Kultura

 

Predavanje o nenasilnoj komunikaciji u "Apolu"

PANČEVO, 19. mart 2017. (TV Pančevo) – U dvorani Apolo, Doma omladine Marija Belić Bibin predstavila je projekat „Art – Love karavan“, o nenasilnoj komunikaciji tokom proteklih godinu dana, koji je realizovan u Sloveniji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Srbiji.

 

„Proizvod“ u Kulturnom centru

PANČEVO, 18. mart 2017. (TV Pančevo) - Pančevačka publika imala je priliku da pogleda predpremijeru predstave „Proizvod“ u Kulturnom centru. Predstava je autorski projekat Ivana Tomića, rađena po scenariju Marka Rejvenhila. Premijera predstave biće 22. marta.

   

Ministar kulture u poseti Pančevu

PANČEVO, 17. mart 2017. (TV Pančevo) – Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja posetio je Pančevo i tom prilikom razgovarao sa gradonačelnikom Pančeva i većnikom za kulturu i informisanje Nemanjom Rotar o planovima i kulturnoj strategiji grada. Ministar je izrazio zadovoljstvo što je Pančevo jedini Grad u Srbiji koji već drugi put sprema kulturnu strategiju.

   

Projekat „Art – Love karavan“ u Domu omladine

PANČEVO, 17. mart 2017. (TV Pančevo) – Pančevka Marija Belić Bibin u Pančevu će održati završni deo projekta „Art – Love karavan“ koji je tokom proteklih godinu dana realizovala u Sloveniji, Crnoj Gori, Hrvatskoj i Srbiji. Iako pančevačka deca nisu bila deo tog međunarodnog projekta, dolaskom u rodni grad, Marija Belić Bibin želi da saradnju na projektu koji promoviše zdravu i nenasilnu komunikaciju proširi i u svom gradu.

   

Humanitarni koncert u Starčevu

PANČEVO, 13. mart 2017. (TV Pančevo) – Udruženje „Stari Ras“ iz Pančeva u saradnji sa kulturno umetničkim društvima “Ras“ iz Novog Pazara i “Neolit” iz Starčeva organizovalo je humanitarni koncert u Starčevu. Učesnici su bili najmlađi članovi ovih kulturno umetničkih društava.
   

"Dokumenti" u foajeu Kulturnog centra

PANČEVO, 12. mart 2017. (TV Pančevo) – Izložba „Dokumenti“ Sandre Lakićević otvorena je u foajeu Kulturnog centra. Pančevačka publika ima priliku da pogleda izložene dokumentarne fotografije, crteže i dnevnike do 20. marta.