Kultura

 

"Duh koji pokreće" u Galeriji Kulturnog centra

PANČEVO, 4.septembar 2017. (TV Pančevo) – Samostalna izložba crteža autora Selmana Trtovca, pod nazivom: "Duh koji pokreće", otvorena je u Galeriji savremene umetnosti Kulturnog centra Pančeva. Pančevci će moći da posetе izložbu do 15. septembra.
 

Četvrti PAFF od 6. do 10. septembra

PANČEVO, 3. septembar 2017. (TV Pančevo) – Pančevo film festival, internacionalni takmičarski festival autorskog dugometražnog i kratkog filma, četvrti put se održava u našem gradu. Od 6. do 10. septembra pančevačka publika biće u prilici da vidi ostvarenja mnogih autora. Festival se organizuje u saradnji sa Domom omladine i Centrom za kulturu, a pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja i Grada Pančeva.

   

Dobar rok za Pančevce

PANČEVO, 1. septembar 2017. (TV Pančevo) - Na platou ispred Kulturnog Centra Pančeva, druge večeri “Pančevačkog rokenrola”, publika je imala priliku da uživa u dobroj rock muzici u izvođenju bendova 200+, Rampa, Vlada Nedelja, Kreativni nered i Gunj.

   

Od "Sindroma" do "Frižidera" u centru Pančeva

PANČEVO, 31. avgust 2017. (TV Pančevo) –Udruženje rok muzičara Pančevo i ove godine organizovalo je Večeri pančevačkog rokenrola. Na manifestaciji je učestvovalo 9 bendova različitih generacija koji su svirali muziku raznih žanrova.

   

„Večeri pančevačkog rokenrola“ 30. i 31. avgusta

PANČEVO, 29. avgust 2017. (TV Pančevo) – Peti put Udruženje rok muzičara Pančeva organizuje večeri pančevačkog rokenrola. Tokom dve večeri, pančevačka publika imaće prilike da čuje bendove različitih generacija, ali i različitih žanrova koji su proizašli iz rokenrola. Program će se odvijati 30 i 31. avgusta na platou Kulturnog centra, sa početkom u 20 i 30.

   

Muzika za ljudska prava zatvorila Freedom art

PANČEVO, 29. avgust 2017. (TV Pančevo) – U okviru “Freedom art” festivala, na platou Milana Mladenovića u Domu omladine, održano je treće izdanje „Narandžemovanja - Freedom edition“. Publika je imala prilike da sluša i gleda učesnike međunarodnog muzičkog projekta “Muzika za ljudska prava” i njihove prijatelje iz inostranstva. Ovom manifestacijom zatvoren je ovogodišnji “Freedom art festival”.