Kultura

 

Rekonstrukcija spomen-obeležja na "Stratištu"

PANČEVO, 17. novembar 2016. (TV Pančevo) - Ugovorom koji je potpisan između Zavoda za zaštitu spomenika kulture u Pančevu i Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, odobrena su sredstva za sanaciju spomenika na Stratištu, na Jabučkom putu.

 

„Tržnica trbuh grada“ u Muzeju

PANČEVO, 19. novembar 2016. (TV Pančevo) - U Narodnom muzeju Pančeva, otvorena je izložba „Tržnica trbuh grada“ Etnografskog muzeja Istre i Pomorskog i povjesnog muzeja Hrvatskog primorja Rjeka. Autorke izložbe su Tanja Kocković Zaborski i Ivana Šarić Žic. Izložba će biti otvorena do 10 decembra.

   

Veče stend-ap komedije Jelene Radanović

PANČEVO, 18. novembar 2016. (TV Pančevo) – U dvorani “Apolo” Doma omladine Pančevo, upriličeno je veče stend-ap komedije u izvođenju Jelene Radanović pod nazivom „Ako vam ja ne odmognem, ko će?“. Novi stend-ap je premijerno održan u beogradskom klubu komedije prvog novembra, a pančevačkoj publici se pored Jelene Radanović predstavila njena koleginica Ana Zlatanović.

   

Jelena Radanović u Apolu

PANČEVO, 15. novembar 2016. (TV Pančevo) – U četvrtak 17. novembra u dvorani “Apolo” biće održano stend-ap veče pod nazivom “Ako vam ja ne odmognem ko će?”'. Komičarka koja izvodi stend-ap veče je Jelena Radanović. Početak predstave zakazan je za 21 čas.

   

Završen 16. Etno glas

PANČEVO, 13. novembar 2016. (TV Pančevo) - Na završnom koncertu pevačkih grupa 16. Etno glasa u dvorani Apolo, pored domaćina KUD-a „Stanko Paunović“ NIS-RNP predstavili su se gosti iz Sivca, Mladenova, Štrpca i Beograda.

   

Koncert folklornih ansambala na "Etno glasu"

PANČEVO, 13. novembar 2016. (TV Pančevo) - U okviru četvrte večeri „Etno glasa“ u Dvorani Kulturnog centra održan je koncert folklornih ansambala. Na koncertu su nastupili Ansambl narodnih pesama i igara iz Smedereva, KUD “Sloga” iz Ciriha i KUD “Stanko Paunović” NIS-RNP.