Dani Vajferta od 8. do 10. juna

PANČEVO, 5. jun 2018. (TV Pančevo) – Dani Vajferta ove godine se u našem gradu održavaju od 8. do 10. juna, a organizator Turistička organizacija Pančeva se potrudila da pripremi bogat i raznovrstan program. U petak na dan otvaranja nastupiće Crvena Jabuka, a u nedelje grupa Legende. Svi posetioci će moći da probaju različita i raznovrstna piva, kao i specijalitete pančevačkih Udruženja, ali i da saznaju nešto o istoriji grada.

Dani Vajferta okupiće ove godine 26 kraft pivara iz Srbije, ali i iz Slovenije, Mađarske, Hrvatske. Cilj manifestacije je da se da potsticaj malim, kraft pivarama i unapredi turistička ponuda grada.

U programu koji će svakog dana počinjati u 17 sati na bini na Trgu Đorđa Vajfeta nastupaće kulturno-umetnička društva iz Pančeva, horovi, muzičari, pesnici, dok će u glavnom programu posetioce zabavljati Crvena Jabuka i Legende.

Zbog izuzetno bogatog programa koji se organizuje u različitim delovima grada za saobraćaj će biti zatvorene pojedine ulice.

Ove godine ATP je produžio vožnju i u kasnim noćnim satima, tako da će poslednji autobusi za sva naseljena mesta ići u dva sata posle ponoći za vreme manifestacije, a pojačan će biti i saobraćaj prema Beogradu, jer će autobusi saobraćati na svakih pola sata sve do 4 sata ujutru.