Od "Sindroma" do "Frižidera" u centru Pančeva

PANČEVO, 31. avgust 2017. (TV Pančevo) –Udruženje rok muzičara Pančevo i ove godine organizovalo je Večeri pančevačkog rokenrola. Na manifestaciji je učestvovalo 9 bendova različitih generacija koji su svirali muziku raznih žanrova.

Uz poznate zvuke muzike koju je izveo i na ovogodišnjem Beer festu pančevački bend „Sindrom“ otvorio je četvrte Večeri pančevačkog rokenrola. Kao glavni razlog učešća na ovom festivalu, Miomir Adamović, jedan od članova benda naveo je ljubav prema ovoj vrsti muzike.

Rok, pank, pauer pop je vrsta muzike koju svira bend „Sindrom“. Adamović kaže da ih ove godine očekuje i snimanje albuma, a da njihova publika već dobro zna sve njihove pesme.

Udruženje rok muzičara Pančeva organizator je manifestacije koja je pokrenuta 2013. u ime 50 godina Rok and rola u Pančevu, kako je opisao Zoran Ilić, iz Udruženja Rok muzičara Pančevo.

Ove godine je bilo devet učesnika na manifestaciji Večeri pančevačkog rokenrola. Prvo veče je završeno nastupom benda Frižideri, a druge večeri nastupiće bendovi 200+, Rampa, Vlada Nedelja, Kreativni nered i Gunj.