Lokal

 

Počinje nastava u Poljoprivrednoj školi

Djaci poljoprivredne škole „Josif Pančić“ u ponedeljak kreću u školu. Zbog sanacije objekata u kojima djaci imaju nastavu, raspust im je produžen za pet radnih dana. Renovirana su tri objekta, a u planu je da se ove godine i ostali objekti rekonstruišu.

 

Rešenje problema poplava

Intervencijom nadležnih službi i gradske vlasti biće rešeni problemi sa poplavama u Jabuci i Starčevu. Radovi u Jabuci na obodu ulice Nikole Tesle se privode kraju, dok Starčevci kopaju kanal u Utrinskoj ulici koji bi trebalo da pomogne pri smanjenju nivoa podzemnih voda.

   

Kontejner - 30.000 dinara

PANČEVO, 16. januar 2010. (TV Pančevo) - U zimskom periodu radnici JKP "Higijena" pored toga što svakodnevno odnose smeće, imaju i ozbiljan problem jer nailaze na kontejnere koji gore. Naime, pojedini sugradjani bacaju vruć pepeo u kantu,

   

Pomoć za trojke

PANČEVO, 14. januar 2010. (TV Pančevo) - Za poslednjih 5 godina četiri bračna para u Pančevu dobila su trojke. Gradonačelnica Vesna Martinović organizovala je sastanak kako bi se upoznala sa njima i uručila im jednokratnu novčanu pomoć. Televizija Pančevo je posetila roditelje najmlađih trojki.

   

Izgoreo autobus ATP-a

PANČEVO, 14. januar 2010. (TV Pančevo) - Autobus Autotransportnog preduzeća Pančevo zapalio se jutros nedaleko od autobuske stanice u Tomaševcu. U autobusu nije bilo putnika, a zahvaljući spretnosti i pribranosti, vozač i kondukter, koji su u trenutku izbijanja požara bili u vozilu, uspeli su da izađu nepovredjeni.

   

Vode nema u kanalu na Misi 2

PANČEVO, 14. januar 2010. (TV Pančevo) - Voda u kanalu "Pančevački 33" u naselju "Misa 2" i u kanalima na Kudeljarskom nasipu, pumpama se održava na nivou koji je uobičajen tokom letnjeg perioda, izjavio je za Televiziju Pančevo Aleksandar Radulović, direktor Javnog komunalnog preduzeća „Vodovod i kanalizacija“. Problem sa vodom koja ne otiče postoji u Ohridskoj ulici zbog toga što ne postoji kanal kojim bi se ta voda odvela u kanalsku mrežu, koja vodi ka Nadelu.