Lokal

 

Uz pomoć Grada nova fasada na školi "Mara Mandić"

PANČEVO, 17. jun 2018. (TV Pančevo) – Zahvaljujući podršci uprave Grada, završena je fasada na školi "Mara Mandić" u Pančevu. Školu su posetile mr Tanja Božić, članica gradskog veća za obrazovanje, i Ljubica Cvetanović, šef Odeljenja za osnovno i srednje obrazovanje u Sekretarijatu za javne službe i socijalna pitanja.

 

Završetak rekonstrukcije obilaznice oko Pančeva 1. septembra

PANČEVO, 13. jun 2018. (TV Pančevo) – Nenad Stanisavljević, PR Infrastrukture Železnica najavio je u našoj emeisji Infogradnja rekonstrukicju pruge Novi Sad – Zrenjeninin i obilazici oko Pančeva, koja će biti završena do 1. septembra, čime će se ponovo omogućioti putnički saobraćaj.

   

Nestala Milka Balog

PANČEVO, 13. jun 2018. (TV Pančevo) – Pančevka Milka Balog nestala je 8. juna, kada je u prepodnevnim satima izašla iz svog stana u Ulici kralja Milana Obrenovića u naselju Tesla.

   

Unapređenje bezbednosti saobraćaja na deonici Spoljnostarčevačke ulice

PANČEVO, 5. jun 2018. (TV Pančevo) – Gradsko veće usvojilo je predlog ugovora o zajedničkom finansiranju radova Grada i kompanije NIS na deonici Spoljnostarčevačke ulice.

   

Kompanija "Božić i sinovi" kupila parcelu u Omoljici

PANČEVO, 3. jun 2018. (TV Pančevo) – Gradsko veće jednoglasno je usvojilo Nacrt rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta u Omoljici neposrednom pogodbom sa kompanijom "Božić i sinovi".

   

Gradonačelnik Saša Pavlov član UO NALED-a

PANČEVO, 2. jun 2018. (TV Pančevo) – Imenovanje gradonačelnika Pančeva Saše Pavlova za člana UO Nacionalne alijanse za ekonomski razvoj značajno je za građane imajući u vidu ulogu i uticaj ove nevladine organizacije koja predstavlja sponu između privrede i Vlade Republike Srbije.