Raspevano proleće u Kulturnom centru

PANČEVO, 20. mart 2017. (TV Pančevo) – Pančevačko Raspevano proleće održano je u Kulturnom centru po 38. put, u organizaciji Muzičkog centra Pančevo. Izvedeno je dvadeset kompozicija, a mališani su jedva čekali kada će doći na red da stanu na binu i otpevaju svoju pesmu.

Dvadesetoro solista pokazalo je na Raspevanom proleću svoje pevačko umeće u Kulturnom centru na ovom festivalu. Nevena Gavranović ima 12 godina i kako kaže od malih nogu se bavi muzikom, a ove godine na “Rapevanom proleću” po šesti put predstavila se sa numerom”Muzički instrumenti”.

Raspevano proleće je namenjeno deci do dvanaest godina, solistima. Svi solisti su bili jako dobro uvežbani, a možda je i revijalni karakter Raspevanog proleća smanjio prisutnu tremu. Ako žiri bude imao dilemu uvek putem snimaka može da se proveri odluka, a na taj način nijedno dete neće biti oštećeno, ali ni favorizovano. Samo kvalitet pevanja će biti vrednovan.

Teodora Mik od svoje pete godine peva, a kako kaže ovaj festival joj je prilika da se pokaže i dokaže. Samo za nas specijalno je izvela deo pesme sa kojom je nastupila.