Kultura

 

Pančevo - Grad igre

PANČEVO, 28. maj 2010. (TV Pančevo) - „Pančevo – Grad igre“, upravo to je naziv međunarodnog festivala dečijih folklornih ansanbala koji se po drugi put održava u našem gradu.

 

Angola u Starčevu

PANČEVO, 28. maj 2010. (TV Pančevo) - U okviru letnjeg programa koji organizuje MZ Starčevo na Trgu Neolit publici su se predstavili gosti iz Angole sa pesmama i igrama tog dela Afrike.

   

Grozdana Olujić u Pančevu

PANČEVO, 27. maj 2010. (TV Pančevo) - Manifestacija „Majski dani knjige“ uveliko traje u našem gradu.Pošto je ovogodišnja manifestacija u znaku Japana, organizovana je radionica na kojoj su deca mogla da nauče veštinu pravljenja figura od papira - origami, a profesor Hiroši Jamasaki koji je na japanski jezik preveo „Gorski vijenac“ pričao je o posebnostima prevođenja.

   

Japanci na ovogodišnjim Majskim danima knjige

PANČEVO, 26. maj 2010. (TV Pančevo) - Majski dani knjige otvoreni su u utorak uveče, u Gradskoj biblioteci. Tema ovogodišnje manifestacije je japanska književnost a program će obuhvatati promocije knjiga i predavanja eminentnih književnika i profesora.

   

Počeli "Majski dani knjige"

PANČEVO, 25. maj 2010. (TV Pančevo) - Tradicionalnom ceremonijom služenja i ispijanja čaja, večeras su u Gradskoj biblioteci otvoreni „Majski dani knjige“.

   

Kulturna nedelja u Domu omladine

PANČEVO, 25. maj 2010. (TV Pančevo) - Dom omladine Pančevo u narednih nedelju dana prirediće dve značajne gradske manifestacije.