Kultura

 

Udruženim snagama za Bukura

PANČEVO, 7. mart 2018. (TV Pančevo) –Mnogobrojni pančevački rok bendovi i Dom omladine organizovali su humanitarnu akciju za Aleksandra Bukura, koji boluje od leukemije. Pre deset meseci njemu je izvršena transplatacija matičnih ćelija, ali se bolest vratila.

 

"Novi svetski poredak" Ane Cvejić

PANČEVO, 5. mart 2018. (TV Pančevo) – U foajeu Kulturnog centra Pančeva u ponedljak je otvorena izložba crteža pod nazivom "Novi svetski poredak", autorke Ane Cvejić. Pančevci će izložbu moći da posete do 19. marta.

   

"Bitipatibi" u Apolu

PANČEVO, 4. mart 2018. (TV Pančevo) – Prvi put u Pančevu nastupio je beogradski bend "Bitipatibi". Svoju muziku članovi benda su oklarakterisali kao indie/shoegaze/dream popa.

   

Dragaševi karikaturisti na izložbi u Domu omladine

PANČEVO, 28. februar 2018. (TV Pančevo) – U holu Doma omladine upriličena je izložba radova polaznika Škole karikature. Povod je bio da se deca i roditelji okupe i razmene iskustva o tome koliko je ko naučio.

   

Završen treći "Moonwalk" festival

PANČEVO, 25. februar 2018. (TV Pančevo) – Sinoć je u Apolu završen treći Moonwalk festival, posvećen preminulom Oliveru Mesarošu. Prve večeri nastupilo je osam neafirmisanih bendova.

   

Otvorena izložba Damjana Pavlovića u Domu omladine

PANČEVO, 14. februar 2018. (TV Pančevo) – U prostorijama Doma omladine Pančevo otvorena je izložba crteža, slika i grafika pančevca Damjana Pavlovića. Damnjanu je ovo prva samostalna izložba, a kako nam je rekao, u narednom periodu planira da organizuje još nekoliko izložbi.