Lokal

 

Bez grejanja deo Koteža II

PANČEVO, 6. februar 2017. (TV Pančevo) – Zbog havarije na toplovodu, bez grejanja su trenutno potrošači u Ulici Stevana Šupljikca brojevi 149, 151, 153, 155 i 157; potrošači u Knićaninovoj ulici 56, 58 i 60 i u Kikindskoj ulici 23, 25 i 27, saznajemo u JKP "Grejanje". Ekipe preduzeća su na terenu, i trebalo bi da kvar bude otklonjen do 17 časova.

 

Gotova nabavka 10 polovnih autobusa

 

PANČEVO, 5. februar 2017. (TV Pančevo) – Za dvadesetak dana, na pančevačke ulice, vozači ATP-a će izvesti i 10 autobusa na komprimovani zemni gas. Kupovinom ovih polovnih autobusa, za šta je završena javna nabavka, osim uštede goriva, u ATP-u očekuju i podizanje nivoa usluga koje ovo preduzeće pruža građanima Pančeva.

   

Radovi na vodovodnoj mreži u Dimitrija Tucovića

PANČEVO, 4. februar 2017. (TV Pančevo) - Od ponedeljka u 10 sati za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Dimitrija Tucovića, od Ulice Moše Pijade do Knićaninove ulice. Razlog za zatvaranje ulice je nastavak radova na rekonstrukciji vodovodne mreže. U Vodovodu očekuju da će radovi trajati do mesec i po dana ukoliko dozvole vremenski uslovi.

   

Novi stanovi za izbeglice u Glogonju

PANČEVO, 4. februar 2017. (TV Pančevo) - Do kraja godine osam izbegličkih porodica useliće se u nove stanove, čija bi izgradnja trebalo da počne sa početkom građevinske sezone. Nakon što se usele ovim porodicama će biti omogućeno i da otkupe te stanove, kaže Milenko Čučković, član Gradskog veća zadužen za rad, zapošljavanje i socijalnu politiku. Izgradnja ove zgrade u Glogonju, deo je regonalnog programa zbrinjavanja izbeglica, koji se sprovodi na teritoriji Pančeva.

   

Nadela nije kanalizacija

PANČEVO, 3. februar 2017. (TV Pančevo) – Kompanija „Almeks“ nastavlja da zagađuje životnu sredinu i tako šteti građanima Pančeva i žiteljima pančevačkih sela. „Almeksove“ fabrike Skrobara i Stari Tamiš već duže vreme ispuštaju otpad u reku Nadela, a dokaz za to je i izuzetno neprijatan miris, koji se može osetiti u blizimi toka ove reke.

   

Na konkurs za crpnu stanicu

PANČEVO, 2. februar 2017. (TV Pančevo) – Gradsko veće donelo je odluku da se sa projektom Sanacije crpne stanice Crveni magacin“ učestvuje na konkursu koji je raspisala Uprava za kapitalna ulaganja AP Vojvodine. Vrednost projekta je više od 67 i po miliona dinara. Cilj projekta je da se za duplo poveća kapacitet crpne stanice kako bi se sprečilo plavljenje ulica koje gravitiraju prema Tamišu.