Kultura

 

"Novi svetski poredak" Ane Cvejić

PANČEVO, 5. mart 2018. (TV Pančevo) – U foajeu Kulturnog centra Pančeva u ponedljak je otvorena izložba crteža pod nazivom "Novi svetski poredak", autorke Ane Cvejić. Pančevci će izložbu moći da posete do 19. marta.

 

"Bitipatibi" u Apolu

PANČEVO, 4. mart 2018. (TV Pančevo) – Prvi put u Pančevu nastupio je beogradski bend "Bitipatibi". Svoju muziku članovi benda su oklarakterisali kao indie/shoegaze/dream popa.

   

Dragaševi karikaturisti na izložbi u Domu omladine

PANČEVO, 28. februar 2018. (TV Pančevo) – U holu Doma omladine upriličena je izložba radova polaznika Škole karikature. Povod je bio da se deca i roditelji okupe i razmene iskustva o tome koliko je ko naučio.

   

Završen treći "Moonwalk" festival

PANČEVO, 25. februar 2018. (TV Pančevo) – Sinoć je u Apolu završen treći Moonwalk festival, posvećen preminulom Oliveru Mesarošu. Prve večeri nastupilo je osam neafirmisanih bendova.

   

Otvorena izložba Damjana Pavlovića u Domu omladine

PANČEVO, 14. februar 2018. (TV Pančevo) – U prostorijama Doma omladine Pančevo otvorena je izložba crteža, slika i grafika pančevca Damjana Pavlovića. Damnjanu je ovo prva samostalna izložba, a kako nam je rekao, u narednom periodu planira da organizuje još nekoliko izložbi.

   

Kulturni centar dobio ime po Nebojši Glogovcu

PANČEVO, 13. februar 2018. (TV Pančevo) – Kulturni centar Pančevo dobiće ime po poznatom glumci Nebojši Glogovcu. Nebojša Glogovac preminuo je u 49. godini života posle kraće bolesti. Poznat je po brojnim ulogama na televiziji i u pozorištu za koje je dobio domaća i međunarodna priznanja.