Koncert „Vokal Kidsa“ za uspešnu 2016.

PANČEVO, 25. decembar 2016. (TV Pančevo) – U Kulturnom centru članovi Dečjeg hora „Vokal kids“ nastupili su pred pančevačkom publikom. Pevači uzrasta od pet do petnaest godina izveli su različite pop kompozicije, pod vođstvom profesorke Jelene Cvetić. Gost programa bio je plesni studio “Balerina”.

Kompozicijom “Hello”, otvoren je godišnji koncert dečijeg hora “Vokal kids” koji je održan u prepunoj hali Kulturnog centra. Jelena Cvetić, osnivač Muzičkog centra „Vokali“ i vođa hora „Vokal kids“, rekla je da su se veoma detaljno spremili za koncert i da je na kraju sve bilo kako je zamislila.

- Mi smo napravili jednu veliku retrospektivu naše uspešne i raspevane 2016. godine. Nažalost, nisu vi članovi hora mogli da nam se pridruže, dosta njih su bolesni. Ali potrudili smo se da se pokažemo u najboljem svetlu. Nadam se da svi koji su došli, da su uživali u svim ovim pesmama koje smo im spremili – rekla je Jelena Cvetić, vođa hora „Vokal kids“.

Posetioci su uživali u pesmama različitih žanrova, koje su članovi sastava „Vokal kids” izveli na srpskom i engleskom jeziku.

- Meni je ovde prelepo. U horu pevam oko pet godina – rekla je Helena Rajić.

- U horu pevam 3 godine. Nastupili smo u Hotel Hayat i najviše na Dinamu, da podržimo vukove – rekla je Milica Maleš.

Jelena Cvetić kaže da im je 2016. godina bila jako uspšena, ali za 2017. godinu spremaju još veća iznenađenja.

- Velike planove imamo u 2017. godini. Za početak ćemo objaviti naš prvi CD. Imamo i dosta zakazanih nastupa. Imamo saradnju sa RK “Dinamo”. Oni su ove godine u prvoj ligi, tako da na svaku utakmicu gde su oni domaćini bićemo tu da ih podržimo i otvorimo svaku utakmicu himnom. Idemo u Nove pobede.

Nakon najmlađih, nastupili su članovi hora „Vokal tin“ kao i plesni studio “Balerina”.