Kulturno leto u Pančevu od 1. jula

PANČEVO, 25. jun 2018. (TV Pančevo) – Meteorolozi nam najavljuju dugo, toplo leto, a od 1. jula pa do kraja avgusta u Pančevu će biti organizovan bogat kulturni program. Pozorišne predstave, koncerti, književne večeri biće organizovane od 1. jula do kraja avgusta i ulaz na većinu događaja biće slobodan.

Bogato kulturno leto u Pančevu sa raznovrsnim programom najavio je član Gradskog veća zadužen za kulturu Nemanja Rotar i dodao da su pažljivo birali da za svaku generaciju bude po nešto. Ovog leta biće bogatih sadržaja u svih pet institucija u gradu koje brinu o kulturnim događajima.

- Ono što nas čeka ovoga leta je program koji rade pet institucija zajedno: Muzej, Gradska biblioteka, Kulturni centar, Dom omladine i Turistička organizacija Pančevo. Pozorišne predstave biće u dvorištu magistrata gradskog muzeja, koncerti za neku srednju i stariju generaciju ispred Kulturnog centra, dok za omladinu u dvorištu Doma omladine. Možemo reći da smo napravili jedan odabir koji bi trebalo da zadovolji raznovrsne ukuse. Letnji program počinje 1. jula a završava se krajem avgusta.Trudili smo se da ti programi budu kvalitetni a ne komercijalni gde bismo bili prinuđeni da idemo na naplaćivanje karata - izjavio je Nemanja Rotar.

&t=1s

Uskoro će biti konferencija za novinare na kojoj će bliže biti predstavljen kulturni progaram. Naši sugrađani i gosti koji budu tokom leta dolazili u naš grad imaće prilike da uživaju u bogatom kulturno-umetničkom programu dok će ulaz za većinu manifestacija biti besplatan.