Trikovi Luke Ivanovića publiku ostavili "bez teksta"

PANČEVO, 3. jun 2018. (TV Pančevo) – Povodom završetka mađioničarskog kursa za osnovne u dvorani Apolo Doma omladine Pančevo održana je predstava. Različitim trikovima publiku su impresionirali svi ovogodišnji polaznici kursa, koji je po drugi put organizovao mađioničar Luka Ivanović.

Prepuna dvorana Apolo Doma omladine Pančevo. Trikovi, iluzije, magija. Pančevci su sa oduševljenjem ispratili svaki trik mladih mađioničara koji su završili kurs Luke Ivanovića. Brojni dobrovoljci učestvovali su i sami u tačkama i ostajali „bez teksta“ kada bi trik uspeo. Ovo je bio drugi put da je Luka Ivanović održao ovakav kurs i, kako je naveo, većina polaznika učestvovala je prošle godine i sada su još mnogo napredovali.

Luka Ivanović ističe da su prošle godine polaznici jednostavno izvodili trikove, a ove godine smo se uverili da je cela predstava zamišljena malo drugačije.

Na kursu koji je trajao skoro dva meseca polaznici su naučili šta čini dobrog mađioničara.

Svi izvođači na pozornici dvorane Apolo izazvali su velike aplauze, izazvali ovacije i oduševljenje publike, ponajviše najmlađih posmatrača. Posle ove zaista magične večeri svi su bili zadovoljni, a salu su napustili uz obećanje da će ovakav kurs, kao i završna predstava, biti organizovan i sledeće godine.