Lokal

 

Poslat predlog da Dragana Mitrović bude poverenik SNS-a u Vršcu

PANČEVO, 24. maj 2017. (TV Pančevo) – Predlog da Dragana Mitrović bude poverenik Srpske napredne stranke, danas je zvanično poslat Izvršnom odboru te stranke na odlučivanje, saznaje prvi vršački informativni portal eVrsac.rs.

 

Solarni paneli pojeftinjuju toplu vodu

PANČEVO, 21. maj 2017. (TV Pančevo) – Pančevačko javno komunalno preduzeće "Grejanje" snabdeva sanitarnom toplom vodom oko 3000 domaćinstava. Naselje Kotež, sanitarnu toplu vodu dobija uz pomoć solarnih panela koji su postavljeni krajem prošle godine. Ovakvom proizvodnjom tople vode JKP “Grejanje” godišnje može da uštedi oko 100.000 evra, a prema rečima Sandre Božić, direktorke JKP, uskoro će biti snižena i cene tople vode.

   

Više od 600 miliona za održavanje pančevačkih vrtića

PANČEVO, 21. maj 2017. (TV Pančevo) – Za održavanje vrtića iz Gradskog budžeta ukupno je izdvojeno 632 miliona dinara. Neki od radova su već završeni, a ostali koji su veći, biće u toku letnjeg raspusta. Jedan od njih je i stavljanje ograde u vrtiću “Slavuj” na Kotežu.

   

Dim u gradu sa deponije u Vinči

PANČEVO, 20. maj 2017. (TV Pančevo) – Prema informacijama do kojih je došla Regionalna RTV Pančevo u Gradskom štabu za vandredne situacije, smrad i dim koji se osećaju u gradu potiču iz Beograda, sa deponije u Vinči koja gori od juče i do koje zbog nepristupačnosti terena ne mogu da dođu vatrogasci.

   

Završni radovi na izmeštanju kanalizacione mreže

PANČEVO, 19. maj 2017. (TV Pančevo) – U toku su završni radovi na izmeštanju kanalizacione mreže u Radničkoj ulici. Ovi radovi su bili neophodni jer je kanalizaciona mreža išla kroz privatne parcele i bio je otežan pristup za njeno održavanje. Vrednost radova je 4 milona i 400 hiljada dinara i sve bi trebalo da bude gotovo do 24. maja.

   

Dolovački kasači na trkama u nedelju

PANČEVO, 19. maj 2017. (TV Pančevo) – Konjički klub “Dolovac” iz Dolova proslavio je ove godine 60 godina postojanja. U nedelju, 21. maja, konjari iz sela s obronaka Deliblatske peščare, organizuju kasačke trke. Od 16 časova održaće se šest kasačkih trka u kojima će moći da uživaju svi ljubitelji ovog sporta.