Lokal

 

Gradonačelnik Saša Pavlov član UO NALED-a

PANČEVO, 2. jun 2018. (TV Pančevo) – Imenovanje gradonačelnika Pančeva Saše Pavlova za člana UO Nacionalne alijanse za ekonomski razvoj značajno je za građane imajući u vidu ulogu i uticaj ove nevladine organizacije koja predstavlja sponu između privrede i Vlade Republike Srbije.

 

Atarski put Starčevo-Ivanovo u julu

PANČEVO, 1. jun 2018. (TV Pančevo) – Sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo obezbedio je sredstva za atarski put u Starčevu u dužini od 6,5 kilometara. Trideset pet posto sredstva od ukupne sume obezbedila je Pokrajina.

   

Nova šansa za inkluziju osuđenika

PANČEVO, 31. maj 2018. (TV Pančevo) – U kaznenom popravnom zavodu u Pančevu, održana je prezentacija IPA projekta prekogranične saradnje "Nova šansa za inkluziju osuđenika", koji realizuju Kazneno-popravni zavodi u Pančevu i Temišvaru. Cilj projekta je da osuđenici obezbede praktična znanja i veštine u oblasti proizvodnje suvog voća ,povrća i lekovitog bilja, i tako započnu posao po izlasku iz zatvora.

   

Grad Pančevo i „ZF-Mobility SRB d.o.o.“ potpisali ugovor

PANČEVO, 30. maj 2018. (TV Pančevo) – Danas je, u prisustvu javnog beležnika, zaključen Ugovor o otuđenju neizgrađenog građevinskog zemljišta katastarske parcele broj 9416/27 K.O. Pančevo (površine 10,8 ha), između grada Pančeva i privrednog društva „ZF E-Mobility SRB d.o.o.“

   

Novoseljani dobijaju kapelu

PANČEVO, 30. maj 2018. (TV Pančevo) – Izgradnja kapele na istočnom groblju u Banatskom Novom Selu je u toku, a investicija je vredna više od 16 miliona dinara. Radove, koji bi trebalo da budu završeni pre kraja avgusta, posetila je Maja Vitman, gradska menadžerka.

   

Usvojen završni račun za 2017.

PANČEVO, 28. maj 2018. (TV Pančevo) – Jednoglasnom odlukom članova Gradskog veća, usvojen je završni račun Pančeva za 20017. godinu kao i nacrt Odluke o određivanju troškova za opremanje građevinskog zemljišta