Kultura

 

Pančevo u stripu

PANČEVO, 9. novembar 2010. (TV Pančevo) – Deveti dan obeležavanja Dana grada posvećen je stripu. Tim povodom u galeriji Elektrika otvorena je izložba stripova o Pančevu.

 

Međunarodna dečija izložba

PANČEVO, 9. novembar 2010. (TV Pančevo) – U Dečijem Kulturnom centru otvorena je međunarodna izložba dečijih radova na temu folklora. Izložba radova dece sa skoro svih kontinenata biće otvorena naredne 2 nedelje.

   

Izložba putopisne fotografije

PANČEVO, 9. novembar 2010. (TV Pančevo) – Pančevačka publika je u ponedeljak imala retku priliku da pogleda izložbu putopisnih fotografija. Autor, Mihailo Lišanin iz Celja, predstasvio je ljude i egzotične predele u Gradskoj biblioteci u okviru pančevačkih dana umetnosti.

   

Treći Rege festival

PANČEVO, 9. novembar 2010. (TV Pančevo) – Treći Rege Srbija festival, održaće se 19. i 20. novembra u Studentskom domu i Studiju 21. Na festivalu će nastupiti neki od Evropskih najzačajnijih izvođača rege muzike, kao i veliki broj domaćih izvođača. Ove godine biće organizovane i dve radionice, u kojima će mladi moći saznaju kako se bira muzika za rege zabave.

   

Izložba fotografija sa festivala Etno glas

PANČEVO, 8. novembar 2010. (TV Pančevo) – U okviru proslave Dana grada danas je u Studiju 21 otvorena izložba fotografija, povodom 10 godina festivala Etno glas.

   

Ekspozicija karaktera u holu Gradske uprave

PANČEVO, 8. novembar 2010. (TV Pančevo) – Pod pokroviteljstvom grada Pančeva, u holu Gradske uprave otvorena je izložba fotografija „Ekspozicija karaktera“, pristiglih po konkursu. 12 najuspešnijih fotografija, prema izboru stručnog žirija, naći će se na godišnjem kalendaru grada Pančeva za iduću godinu.