Lokal

 

Venci za pale borce

PANČEVO, 15. februar 2010. (TV Pančevo) - Predsednik Skupštine grada Tigran Kiš i delegacija Vojske Srbije, koju je predvodio komandant 2. centra za obuku Vojske Srbije potpukovnik Steva Radojničkić, položila je vence na spomeniku oslobodiocima Pančeva u Prvom i Drugom Svetskom ratu na starom Pravoslavnom groblju, povodom Dana državnosti Republike Srbije i Dana Vojske.

 

Nabavljena so za puteve

PANČEVO, 15. februar 2010. (TV Pančevo) - U hangare Zimske službe Vojvodina puta, kamioni su danas počeli da unose prve količine od 200 tona soli. Pančevo je nabavilo dodatne količine soli za posipanje puteva. Od početka zime do sada, potrošeno je oko hiljadu i 200 tona soli za puteve koji su u nadležnosti grada, kazao je Slavko Jovanović, šef Zimske službe.

   

Privremeno zatvoren šalter za Rome

PANČEVO, 13. februar 2010. (TV Pančevo) - Zbog renoviranja i adaptacije šalter za Romska pitanja u zgradi Gradske uprave do daljnjeg neće raditi, izjavio je za Televiziju Pančevo Nikola Kovačević, konsultant za Romska pitanja u Gradskoj upravi.

   

Ukida se Dispanzer za dijabetes

PANČEVO, 12. februar 2010. (TV Pančevo) - Razdruživanjem Zdravstvenog centra „Južni Banat“ na bolnicu i Dom zdravlja zbog organizovanja u zdravstvenom sistemu najavljeno je da će biti ukinut dispanzer za dijabetes. To bi trebalo uskoro da se dogodi, a oko 12 hiljada pacijenata koji boluju od šećerne bolesti sa negodovanjem i strahom očekuju taj dan.

   

Pančevačke škole neće sažimati gradivo

PANČEVO, 12. februar 2010. (TV Pančevo) - Sve osnovne škole u Pančevu i većina srednjih škola dobile su uputstvo za sažimanje gradiva kako bi bili nadoknađeni nastavni dani koji su propušteni zbog pandemije novog gripa.

   

Sanacija nadvožnjaka počeće oko 10. marta

PANČEVO, 12. februar 2010. (TV Pančevo) - Nadvožnjak na međunarodnom putu prema Vršcu još uvek se sleže, a „Vojvodinaput“ svakodnevno prati stanje i uočene deformacije krpe hladnom asfaltnom masom koja bi trebalo da pomogne da nadvožnjak izdrži do početka sanacije, rekao je za Televiziju Pančevo Slavko Jovanović iz „Vojvodinaputa“.