Lokal

 

Pazi, ledenica!!!

U Pančevu će Vatrograsna brigada pančevačke policije skidati ledenice sa zgrada. Iako gradska Komunalna inspekcija nema ingerencija da se bavi ovim problemom, ovo je bio jedini način da se zaštite građani, rekao je šef Inspekcije, Vojislav Šuša.
 

ATP protiv zime

ATP je zbog zimskog raspusta od danas do 11. januara ukinuo 28 polazaka. Po rečima rukovodioca Saobraćajne službe u ovom javnom komunalnom preduzeću, Borisava Janjića, to su polasci koji su povezani isključivo za prevoz učenika.
   

Dogovor sa Katoličkom crkvom

Televizija Pančevo i Galerija savremene umetnosti Kulturnog centra ostaju i dalje u prostoru Štapske zgrade. Danas je ozvaničen dogovor između Katoličke crkve, kojoj je proletos u vlasništvo vraćena Štapska zgrada, i Grada Pančeva oko plaćanja zakupnine za ove gradske prostore.
   

Završena izložba sitnih životinja

Danas je završena 75. Međunarodna izložba sitnih životinja, golubova, kunića i živine na kojoj je predstavljeno oko 2500 eksponata u Crvenom magacinu. Izloženo je 48 rasa golubova, 8 rasa živine i 10 rasa kunića

   

Studenti krenuli u Evropu

Članovi Unije studenata Pančeva su prvog dana bezviznog režima prošli kroz "otvorena vrata Evrope".
   

Pančevo bez viza

Ukidanje viza u Pančevu je Demokratska stranka obeležila u centralnoj gradskoj ulici, i u Starčevu, Dolovu i Banatskom Novom Selu.