Kultura

 

Izložba učenika nižih razreda OŠ "Branko Radičević"

PANČEVO, 10. maj 2010. (TV Pančevo) - Osnovna škola „Branko Radičević“ organizovala je izložbu likovnih radova u Dečijem kulturnom centru. Izložba će biti otvorena u do utorka, 11. maja.

 

Koprodukcijska predstava KC "Sablja Dimiskija"

PANČEVO, 10. maj 2010. (TV Pančevo) - U pančevačkom Kulturnom centru biće održana premijera još jedne predstave koju je Pančevo ovoga puta radilo u koprodukciji sa lazarevačkim Centrom za kulturu i Ustanovom kulture „Vuk“ beogradske Opštine Zvezdara. O komediji „Sablja Dimiskija“ koja je na repertoaru Kulturnog centra u petak, 14. maja u 19.30 govorili su reditelj Goran Šušljik, glumci Nebojša Glogovac, Nikola Đuričko i Jasmina Večanski, direktorka Kulturnog centra Pančeva.

   

Sportski dan u OŠ "Isidora Sekulić"

PANČEVO, 10. maj 2010. (TV Pančevo) - U svim školama u Vojvodini obeležen je Međunarodni dan fizičke aktivnosti. Učenici su na početku prvog časa 10 minuta vežbali, dok je u OŠ „Isidora Sekulić“ priređen sportski dan.

   

Izložba učenika u Banatskom Brestovcu

PANČEVO, 07. maj 2010. (TV Pančevo) - Osnovna škola „Olga Petrov„ iz Banatskog Brestovca proslaviće 9. maja, 52 godine postojanja. Proslava dana škole počela je u ponedeljak a završena je izložbom i svečanom akademijom učenika ove škole.

   

Prodajna izložba slika pančevačkih slikara

PANČEVO, 03. maj 2010. (TV Pančevo) - Prva samostalna izložba slika Slavoljuba Bogdanovića otvorena je u Gerontološkom centru. Izložba je prodajnog karaktera, a osim Bogdanovićevih slika do 3. maja biće izložene i slike iz njegove lične kolekcije različitih pančevačkih autora.

   

Izložba grafika u Istorijskom arhivu

PANČEVO, 01. maj 2010. (TV Pančevo) - U Istorijskom arhivu otvorena je izložba grafika pod nazivom „Duboko Crno“. Autori izložbe su slikari iz Velike Britanije i Nemačke.