Kultura

 

Dani Vajferta od 8. do 10. juna

PANČEVO, 5. jun 2018. (TV Pančevo) – Dani Vajferta ove godine se u našem gradu održavaju od 8. do 10. juna, a organizator Turistička organizacija Pančeva se potrudila da pripremi bogat i raznovrstan program. U petak na dan otvaranja nastupiće Crvena Jabuka, a u nedelje grupa Legende. Svi posetioci će moći da probaju različita i raznovrstna piva, kao i specijalitete pančevačkih Udruženja, ali i da saznaju nešto o istoriji grada.

 

Izvanredni Bob na "Eks teatar festu"

PANČEVO, 4. jun 2018. (TV Pančevo) – Trećeg dana 47. "Eks teatar festa" svoj dens tek performans pred publikom u Apolu prikazao je autor Izvanredni Bob.

   

Zlatna plaketa dečjem ansamblu "Paunovića"

PANČEVO, 3. jun 2018. (TV Pančevo) – Na 57. Muzičkom festivalu dece Vojvodine, dečji ansambli KUD-a "Stanko Paunović" NIS-RNP Pančevo postigli su zapažen uspeh. Dečji ansambl nižih razreda, osvojio je zlatnu plaketa sa 96 poena za srpske igre iz Bačke.

   

"Ujedinjenje ili smrt 1918"

PANČEVO, 3. jun 2018. (TV Pančevo) – U dvorani Apolo Doma omladine druge večeri Eks teatar festa izvedena je predstava "Ujedinjenje ili smrt 1918" Narodnog pozorišta Priština sa sedištem u Gračanici, koju su režirali Jelena Bogavac i Nenad Todorović.

   

Trikovi Luke Ivanovića publiku ostavili "bez teksta"

PANČEVO, 3. jun 2018. (TV Pančevo) – Povodom završetka mađioničarskog kursa za osnovne u dvorani Apolo Doma omladine Pančevo održana je predstava. Različitim trikovima publiku su impresionirali svi ovogodišnji polaznici kursa, koji je po drugi put organizovao mađioničar Luka Ivanović.

   

Pokrajina podržala Džez festival

PANČEVO, 2. jun 2018. (TV Pančevo) – Pančevo, kulturni centar Južnog Banata dobio je prvi put podršku Pokrajine za organizaciju prestižnog Džez festivala koji će ove godine biti održan 21. put.