Lokal

 

Dan vozača i automehaničara

PANČEVO, 15. januar 2017. (TV Pančevo) – U Srbiji se danas obeležava Dan vozača i automehaničara. Ovaj datum, prilika je da se podsetimo koliko je važna bezbednost u saobraćaju i poštovanje saobraćajnih pravila. Tim povodom, Savez vozača i automehaničara u Pančevu, organizovao je tradicionalno takmičenje u poznavanju Zakona o bezbednosti saobraćaja u okviru kojeg su najboljim takmičarima dodeljene nagrade.

 

Ambiciozni planovi "Zelenila" za 2017. godinu

PANČEVO, 15. januar 2017. (TV Pančevo) – Tokom 2017. godine JKP “Zelenilo” unaprediće uređenje svih javnih zelenih površina. Planira se povećanje broja lokala na robnoj pijaci “Aerodrom” i novi raspored tezgi. Prema rečima direktora Danila Bjelice, u “Zelenilu” imaju ambiciozne planove za Ponjavicu, kao zaštićeno prirodno dobro o kojem se ovo preduzeće stara.

   

Škola u Jabuci spremna za drugo polugodište

PANČEVO, 13. januar 2017. (TV Pančevo) – Radovi započeti u osnovnoj školi „Goce Delčev“ u Jabuci, pre početka zimskog raspusta, završeni su. Postavljene su pločice u hodniku, laminat u jednoj učionici na spratu i urađena je rasveta u kabinetu za hemiju. Radovi su koštali 300 hiljada dinara.

   

Očišćeni smetovi

PANČEVO, 13. januar 2017. (TV Pančevo) - Zimska služba se nalazi u IV stepenu dežurstva u gradu, a u trećem na magistralnim putevima, što podrazumeva da je ukupno 6 kamiona na ulicama u gradu i opštinskim putevima. Smetova je bilo na putu: Banatsko Novo Selo - Vladimirovac i Kovačica - Samoš, ali su u kratkom roku rasčišćeni.

   

Javni poziv za dodelu nepovratnih sredstava raseljenim licima

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Raseljena lica sa Kosova i Metohije moći će da se prijave za bespovratna sredstva namenjena za nabavku i dodelu robe i materijala za pokretanje, razvoj i unapređenje dohodovnih aktivnosti u poljoprivrednoj, zanatskoj, uslužnoj ili drugoj oblasti. Povereništvo za izbeglice i Grad Pančevo raspisali su javni poziv 12. januara i trajaće do 12. decembra ove godine.

   

Dolovo 11 sati bez vode

PANČEVO, 12. januar 2017. (TV Pančevo) – Zbog havarije na vodovodnoj mreži deo Dolova je od 11 sati bez vode. Kako smo saznali u JKP “Vodovod i kanalizacija”, vode nema u Partizanskoj ulici, Ulici Sonje Marinković, Save Kovačevića, Ulici 4. oktobra, Mite Vukosavljeva, 29. novembra, Aksentija Maksimovića i Ulici Strahinje Stefanovića. Ekipe “Vodovoda” su na terenu, i trebalo bi da u toku dana otklone kvar na mreži.