Kultura

 

Pančevački karneval: Mnogo osmeha u centru grada

 

PANČEVO, 17. jun 2018. (TV Pančevo) – Velikim vatrometom posle karnevalske povorke, u Pančevu je sinoć završen 16. međunarodni Karneval, na kojem je učestvovalo više od 3 hiljade karnevalista iz Srbije i inostranstva. Više od 30 karnevalskih grupa prodefilovalo je Ulicom vojvode Radomira Putnika, a čitav program nastavljen je do ranih jutarnjih sati u mnogim pančevačkim ugostiteljskim objektima.

 

Karnevalske trupe ugostila uprava Grada

PANČEVO, 16. jun 2018. (TV Pančevo) – Učesnike karnevalskih grupa na najvećoj uličnoj manifestaciji u Srbiji, 16. Pančevačkom međunarodnom karnevalu, tradicionalno su ugostili predstavnici Gradske uprave.

   

Pančevačko kulturno leto 2018

PANČEVO, 14. jun 2018. (TV Pančevo) – I ove godine, Grad organizuje bogat kulturni program u letnjim mesecima – potvrdio je za RTV Pančevo Nemanja Rotar, gradski većnik za kulturu i omladinu.

   

Vajfertovi dani u karikaturi

PANČEVO, 12. jun 2018. (TV Pančevo) – I najmlađi sugrađani su na ovogodišnjim "Danima Vajferta" imali svoj kutak. Talenat za crtanje i kreativnost još jednom su pokazali na radionici koju je u Limenom parku održao pančevački ilustrator i karikaturista Nikola Dragaš.

   

Arheološka iskopavanja Narodnog muzeja do 21. juna

PANČEVO, 7. jun 2018. (TV Pančevo) – Poklonici arheologije do 21. juna mogu u Narodnom muzeju da vide nesvakidašnju izložbu „Arheološka iskopavanja Narodnog muzeja Pančevo u 21. veku. Retrospektiva 2002–2017".

   

Željko Bebek, Aleksandra Radović i Frajle najsjajnije zvezde NAXI muzičkog neba

PANČEVO, 7. jun 2018. (TV Pančevo) – Muzički laureati godine NAXI radija za 2018. su Željko Bebek u kategoriji pevač godine, Aleksandra Radović za pesmu „Ljubavi moja“ godine i grupa „The Frajle“ za koncert godine.