Lokal

 

Projekat "Aktiviranje Gradske šume" deo budžeta za 2017. godinu

PANČEVO, 11. decembar 2016. (TV Pančevo) - Nakon tri dana glasanja, građani su odlučili da će izrada projekta „Aktiviranje Gradske šume“ biti deo gradskog budžeta za 2017. godinu. Ovo glasanje provedeno je u okviru projekta „Participatvno budžetiranje“, čiji je cilj veće uključivanje građana u proces donošenja odluka, ali i povećanja transparentnosti rada lokalne samouprave.

 

Pešačka staza u Skadarskoj ulici

PANČEVO, 8. decembar 2016. (TV Pančevo) - U toku su radovi na izgradnji pešačke staze duž Skadarske ulice na Kudeljaskom nasipu. Pešačka staza biće dugačka oko kilometar i široka metar i po. Ova staza vrlo je važna za sve stanovnike ovog dela grada, jer će završetkom radova, bezbednost svih učesnika u saobraćaju, a posebno dece koja idu u školu biti povećana. Vrednost radova je više od 5 miliona dinara i planirano je da se završi do nove godine.

   

"Apoteka Pančevo" zatvara još pet ogranaka

PANČEVO, 7. decembar 2016. (TV Pančevo) - Gradsko veće prihvatilo je odluku Upravnog odbora „Apoteke Pančevo“ o zatvaranju nekoliko ogranaka, koji svojim poslovanjem ne pokrivaju troškove i opterećuju inače težak položaj Apoteke. Većnici od rukovodstva Apoteke traže da utvrdi visinu minimalnih zarada i donese program rešavanja viška zaposlenih.

   

Pravoslavna crkva u Ivanovu

PANČEVO, 6. decembar 2016. (TV Pančevo) - U Ivanovu je vladika banatski Nikanor osveštao zemljište za izgradnju pravoslavne crkve. Zemljište za izgradnju hrama obezbedila je porodica Stoiljković, a očekuje se da će izgradnja hrama početi naredne godine.

   

Radovi u Dimitrija Tucovića izmenili režim saobraćaja

PANČEVO, 5. decembar 2016. (TV Pančevo) - Zbog radova na rekonstrukciji vodovodne mreže, za saobraćaj je od danas zatvorena Ulica Dimitrija Tucovića od Ulice Ive Kurjačkog do Knićaninove. Pančevački ATP je u skladu sa ovim izmenio i trase saobraćanja autobusa na pojedinim gradskim i međumesnim linijama.

   

Kovačičanima novi trg do nove godine

PANČEVO, 4. decembar 2016. (TV Pančevo) - U Kovačici se svakodnevno radi. Uređuje se novi trg ispred Skupštine, kao i plato, koji će biti pešačka zona. Vrednost radova je 30 miliona dinara, a Kovačičani očekuju da će posao biti završen do kraja godine.