Lokal

 

Radikali proslavili Sveta tri jerarha

PANČEVO, 11. februar 2010. (TV Pančevo) - Srpska radikalna stranka danas je obeležila svoju slavu Tri jerarha.

 

Otvorene rešetke lekarske komisije

PANČEVO, 11. februar 2010. (TV Pančevo) - Nova direktorka pančevačkog Fonda za zdravstveno osiguranje dr Slavica Marinković na početku svog mandata uvela je i neke promene.

   

Izvinjenje Svetlani Simić, stanarki Habitatove zgrade

PANČEVO, 11. februar 2010. (TV Pančevo) - Nakon priloga o protestu stanara Habitatove zgrade na Strelištu, koji smo juče emitovali, iz Gradske stambene agencije stigla je ispravka izjave koju je dao zamenik predsednika Upravnog odbora, Ljubiša Nestorović.

   

Bescementne proteze ponovo u Pančevu

PANČEVO, 10. februar 2010. (TV Pančevo) - Do kraja meseca na ortopedskom odeljenju pančevačke bolnice ponovo će se obavljati ugradnja bescementnih proteza, tako da bolesnici koji čekaju na operaciju kuka više neće morati da putuju u Vrbas kao što je to bilo do sada, najavila je direktorka Fonda za zdravstveno osiguranje, doktorka Slavica Marinković.

   

Preko nadvožnjaka brzinom do 20 km na čas

PANČEVO, 10. februar 2010. (TV Pančevo) - Radovi na sanaciji nadvožnjaka na Novoseljanskom putu, trebalo bi da počnu oko 10 marta, rekao je Miladin Šakić član Gradskog veća, nakon sastanka sa predstavnicima Javnog preduzeća „Putevi Srbije“. Do početka radova, na nadvožnjaku je ograničena brzina kretanja vozila na 20 kilometara na čas. „Vojvodinaput“ će svakodnevno pratiti stanje nadvožnjaka i po potrebi sanirati nova ulegnuća.

   

"Ne damo komšinicu" - poručuju stanari Habitatove zgrade

PANČEVO, 10. februar 2010. (TV Pančevo) - Stanari UN Habitatove zgrade na Strelištu u Veljka Vlahovića od broja 52 do 56, održali su protest u znak podrške svojoj komšinici, Svetlani Simić koja je od „Gradske stambene agencije“ (GSA) dobila opomenu pred tužbu zbog neplaćene stanarine. Rok za plaćanje opomene je 5 dana, a nakon toga moguć je i raskid ugovora o stanovanju u ovoj zgradi iz programa Habitat za izbegla lica i domaće socijalno ugroženo stanovništvo.