Kultura

 

Sutra počinje 8. Klasik fest

PANČEVO, 6. jun 2018. (TV Pančevo) – Međunarodni festival klasične kamerne muzike – Osmi Klasik fest na programu je od 7. do 10. juna u Pančevu. Svečano otvaranje festivala zakazano je za četvrtak, 7. juna od 20 časova u Crkvi Sv. Karla Boromejskog.

 

"Objektivom kroz svet oko nas 2018 "

PANČEVO, 5. jun 2018. (TV Pančevo) – Zavod za javno zdravlje Pančevo ove godine organizuje 8. izložbu fotografija "Objektivom kroz svet oko nas 2018", sa temom "Od plastike do fantastike."

   

Dani Vajferta od 8. do 10. juna

PANČEVO, 5. jun 2018. (TV Pančevo) – Dani Vajferta ove godine se u našem gradu održavaju od 8. do 10. juna, a organizator Turistička organizacija Pančeva se potrudila da pripremi bogat i raznovrstan program. U petak na dan otvaranja nastupiće Crvena Jabuka, a u nedelje grupa Legende. Svi posetioci će moći da probaju različita i raznovrstna piva, kao i specijalitete pančevačkih Udruženja, ali i da saznaju nešto o istoriji grada.

   

Izvanredni Bob na "Eks teatar festu"

PANČEVO, 4. jun 2018. (TV Pančevo) – Trećeg dana 47. "Eks teatar festa" svoj dens tek performans pred publikom u Apolu prikazao je autor Izvanredni Bob.

   

Zlatna plaketa dečjem ansamblu "Paunovića"

PANČEVO, 3. jun 2018. (TV Pančevo) – Na 57. Muzičkom festivalu dece Vojvodine, dečji ansambli KUD-a "Stanko Paunović" NIS-RNP Pančevo postigli su zapažen uspeh. Dečji ansambl nižih razreda, osvojio je zlatnu plaketa sa 96 poena za srpske igre iz Bačke.

   

"Ujedinjenje ili smrt 1918"

PANČEVO, 3. jun 2018. (TV Pančevo) – U dvorani Apolo Doma omladine druge večeri Eks teatar festa izvedena je predstava "Ujedinjenje ili smrt 1918" Narodnog pozorišta Priština sa sedištem u Gračanici, koju su režirali Jelena Bogavac i Nenad Todorović.