Preminuo advokat Slobodan Kocoljevac

PANČEVO, 7. septembar 2017. (TV Pančevo) – U sredu, 6. septembra, iznenada, posle kraće bolesti, preminuo je pančevački advokat Slobodan Kocoljevac, predsednik Ogranka Advokatske komore Vojvodine za Južni Banat. Rođen je 1961. godine. Diplomirao je prava na Beogradskom univerzitetu. Tokom '80-tih godina radio je u Petrohemiji, gde je bio direktor pravne službe za kadrovska pitanja. Sredinom '90-tih ulazi u advokaturu.

Njegova velika ljubav bila je i košarka u kojoj je bio angažovan do poslednjeg dana, ne samo u Pančevu, nego i u Vojvodini i Srbiji. U poslednjih petnaest godina bio član Upravnog odbora KK Tamiš. Igrao je košarku u KK Student iz Pančeva i bio veliki zaljubljenik u sport. Obavljao je niz važnih funkcija u Košarkaškom savezu Srbije i Vojvodine, a obavljao je i dužnost Predsednika Skupštine Okružnog košarkaškog saveza.

Mnogim Pančevcima ostaće u dobrom sećanju kao častan čovek i kao jedan od ljudi koji su obeležili društveni život u Pančevu u protekle tri decenije.

Njegov otac Dušan Kocoljevac bio je predsednik Opštine Pančevo i direktor Petrohemije, a iza Slobodana Kocoljevca ostala je supruga i dvoje dece.

Sahrana će biti obavljena u petak, 8. septembra, u 14 h na Novom groblju.