„Kulturno leto“ od 1. jula do 31. avgusta

PANČEVO, 28. jun 2018. (TV Pančevo) – Ove godine od 1. jula do 31. avgusta Grad Pančevo u saradnji sa svim gradskim ustanovama kulture i Turističkom organizacijom organizuje manifestaciju „Kulturno leto“. Svi Pančevi ali i gosti našeg grada imaće priliku da tokom dva letnja meseca uživaju u bogatom pozorišnom, muzičkom, izložbenom, filmskom programu. Svi događaji za ovu manifestaciju su besplatni.

Po tradiciji Grad Pančevo svake godine u julu i avgustu organizuje Manifestaciju „Kultrno leto“. Za ovu namenu iz budžeta je izdvojeno milion i 100 hiljada dinara. Programi će odvijati na nekoliko lokacija u gradu a nemenjeni su svima, od najmlađe do najstarije publike .

U Programu učestvuju Dom omladine, Narodni muzej, Kulturni centar, Gradska biblioteka i svi očekuju dobru posetu na svojim događajima. Programi su dvorištu Narodnog muzeja, Gradskoj biblioteci, platou ispred Kultrnog centra, letnjoj sceni Doma omladine, dvorani Apolo.

Po prvu put ovog leta u manifestaciju se uključila i Turistička organizacija Pančeva, koja je već u junu organizovala veoma uspešne Dane Vajferta.

&feature=youtu.be

Svi programu sa vremenom i mestom dešavanja mogu se naći na sajtu grada Pančeva, ali i na sajtovima kultrnih ustanova. Programi su besplatni i odvijaće se od 1. jula do 31. avgusta. U isto vreme i u naseljenim mestima će Domovi kulture oragnizovati takođe bogat program.