Kultura

 

Otvoren "Mali klub" u Domu omladine

PANČEVO, 23. oktobar 2010. (TV Pančevo) - Dom omladine i mladi Pančevci dobili su još jedan interesantan prostor za svirke i nastupe disk džokeja. „Mali klub“ kako će se zvati ovaj prostor, nalazi se u zgradi Doma omladine i veoma je interesantno dizajniran.

 

„Gospodin“ premijerno u Pančevu

PANČEVO, 21. oktobar 2010. (TV Pančevo) – U Kulturnom centru Pančeva sinoć je premijerno izvedena predstava nemačkog dramskog pisca Filipa Lolea „Gospodin“ koju je režirao Stevan Bodroža.“Gospodin“ je koprodukcijski projekat Kulturnog centra i Ateljea 212. Beogradska premijera održana je 30. septembra, ali je zbog profesionalnih obaveza glavnog glumca, pančevačka premijera održana tek sinoć.

   

Otvara se Mali klub Doma omladine

PANČEVO, 20. oktobar 2010. (TV Pančevo) – Posle uspešno organizovanog letnjeg programa u Domu omladine su odlučili da i tokom jeseni nastave sa programima koji će biti interesantni mladim Pančevcima. Iz tog razloga napravljen je klub u zgradi Doma omladine u kome će će biti organizovani sadržaji koji nisu mogući u Studiju 21.

   

Završeno 14. Bijenale umetnosti u Pančevu

PANČEVO, 20. oktobar 2010. (TV Pančevo) – U ponedeljak, 18. oktobra zatvoreno je 14. Bijenale umetnosti u Kulturnom centru koje je ovog puta bilo posvećeno multimedijalnom umetniku Jožefu Nađu. Bijenale je trajalo mesec dana, a posetioci su za to vreme imali priliku da vide kompletno stvaralaštvo ovog umetnika, kroz vizuelni, pozorišni i filmski segment.

   

Izložba umetnica iz Grčke

PANČEVO, 20. oktobar 2010. (TV Pančevo) – U Foajeu Kulturnog centra Pančeva izožene su slike i fotografije umetnica iz Atine. Marta Lianostati slikarka i Atanasia Panagei po prvi put su u Pančevu, a njihove radove možete pogledati do 1. novebmra.

   

Promocija knjige "U aorti mog srca"

PANČEVO, 17. oktobar 2010. (TV Pančevo) - Promocija knjige „U aorti mog srca“ pesnikinje Natalije Ž. Živković održana je u Studiju 21, u okviru ciklusa književnih večeri Udruženja književnika i književnih prevodioca Pančeva.