji hrišćanski praznik, Vaskrs, svim sugrađanima i sugrađankama.

   

DEBAKL NAD DEBAKLIMA: Na predizborni skup SPS-a došao smešan broj ljudi, TRG ZVRJI PRAZAN

PANČEVO, 15. april 2017. (TV Pančevo) – Gradski trg u Kovinu bio je ranije tokom dana poprište totalnog fijaska predizbornog skupa Socijalističke Partije Srbije na ovom lokalu. Podsećamo, u Kovinu je u toku lokalna predizborna kampanja, a izbori su raspisani za 23. april.

   

Planovi razvoja JKP "Vodovod i kanalizacija"

PANČEVO, 15. april 2017. (TV Pančevo) –Do 2022. godine, prema planu “Vodovoda”, svi stanovnici na gradskoj teritoriji bili bi povezani na pančevački vodovod i imali bi isti kvalitet vode za piće. Što se tiče kanalizacije priča je komplikovanija jer su u pitanju skupi radovi. Planirano je da u istom periodu pokrivenost kanalizacionom mrežom bude oko 70%. Cene neće biti menjane, čak privrednici mogu očekivati i smanjenje cena, ali se razmatra uvođenje naknade za održavanje mernog mesta.