Lokal

 

600 hiljada dinara za ogradu škole

 

PANČEVO, 24. septembar 2017. (TV Pančevo) – Nezvani prolaznici a i poneka i domaća životinja više neće moći da ulaze u dvorište OŠ “Bratstvo jedinstvo”. Zahvaljujući sredstvima koja su izdvojena iz gradskog budžeta, u zadnjem delu dvorišta postavljena je ograda, čija je izgradnja koštala 600 hiljada dinara.

 

Pet miliona dinara za popravku stanova

PANČEVO, 24. septembar 2017. (TV Pančevo) – Za 10 meseci, Gradska stambena agencija izvršila je popravke i rekonstrukcije u 10 gradskih stanova i za to utrošila više od 5 miliona dinara. Potpuno su rekonstruisana 4 prazna stana, a popravke su rađene i u stanovima u kojima žive zakupci, koji redovno plaćaju kiriju. Novi konkurs za davanje u zakup gradskih stanova biće raspisan krajem oktobra, najavljuju iz Gradske stambene agencije.

   

Brojne promene nakon transformacije "Direkcije" u "Urbanizam"

PANČEVO, 22. septembar 2017. (TV Pančevo) – Posle transformacije Javnog preduzeća "Direkcija" u Javno preduzeće "Urbanizam" neophodno je da se promene brojne odluke. Gradsko veće je u skladu s zakonom donelo više predloga odluka o kojima će biti reči na narednmoj sednici Skupštine Grada.

   

Popovac: Zadovoljan sam stanjem bezbednosti, ali je važno šta građani kažu

PANČEVO, 22. septembar 2017. (TV Pančevo) – Načelnik PU Pančevo Nikola Popovac u izjavi za RTV Pančevo, saopštio je da policija iz godine u godinu beleži sve bolje rezultate, ocenjujući da je ipak najvažnije ono što građani misle i osećaju. Nova vozila koja su stigla u Pančevo tokom proteklog vikenda, dodatno će poboljšati bezbednosnu situaciju u Južnom Banatu, poručio je Popovac.

   

Stevanović definitivno novi direktor Higijene

PANČEVO, 22. septembar 2017. (TV Pančevo) – Aleksandar Stevanović biće uskoro imenovan za direktora "Higijene", nezvanično saznaje portal epančevo.

   

Vežba vatrogasaca u Petrohemiji

PANČEVO, 20. septembar 2017. (TV Pančevo) – U pančevačkoj Petrohemiji održana je združena vežba profesionalnih vatrogasaca ove fabrike, Azotare, Rafinerije, MUP-a Srbije i pančevačke Hitne pomoći. Tokom vežbe prikazana je situacija prouzrokovana požarom na rezervoaru u fabrici Etilen. Vatrogasci su još jednom pokazali odličnu obučenost za gašenje ovakvog požara.