Spektakularno hapšenje PU Pančevo

PANČEVO, 21. septembar 2017. (TV Pančevo) – Pripadnici MUP u Pančevu uhapsili su četvorčlanu bandu sa područja Požarevca zbog sumnje da su počinili više desetina teških građa u poštama na teritoriji Srbije. U tim krađama pričinjena je šteta od više miliona dinara. Regionalna RTV Pančevo ekskluzivno je imala informaciju da je ovakva akcija sprovedena što je objavljivano u našim jutarnjim emisijama.

I.S. rođen 1998. godine, M.S. rođen 1994. godine, Z.Đ, rođen 1992. godine i A.N, isto godište, uhapšeni su nakon intenzivnog policijskog operativnog rada, u trenutku kada su iz pošte u Banatskom Novom Selu iznosili metalnu kasu sa novcem.

Kod osumnjičenih je pronađen alat koji su koristili za provalu, zatim rukavice i fantomke. Policija ima osnovane sumnje da je ova grupa u poslednje dve godine provaljivala u pošte iz kojih su iznosili kase, obijali ih, uzimali novac, pa potom spaljivali.

Po nalogu Osnovnog tužilaštva u Pančevu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, dok im je sudija za prethodni postupak odredio pritvod do 30 dana.