Ubistvo i samoubistvo u Gerontološkom centru

 

PANČEVO, 12. jul 2017. (TV Pančevo) –Tela supružnika Tome (88) i Dragice Stepanović (84) pronađena su jutros oko osam sati u Gerontološkom centru gde je ovaj par boravio poslednjih 20 godina. Iz policijske uprave potvrđeno je da je reč o ubistvu i samoubistvu.

Bračni par Stepanović, Dragica i Toma, u smrt su otišli sa svoje terase posle više od 20 godina boravka u pančevačkom Gerontološkom centru. Toma Stepanović je rođen 1933.godine dok je Dragica je šest godina mlađa. Kako nezvanično saznajemo, ubistvo pa samoubistvo su izvršeni iz pištolja za koji je Toma Stepanović imao dozvolu. Direktor Gerontološkog centra, Milisav Perunović rekao je da je sve, kako izgleda, isplanirano do detalja i da je to bila njihova lična odluka.

Stepanovići su pronađeni tokom redovne jutarnje vizite a ubistvo i samoubistvo izvršeni su na terasi njihove sobe. Direktor Perunović, vidno potrešen, izjavio je da su oboje bili aktivni i pozitivni ljudi, da su se u poslednje vreme žalili na manje zdravstvene tegobe ali da ništa nije nagoveštavalo tragediju. Da su Toma i Dragica Stepanović bili dobri ljudi, sa kojima je bilo zadovoljstvo i razgovarati, i šaliti se, ali i zapevati u horu, potvrđuju i drugi korisnici Centra.