Lokal

 

Prva rasprava o Strategiji informisanja

PANČEVO, 04. februar, 2010. (TV Pančevo) - Danas je održana prva Konferencija povodom izrade predloga teksta Strategije za unapređenje javnog informisanja u Pančevu. Gradska uprava je pokrenula proces izrade ovog dokumenta sa ciljem da poboljša nivo javnog informisanja u gradu.

 

Ulaganja u novi sistem nadzora naftovoda

PANČEVO, 04. februar, 2010. (TV Pančevo) - Gradsko veće dalo je saglasnost na predlog Javnog preduzeća "Transnafta" za finansiranje kapitalnog ulaganja u adaptaciju komunikacionog sistema i nadzora na trasi naftovoda.

   

Dozvoljene posete bolesnicima

PANČEVO, 03. februar 2010. (TV Pančevo) - Od četvrtka, 4. februara, biće dozvoljenje posete bolesnicima u pančevačkoj bolnici nakon 2 i po meseca zabrane zbog pojave novog gripa.

   

2010. gotova kanalizacija u Topoli

PANČEVO, 03. februar 2010. (TV Pančevo) - JKP „Vodovod i kanalizacija“ ove godine završiće radove na izgradnji fekalne kanalizacije u Topoli, kazao je Aleksandar Radulović, direktor ovog preduzeća. Na Kudeljarskom nasipu radiće na delu oko Ohridske, Borske i Skadarske ulice, a biće završen i

   

Klub za stara lica biće duplo manji

PANČEVO, 03. februar 2010. (TV Pančevo) - U toku je prikupljanje saglasnosti za glavni projekat Kluba za stara lica u ulici Josipa Marinkovića. Ugovor sa izvođačem radova je potpisan i nakon prijave radova, započeće se gradnjom. Radovi bi, ako sve bude u redu, mogli biti završeni do juna meseca,

   

Pančevac čeka - novinari ćute

PANČEVO, 03. februar 2010. (TV Pančevo) - Agencija za privatizaciju još nije dostavila Akcijskom fondu odluku o poništavanju privatizacije Pančevca tako da, na osnovu toga, Akcijski fond još nije ni počeo proceduru izbora zastupnika. Prema tome, ne zna se ni finansijsko stanje Pančevca. Nadležni iz Pančevca i dalje ne žele da daju izjave za vesti Televizije Pančevo.