Lokal

 

Tepićeva od ljubavnog trougla do homofobije! Baš principijelna gospođa!

PANČEVO, 21. jun 2017. (TV Pančevo) – Prosto je bilo “žalosno” slušati kuknjave Marinike Tepić zbog činjenica koje smo objavili u nekoliko navrata u našim centralnim informativnim emisijama. Izgleda da ovde važi ona naša narodna “istina boli”. Tepićeva u svom samosažaljevanju, krijući da je zgrešila zbog svojih mešetarenja, odlazi i dalje vređajući buduću premijerku Srbije Anu Brnabić, zaboravljajujući da javnosti objasni – gde su naše pare koje je trošila dok je vodila Pokrajinski sekretarijat za sport.

 

Rekonstrukcija Opšte bolnice u Pančevu posle skoro pola veka

PANČEVO, 19. jun 2017. (TV Pančevo) – Posle dogovora nadležnih državnih institucija, rekonstrukcija Internističkog bloka pančevačke Bolnice trebalo bi da počne u septembru. Tender je raspisan, dok će se o izboru izvođača razmatrati 3. jula. Uprava Fonda za kapitalna ulaganja izdvojila je pola milijarde dinara za rekonstruciju Opšte bolnice.

   

AFERA KUTKO: Pančevački oligarh zapošljava "na crno"

 

PANČEVO, 19. jun 2017. (TV Pančevo) – Inspekcija za radne odnose i Inspekcija za zaštitu na radu, posle nadzora građevinske firme "Kutko" na gradilištu u ulici Žarka Zrenjanina, pronašle su nepravilnosti iz svoje nadležnosti.

   

ZBOG OVOG ČOVEKA KOVAČICA ISPAŠTA: Neviđene zloupotrebe Miroslava Krišana

PANČEVO, 19. jun 2017. (TV Pančevo) – Miroslav Krišan, čest gost novinskih hronika, zbog malverzacija u poslovanju, godinama je blokirao izgradnju gasovoda u Opštini Kovačica. Nije mogao da pronađe strateškog partnera koji bi mu omogućio da tokom izgradnje gasovoda pribavi ličnu korist, saznaje portal.

   

Radovi na Bavaništanskom putu u toku

PANČEVO, 18. jun 2017. (TV Pančevo) – Radovi na izgradnji kanalizacione mreže duž Bavaništanskog puta odvijaju se predviđenom dinamikom. Do sada je kanalizacija urađena na nešto više od 1 kilometra. Izgradnju ove kanalizacione mreže finasira Ministarsvo pravde, jer je predviđeno da se na ovu kanalizacionu mrežu priključi novi zatvor koji je u izgradnji, ali i građani koji žive u ovom delu grada. Planirano je da se radovi završe do početka novembra.

   

Pančevo ugostilo karnevaliste iz 6 država

PANČEVO, 17. jun 2017. (TV Pančevo) – Više od 35 karnevalskih grupa prodefilovalo je Ulicom vojvode Radomira Putnika, u povorci 15. Internacionalnog pančevačkog karnevala. Kao i do sada, u Pančevo su stigle karnevalske grupe iz Hrvatske, Crne Gore, Makedonije, Italije i Slovenije, i zajedno sa pančevačkim karnevalistima uživali su u programu koji je ove godine priređen. Kao i mnogo godina do sada, i 15. Internacionalni karneval završen je vatrometom za kraj karnevalske povorke.