Lokal

Tepićeva od ljubavnog trougla do homofobije! Baš principijelna gospođa!

PANČEVO, 21. jun 2017. (TV Pančevo) – Prosto je bilo “žalosno” slušati kuknjave Marinike Tepić zbog činjenica koje smo objavili u nekoliko navrata u našim centralnim informativnim emisijama. Izgleda da ovde važi ona naša narodna “istina boli”. Tepićeva u svom samosažaljevanju, krijući da je zgrešila zbog svojih mešetarenja, odlazi i dalje vređajući buduću premijerku Srbije Anu Brnabić, zaboravljajujući da javnosti objasni – gde su naše pare koje je trošila dok je vodila Pokrajinski sekretarijat za sport.

 

Rekonstrukcija Opšte bolnice u Pančevu posle skoro pola veka

PANČEVO, 19. jun 2017. (TV Pančevo) – Posle dogovora nadležnih državnih institucija, rekonstrukcija Internističkog bloka pančevačke Bolnice trebalo bi da počne u septembru. Tender je raspisan, dok će se o izboru izvođača razmatrati 3. jula. Uprava Fonda za kapitalna ulaganja izdvojila je pola milijarde dinara za rekonstruciju Opšte bolnice.

   

Radovi na Bavaništanskom putu u toku

PANČEVO, 18. jun 2017. (TV Pančevo) – Radovi na izgradnji kanalizacione mreže duž Bavaništanskog puta odvijaju se predviđenom dinamikom. Do sada je kanalizacija urađena na nešto više od 1 kilometra. Izgradnju ove kanalizacione mreže finasira Ministarsvo pravde, jer je predviđeno da se na ovu kanalizacionu mrežu priključi novi zatvor koji je u izgradnji, ali i građani koji žive u ovom delu grada. Planirano je da se radovi završe do početka novembra.

   

Potrebno više ulaganja u agrar

PANČEVO, 17. jun 2017. (TV Pančevo) – U poljoprivredi Srbije mnogo je znanja. Stručnjaci i poljoprivrednici znaju šta im je činiti. Međutim, agrar još uvek nije na nivou na kom bi trebao da bude. Proizvodnja je ekstezivna, a ne intezivna. Godinama ovoj grani proivrede nije posvećen značaj i danas je tu gde je.

   

Takmičenje vozača u poznavanju saobraćaja i vožnji

PANČEVO, 17. jun 2017. (TV Pančevo) – Savez vozača i automehaničara Pančevo organizovao je takmičenje vozača u poznavanju saobraćaja i vožnji. Na ovo takmičenje mogli su da se prijave i vozači koji nisu profesionalci. Ove godine na takmičenju je učestvovalo 15 vozača, a najbolji vozač “D” kategorije je Marko Birčanin iz ATP-a, najbolji vozač “C” kategorije je Nenad Nišavić koji radi u Higijeni, a najbolji vozač sa “B” kategorijom je Jelena Cvijić koje nije profesionalni vozač.

   

Bogata ponuda na pijaci u Pančevu

PANČEVO, 17. jun 2017. (TV Pančevo) – Nikad bogatija ponuda pančevačke pijace. Izbor veliki a cene za svačiji džep. Kako kreće sezona pripreme zimnica, kupci su najviše zainteresovani za kajsije i višnje a od povrća, najviše je tražen mlad krompir, paradajz i kupus.