Kultura

 

Lazar Rokvud i Džon Sevidž u Pančevu

PANČEVO, 22. februar 2017. (TV Pančevo) – Gradonačelnik Saša Pavlov i gradski većnik za kulturu Nemanja Rotar ugostili ekipu filma “Povratak”, Lazara Rokvuda, Džona Sevidža, Vesnu Stanojević, reditelja Predrag Jakšića. Pre premijere filma glumci su se predstavili i pančevačkoj publici u Kulturnom centru.

 

„Pravoslavlje i okultizam“ u Gradskoj biblioteci

PANČEVO, 20. februar 2017. (TV Pančevo) – Književnica Janja Todorović održala je predavanje na temu „Pravoslavlje i okultizam“ u Gradskoj biblioteci. Janja Todorović je prisutnima objasnila pojam okultizma, u kojim oblicima se on danas susreće i kako da se sa njim borimo.

   

Violina i klavir za Pančevce

PANČEVO, 20. februar 2017. (TV Pančevo) – Violinista Ivan Ćirković i klaviristkinja Katarina Hadži Antić Tatić nastupili su u svečanoj sali Muzičke škole „Jovan Bandur“. Ovom prilikom pančevačka publika imala je priliku da uživa u notama klasične muzike.

   

Makedonski savet ugostio grupu “Ljubojna”

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo) – Makedonska etno džez grupa „Ljubojna“ 23. februara nastupa u Domu sindikata. Ovo je njihovo prvo predstavljanje u Srbiji. Makedonoki savet ih je tim povodom ugostio i poželeo im uspešan koncert kao i karijeru.

   

Završen “Moonwalk” festival

PANČEVO, 19. februar 2017. (TV Pančevo) – Završen je drugi “Moonwalk” festival, koji je posvećen neafirmisanim bendovima. Ideja je da svake godine novi bendovi dobiju šansu da postanu deo muzičke scene. Organizatori bi želeli da se ovaj festival održava tri dana, kako bi se lakše bendovi lakše razvrstali po kategorijama.

   

Počeo Moonwalk Festival

PANČEVO, 17. februar 2017. (TV Pančevo) – Prve večeri Moonwalk Festivala u dvorani Apolo, Doma omladine Pančevo nastupilo je osam bendova. Publika će u dva festivalska dana biti u prilici da uživa u pop, rok, pank i džez tonovima.