Lokal

 

LDP traži promenu uslova za zakup poslovnog prostora

PANČEVO, 23. februar 2010. (TV Pančevo) - Liberalno demokratska partija smatra da Skupštinska Odluka o zakupu poslovnog prostora, garaža i magacinskog prostora od 29. decembra 2009. godine, nije dobra. Zbog toga će pokušati da na Skupštini, zakazanoj za četvrtak 25. februar, pokušaju da je izmene.

 

Nema opasnosti od podzemnih voda u Pančevu

PANČEVO, 23. februar 2010. (TV Pančevo) - Instalacije kišne kanalizacije spremne su da prime svu vodu nakon naglog topljenja snega, rekao je Aleksandar Radulović, direktor Javno komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija". Aktiviranje bočnih kanala dalo je rezultate jer, trenutno, nema problema u naselju "Misa 2" i na Kudeljarskom nasipu, koji su bili poplavljeni nakon topljenja prethodnog snega.

   

Veće podržalo prekid privatizacije RTV Pančevo

PANČEVO, 22. februar 2010. (TV Pančevo) - Gradsko veće je podržalo inicijativu za prekid postupka privatizacije RTV Pančevo i uputilo je Skupštini grada na usvajanje. Ako bude podržan, Zaključak pančevačke Skupštine biće upućen i Agenciji za privatizaciju.

   

Vandali srušili spomenik u centru grada

PANČEVO, 22. februar 2010. (TV Pančevo) - Na trgu ispred Poreske uprave, odnosno zgrade SDK, tokom vikenda nepoznati počinioci srušili su skulpturu Božidara Jovovića pod nazivom "Sejač-Paor". Pošto im to nije bilo dovoljno, oni su iščupali i sadnice sa zelene površine kao i reflektore, koji su osvetljavali ovu skulpturu.

   

Tamiš raste, opasnosti nema

PANČEVO, 22. februar 2010. (TV Pančevo) - Da bi se proglasila redovna odbrana od poplave, Tamiš bi trebalo da poraste još 1 metar i 30 centimetara. Opasnosti nema, iako stručnjaci očekuju rast nivoa otvorenih voda i narednih nekoliko dana.

   

Tigran Kiš potpredsednik IO DSS-a

PANČEVO, 22. februar 2010. (TV Pančevo) - Tigran Kiš izabran je za potpredsednika Izvršnog odbora Demokratske stranke Srbije, na sednici novoformiranog glavnog odbora ove stranke, održanom 20. februara. Na izbornoj skupštini DSS–a u Beogradu, 14. februara, Tigran Kiš i Branislav Bjelica izabrani su za članove Glavnog odbora