Kultura

 

Baletsko takmičenje u Pančevu

PANČEVO, 25. mart 2010. (TV Pančevo) - Republičko takmičenje baletskih škola Srbije počelo je danas u Pančevu. Organizatori takmičenja su Zajednica muzičkih baletskih škola i Baletska škola „Dimitrije Parlić – Pančevo“. Naredna tri dana Pančevci imaju priliku da vide 230 talentovanih mladih baletskih igrača iz cele Srbije.

 

Izložba radova dece vrtića "Lane" i "Sunce"

PANČEVO, 23. mart 2010. (TV Pančevo) - U Dečjem kulturnom centru otvorena je izložba radova dece vrtića "Lane" i "Sunce".

Grupa od pedesetak mališana, koji čine najstarije grupe predškolske dece ovih vrtića, predstavila su svoje radove, uz prigodnu priredbu.

   

Počeo Festival podvodnog filma

PANČEVO, 22. mart 2010. (TV Pančevo) - U Pančevu je večeras otvoren 7. Festival podvodnog filma i fotografije. Slogan ovogodišnje smotre je „Da nam vode budu čiste“.

   

Saradnja Pančeva i slovačkog Dlče Klčovo

PANČEVO, 22. mart 2010. (TV Pančevo) - Grad Pančevo i slovački grad Dlče Klčovo potpisali su sporazum o međusobnoj saradnji. Ova dva grada uspostaviće u narednom periodu privrednu saradnju.

   

Takmičenje baletskih škola Srbije u Pančevu

PANČEVO, 22. mart 2010. (TV Pančevo) - Republičko takmičenje baletskih škola Srbije biće održano od 25. do 27. marta u Kulturnom centru Pančeva. Na takmičenju će se predstaviti i 30 učesnika pančevačke Baletske škole „Dimitrije Parlić“. Ulaz za sve dane takmičenja je slobodan.

   

"Raspevano proleće" u Pančevu

PANČEVO, 21. mart 2010. (TV Pančevo) - Juče je i zvanično stiglo proleće. A danas je u naš grad stiglo i "Raspevano proleće", muzički festival za decu koji se u Pančevu održava 31 godinu za redom.