Lokal

Treća rata poreza 14. avgusta

PANČEVO, 13. avgust 2018. (TV Pančevo) – Treća rata poreza na imovinu fizičkih lica za ovu godinu dospeva na naplatu u utorak, 14. avgusta. Uplatnice sa iznosom duga su odštampane i dostavljene obveznicima na kućne adrese, saopšteno je iz Sekretarijata za poresku administraciju grada Pančeva.

 

Javni radovi i stručna praksa u misiji rasta zaposlenosti

PANČEVO, 9. avgust 2018. (TV Pančevo) – Angažman nezaposlenih lica na javnim radovima i stručna praksa diplomaca, samo su neke od mera u Pančevu predviđene Akcionim planom a sa ciljem smanjenja nezaposlenosti.

   

Rebalansom opredeljena sredstva za priključenje na vodovodnu mrežu

PANČEVO, 7. avgust 2018. (TV Pančevo) – Odlukom članova Gradskog veća, iz gradskog budžeta biće obezbeđena finansijska sredstva koja su nedostajala za priključenje pojedinačnih korisnika na vodovodnu mrežu, a Pančevke i Pančevci biće uredno informisani o komunalnim uslugama javnih preduzeća.

   

Odgovorna socijalna politika lokalne samouprave: Krov nad glavom za korisnike Kolektivnog centra

PANČEVO, 6. avgust 2018. (TV Pančevo) – Kolektivni centar za izbegla i raseljena lica u Pančevu, zvanično je prestao da postoji 20. aprila. Uprava grada obezbedila je smeštaj za sve koji su boravili u Kolektivnom centru – rekao je za RTV Pančevo Milenko Čučković, član Gradskog veća zadužen za područje rada, zapošljavanja i socijalne politike.

   

Strategija i investicije: gradska preduzeća rade punom parom

PANČEVO, 5. avgust 2018. (TV Pančevo) – Pančevo poslednjih godina beleži pad pritužbi na usluge i rad komunalnih preduzeća. Rast zadovoljstva komunalnim uslugama i delatnostima u Pančevu je, kako je za RTV Pančevo rekao Mišo Marković, član Gradskog veća za stambeno-komunalne poslove i saobraćaj, rezultat odgovornog rada i posvećenosti građanima u čijoj su službi.

   

Teritorijalni kolektivni ugovor produžen na još tri godine

PANČEVO, 3. avgust 2018. (TV Pančevo) – Teritorijalni kolektivni ugovor, odnosno ugovor koji utvrđuje prava i dužnosti radnika javnih preduzeća čije je osnivač Skupština grada Pančeva nastavlja da važi. Posle dužih pregovora sindikati i gradska vlast dogovorili su se da ovaj dokument važi još tri godine.