Još jedna osoba uhapšena zbog pucnjave koja se dogodila u aprilu ispred vrtića „Kefalica“. Dao pištolj osumnjičenom za pokušaj ubistva Vladimira J?

PANČEVO, 18. jul 2018. (TV Pančevo) – Klupko oko slučaja Vladimira J. koji je ranjen ispred vrtića „Kefalica“ u aprilu se polako odmotava. Prema saznanjima naše redakcije juče u Pančevu je policija uhapsila još jednu osobu koja se dovodi u vezu sa ovim slučajem.

Informacije do kojih je došla regionalna RTV Pančevo se ispostavilo da su tačne, pa je tako još jedna osoba uhapšena u vezi sa slučajem pokušaja ubistva Vladimira J. ispred vrtića “Kefalica”.

Ovaj ceo događaj koji se desio krajem aprila u ranim jutarnjim satima uznemirio je građane Pančeva. Pančevačka policija privela je juče muškarca K.G. rođenog 1978 godine, navodno Beograđanina, sa neprijavljenim boravištem u Pančevu.

Posle saslušanja njemu je danas određen pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistva u pokušaju kao pomagač, jer je glavno osumnjičenom M.V. dao sredstvo izvršenja krivičnog dela ubistva u pokušaju, odnosno pištolj.

Jasna Bodrožić, portparol Višeg suda u Pančevu izjavila je da je pritvor određen po tri osnova: uticaja na svedoke, mogućnosti ponavljanja dela i uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka.

Crnogorski državljanin V. M. (38) uhapšen je u noći nekoliko dana posle pucnjave da je ranio Vladimira J. ispred vrtića u Pančevu.

Da podsetimo, na Vladimira J. je ispaljeno više hitaca dok je vodio ćerkicu u vrtić. On je teško ranjen pao na beli automobil, koji je bio parkiran nedaleko od vrtića. Posle ranjavanja prebačen je u Klinički centar gde je operisan. Dugo je bio u teškom stanju i amputirana mu je noga.