Lokal

 

Gužve u Dispanzeru za decu

PANČEVO, 18. februar 2010. (TV Pančevo) - Kašalj, kijavica, visoka temperatura i respiratorne infekcije najčešće su tegobe, koje poslednjih dana, ima znatan broj dece u Pančevu. Zbog toga su u Predškolskom dispanzeru izuzetno velike gužve, iako svi pedijatri rade punim kapacitetom.

 

Posle snega pojavile se rupe na putevima

PANČEVO, 18. februar 2010. (TV Pančevo) - Nakon otapanja snega na putevima i ulicama pojavile su se rupe, koje predstavljaju opasnost za vozače. Radnici "Vojvodinaputa", sa svojim ekipama rade na krpljenju ali kažu da, kada se ova vrsta radova obavlja dok su vlažni kolovozi, efekat ne može biti dugotrajan i da je reč o privremeno rešenju.

   

5 kandidata za glavnog urednika Radio Pančeva

PANČEVO, 18. februar 2010. (TV Pančevo) - Za glavnog i odgovornog urednika Radio Pančeva prijavilo se 5 kandidata. Reč je o redvonom konkursu koji sledi posle 4 godine mandata.

   

Formiran GO Socijaldemokratske partije u Pančevu

PANČEVO, 17. februar 2010. (TV Pančevo) - Socijaldemokratska partija Rasima Ljajića dobila je svoj Gradski odbor u Pančevu. Izborna skupština biće održana krajem marta. Na čelu Inicijativnog odbora SDP-a u Pančevu nalazi se Rajko Mijović.

   

Održano takmičenje "Besede u čast Zorana Đinđića"

PANČEVO, 16. februar 2010. (TV Pančevo) - Filip Leskaroski iz Pančeva, student beogradskog Fakulteta političkih nauka, pobednik je kvalifikacionog takmičenja u besedništvu u čast dr Zorana Đinđića, koje je večeras održano u Pančevu.

   

Ko će brinuti o akcijama u "Pančevcu"?

PANČEVO, 16. februar 2010. (TV Pančevo) - Akcijski fond trebalo bi da, najkasnije do kraja sledeće nedelje, odluči o zastupniku kandidata u "Pančevcu". Prema informacijama do kojih je došla Televizija Pančevo, u Akcijski fond stigla su 2 predloga za zastupnike kapitala.