"Kod šejtana ili jedna dobra žena"

PANČEVO, 12. maj 2018. (TV Pančevo) – U Kulturnom centru Pančevo održana je konferencija za novinare povodom premijere predstave "Kod šejtana ili jedna dobra žena" Sanje Savić. Predstava je rađena u koprodukciji Kulturnog centra Pančeva i Ustanove kulture "Vuk Stefanović Karadžić" iz Beograda. Predstava će premijerno biti prikazana u našem gradu u četvrtak, 17. maja.

"Kod šejtana ili jedna dobra žena" Sanje Savić je priča o trpljenju. Drama je hronologija stradanja glavne junakinje kroz koje ona ipak uspeva da bar donekle povrati elemente svog dostojanstva i integriteta. Predstava je rađena u koprodukciji Kulturnog centra Pančeva i Ustanove kulture "Vuk Stefanović Karadžić" iz Beograda.

Pančevo je sarađivalo sa mnogim umetnicima i ima jako bogat kulturni život, ne samo u dramskom kontekstu već i na svim ostalim planovima, rekao je Svetislav Bule Goncić, direktor Ustanove kulture "Vuk Stefanović Karadžić".

„Kod šejtana ili jedna dobra žena“ je potresna ali istovremeno i poučna priča koja ima dobru komunikaciju sa publikom, rekao je reditelj Stevan Bodroža.

Predstava je upozorenje da ne okrećemo glavu od nekih tihih patnji koje se oko nas dešavaju jer u tim patnjama možda gore plamenovi nekih vrlo vrednih i dragocenih života, rekla je glumica Jasmina Večanski.

U predstavi igraju i Mihaela Stamenković, Ivana Nedeljković, Mihailo Laptošević, Igor Borojević i Milan Aleksić.