Brutalne laži usmerene protiv gradonačelnice Vršca

PANČEVO, 29. decembar 2017. (TV Pančevo) – Grupa povezanih lica iz opozicije, privrede i medija, ogorčena činjenicom da se njihov sistem raspao posle 25 godina vladavine i da nikada više neće moći da zloupotrebljavaju vlast za lične interese, sprovodi brutalnu medijsku hajku protiv gradonačelnice Vršca Dragane Mitrović i svih koji poštuju politiku Aleksandra Vučića.

Hajku u javnosti predvodi odbornica DS Dragana Rakić. Njoj je očigledno isključivo stalo do interesa dva tajkuna/sponzora ovih akcija, što je i demonstrirala na poslednjoj Skupštini Grada Vršca, kada je stala u njihovu zaštitu, a protiv interesa građana Vršca. Rakićki nije stalo do građana i istine. Jer, istine u njenim napadima nema.

Sada je, pred praznike, izmislila novu gnusnu laž. Tvrdi da je gradonačelnica Mitrović izbacila iz Gradske kuće dobrovoljne davaoce krvi. Kontaktirali smo organizatore iz Crvenog krsta i ljude koji su bili prisutni. Svi su nam izričito rekli da Rakićkine tvrdnje nisu istinite, što će kao svedoci ponoviti i na sudu, jer će gradonačelnica Mitrović tužiti i Rakićku i medije koji su ove laži preneli.

Rakićku je dug jezik doveo i do prvostepene presude Osnovnog suda u Vršcu, koji ju je proglasio krivom za krivično delo uvrede. Tužbe će, protiv nje i medija koji prenose njene ekstremne laži, podneti i koordinator SNS za južni Banat Branko Malović i republički poslanik Željko Sušec.

Isto je i sa jednom lokalnom televizijom na čije je čelo tajkun postavio svoju sestru. Ovaj tajkun i preko brata iz Pančeva organizuje i finansira napade na SNS po celom južnom Banatu. Ovaj tajkun, sa sumnjivom istorijom bogaćenja, podržava politiku DS, a njegova televizija zajedno sa njihovim odbornicima dolazi na sednice lokalnog pralamenta.

Drugi tajkun, poznat po Šapićevim paketićima, "pomaže" ekscentrične umetnike u kasnim noćnim satima. Ovaj tajkun se izdaje za vernika, a nudista kojem je mecena, pod plaštom "umetnosti", pokušava da sakrije političko angažovanje za Demokratsku stranku i javnu netrpeljivost prema Srbima, Pravoslavlju, Srbiji i stranci koja je vodi. Šta ih spaja – saznaćemo uskoro!

Izvor: eVrsac